Esileht Koolilaps E-koolis puudumiste põhjused?

Näitan 10 postitust - vahemik 61 kuni 70 (kokku 70 )

Teema: E-koolis puudumiste põhjused?

Postitas:
Kägu

Mulle on koosolekutel alati meeldinud isad

Ah et siis naised on lollid emmed ja mehed on normaalsed isad?

Jätkuvalt tahaks teada, MIS koolist juttu on, sest ma oma laste koolis niisuguseid inimesi koosolekutel ei ole üldse kohanud. Kas sul see kogemus on kuskilt ilukirjanduslikust teosest pärit?

+4
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Need on täiesti tavalised helikopteremmede süüdistused. Kooli suhtutakse kui meelelahutusasutusse või lastehoidu. Mulle on koosolekutel alati meeldinud isad, kes suure kiunumise peale lõpuks viimasest pingist “Kas te ise ka kuulete, mis jama te suust välja ajate?” empsidele käratavad. Ajab muigama küll.

Küll mõnel on ikka hea fantaasia. Pane siis palun kool ja klass ka juba kirja.

Päriselus kahe lapse mitme erineva klassikoosolusega pole ma ühtegi sellist lapsevanemat kohanud, kes klassi lastevanemate koosolekul õpetajat sajas imeasjas süüdistavad. Võimalik, et nad saadavad õpetajatele e-maile või helistavad ja siis süüdistavad, aga koosolekutel küll mitte.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Matemaatikaõpetaja ka vastuseid ette ei ütle kohe, vaid sunnib ise arvutama. Ja oh õudu, ainult tunnis matemaatika õppimisest ei, peab kodus ka harjutama.

Nüüd pingutasid küll üle. Või kui see on tõsi, siis tahaks tõesti teada, mis koolis sellised pooltohlakad lastevanemad on.

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Need on täiesti tavalised helikopteremmede süüdistused. Kooli suhtutakse kui meelelahutusasutusse või lastehoidu. Mulle on koosolekutel alati meeldinud isad, kes suure kiunumise peale lõpuks viimasest pingist “Kas te ise ka kuulete, mis jama te suust välja ajate?” empsidele käratavad. Ajab muigama küll.

Küll mõnel on ikka hea fantaasia. Pane siis palun kool ja klass ka juba kirja.

Päriselus kahe lapse mitme erineva klassikoosolusega pole ma ühtegi sellist lapsevanemat kohanud, kes klassi lastevanemate koosolekul õpetajat sajas imeasjas süüdistavad. Võimalik, et nad saadavad õpetajatele e-maile või helistavad ja siis süüdistavad, aga koosolekutel küll mitte.

Et saaksite mulle tööle laiama tulla? Naljatilgad. Näen, et saite siin kaikaga korralikult pihta, närvid kohe täitsa läbi. Ja jah, koosolekutel on isadega asju oluliselt lihtsam ajada. Nad ei viitsi lambiste asjade pärast lõpmatuseni kiunuda, sente saagida ja ei tõmba end iga asja peale käima nagu mingisugune osa emmedest, kes siis kaaskannatajatelt toetust proovivad leida.

+1
-3
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Et saaksite mulle tööle laiama tulla? Naljatilgad. Näen, et saite siin kaikaga korralikult pihta, närvid kohe täitsa läbi. Ja jah, koosolekutel on isadega asju oluliselt lihtsam ajada. Nad ei viitsi lambiste asjade pärast lõpmatuseni kiunuda, sente saagida ja ei tõmba end iga asja peale käima nagu mingisugune osa emmedest, kes siis kaaskannatajatelt toetust proovivad leida.

Sa väidad tõsimeeli, et oled õpetaja? Kui see nüüd tõsi on, siis on mul sinu õpetatavatest lastest tõsiselt kahju.

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nad ei viitsi lambiste asjade pärast lõpmatuseni kiunuda

Selline väljendusviis ei ole küll õpetaja puhul kohane, isegi anonüümses foorumis mitte.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

1. Vaidlete siin paralleelselt mitme inimesega korraga. Ehk siis juttu on rohkematest koosolekutest.
2. Kahju, et saite nii koledasti pihta.
3. Mul on tööpäev läbi. Lähen tegelen nüüd kohe päris mitme õpetajale ebakohase asjaga.

0
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

See lapsevanem, kes süüdistas õpetajat kiusamises, sest nõuab, et asjad oleks kaasas, oli just nimelt isa. Muusika tunni teemal võttis ka sõna isa. Matemaatikast rääkis ema. Õnneks enamik lapsevanemaid on normaalsed. Aga piisab 1-2 sõnakat vanemat koosoleku peale, et koosoleku meeleolu ära muuta. Tavaline piirkonnakool Tallinnas Nõmmel. Need näited on kahe klassi ja mitme koosoleku peale.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Meil tegi üks lumehelbekese ema suure draama selleast, et kehalise kasvatuse õpetaja käskis tema lapse ujumistunnis vette minna! Et tema laps kardab vett. Peaks ju teadma, et see on õppekavas ning hakkaks siis varem last veega harjutama, selle peale teatas, et nende pere ei käi spaades, vaid ujub ainult looduslikes veekogudes. Mis teha – viia kehalise kasvatuse tunnid suvele või hakata tegelema talisuplusega (siis ilmselt kägistatakse kehalise õpetajad kohe ära).

+4
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja oh õudu, ainult tunnis matemaatika õppimisest ei, peab kodus ka harjutama. Seda pole veel kuulnudki, et vale põhjus ekoolis puudumisele pandud. Laske õpetajatel tööd teha ja ärge tehke pisiasjadest numbrit. Ja austage õpetajat ning lastele selgitage ka, mis koht see kool on. Kui ikka ei sobi kool ning ise olete targemad, siis võtke laps koduõppele. Kõigil lihtsam.

Väga põnev lugeda sinu pedagoogilisi õpetussõnu siin. Aga täpselt samuti võiks ka õpetaja lasta lapsevanematel oma tööd teha ja lapsevanemaid austada ega lüüa pisiasjadest suurt lamenti. Probleem on olemas, sest nt minu lapsel oli algklassides selline klassijuhataja, kes ikka väga räigelt ja ilma loata sekkus õpilaste perede ellu.

Olgu, ma saaks veel aru, kui õpetaja, kuuldes, et 1. klassi laps läheb magama kesköösel, soovitab tema vanematele panna laps varem magama, et too jõuaks välja puhata. Selline asi oleks veel normaalne. Kuid too õpetaja konkreetselt sekkus võõraste perede ellu seikade osas, mis ei puutunud kuidagi kooliellu ja olid sisuliselt pisiasjad. Lapsevanemad pidid oma lapsi kodus kasvatama nii, nagu tema käskis. Ta dikteeris isegi, mis värvitoonides peab olema nende lapse tuba! Nimelt oli üks tüdruk koolis rääkinud, et tal on taevasinine tuba, ja siis kukkus õpetaja lapsevanemate koosolekul jaurama, et tütarlapse toa värv peaks ikkagi olema roosa! No mis krt see õpsi asi on?!

Samuti dikteeris too õpetaja, mismoodi vanemad kodus oma lapsega rääkima peavad, dikteeris neile sõnavalikut jne. Näiteks ei lubanud ta lapsevanematel koduses vestluses öelda oma lapsele: “Okei.” Seda kõike kuulutas ta lapsevanemate koosolekul.

Seega on täiesti olemas tõsine probleem, et mõned õpetajad ei võimalda lapsele kodurahu ega lase vanematel oma tööd teha.

+3
-1
Please wait...

Näitan 10 postitust - vahemik 61 kuni 70 (kokku 70 )

Esileht Koolilaps E-koolis puudumiste põhjused?