Mul isiklikult just nagu väga pole midagi olnud. V.a ehk siin Perekoolis, kus ma kord mingis teemas täiesti muuhulgas ja kõrvalise asjana mainisin, et mul väikelaste emana on mugav kullerteenust kasutada vmt. Igatahes täiesti asi, kus mu lapsed sisuliselt kohe üldse asjasse ei puutunud ega nende omadused, käitumine vmt absoluutselt jutuks ei tulnud, samuti ei nõudnud ma endale laste tõttu mingeid eeliseid või õigusi. Ning siis kargas välja keegi tüüp, kellele mu postitus ei meeldinud, ning nimetas mu lapsi “kasvatamatuteks väntsakateks”. Lihtsalt, asja ees, teist taga.
Aga üldisemalt … Ühes Pirita ja Viimsi kandi FB-grupis võttis keegi kord üles teema, et küll on Stroomi rannas lastele toredad atraktsioonid, miks Pirital ei võiks ka olla. Ja siis sellele vastu teatas keegi umbes, et tänan, ei, niigi olevat kõik kohad laste kära, kiljumist ja jooksmist täis, tahaks kuskil neist lastest rahu saada ja sõitkugi titemammad parem Stroomi randa ja käratsegu oma lastega seal. Ning sellele postitusele oli veel hulk meeldimisi pandud teiste grupiliikmete poolt. Vat see on küll meelde jäänud, et kuidas saab lapsi nii vihata — ma saan hästi aru, et nihelev ja häälitsev laps on teatris või kontserdil häiriv, aga et suvel rannas ka enam ei tohiks nagu lapsed käia?! No sorri, see enesekesksus ületas omakorda minu mõistmise piiri.