Esileht Rasestumine ja lapse ootamine Ebaregulaarne tsükkel?

Näitan 5 postitust - vahemik 1 kuni 5 (kokku 5 )

Teema: Ebaregulaarne tsükkel?

Postitas:
Kägu

Ov ~17ndal päeval, aga uue tsükli algus juba 27s päev, ehk luteaal faas lühike. Kuidas olete saanud ov varemaks või pikendada LH? Või kuidas üldse saadakse tsüklit normaalseks?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Naistearstiga konsulteerima, aga ma sain ise enne kui arstile jõudsin abi inofolicust – st jäin pärast mitut sarnast tsüklist siiski ka hilise OV-ga rasedaks. Tsükkel kippus lausa 25 päeva olema.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Naistearstiga konsulteerima, aga ma sain ise enne kui arstile jõudsin abi inofolicust – st jäin pärast mitut sarnast tsüklist siiski ka hilise OV-ga rasedaks. Tsükkel kippus lausa 25 päeva olema.

Aitäh mõtte eest! Mul mõni teükkel trehvanud lausa 24 p. Olen juba arsti järjekorras ja mõtlen proovida seda inofolicut.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul on tavapärane tsükkel 21 päeva. Hormoonraviga proovisime venitada 26 päevani, aga jäi ikka 21- 23. Mõne aja pärast rasestumine õnnestus.
Soovitan rääkida arstiga.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Näiteks lutaalfaasi toetavad ravimtaimed on kortsleht (juua just alates ovulatsioonist) ja vaarikalehetee. Ka manitud Inofolic teeb head (või muud inositoolipreparaadid, neid on teisigi)

+1
0
Please wait...

Näitan 5 postitust - vahemik 1 kuni 5 (kokku 5 )

Esileht Rasestumine ja lapse ootamine Ebaregulaarne tsükkel?