Äkki kui saata talle uspsi hinnakiri, siis loobub raha juurde nõudmast?
Seda võid muidugi proovida. Kui ta tahab müüa, siis ilmselt nõustub. (kuigi ähvardab mingi pika ajaga – no mida krdit, siit Usasse läheb selline pakk max. 10-14 päeva, eks siiapoole on sama.
Ja odavalt.
Aga üldiselt on see transaküsimus ebays pigem = ikka toote hinnaküsimus.
Selles mõttes, et asja hinda tuleb ALATI vaadata koos saatmisega.
On seal päris palju õngitsejaid müüjaid, kes 50€-st asja müüvadki (tähelepanu saamiseks) 20€-ga, AGA transa eest küsivad mitte 20€ vaid 70€.
Ebayl on sellest poogen, nemad võtavad oma prossa nagunii alati kogusummalt, on sul siis asi odav ja transa kallis või vastupidi. Noh, EU-st välja vastavad maksud jne, ok.
Ise olen küll alati püüdnud küsida transarahaks reaalse kõige odavama summa (mis on Omniva) ja juurde kirjutanud, et kui keegi tahab kommertstransporti (Fedex, DHL, DPD jne, neid firmasid on ju miljon), siis andku teada ja ostku/telligu ise.
Kui praegu jooksis oksjoni lõpphinda sinu jaoks see odavam summa, siis nii on; tema probleem.
Sa ei pea juurde maksma.
(vähemalt MUL on see alati minu probleem ja siis saan ainult postkontoris Omniva tüdrukutega vaielda)
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt 01.03 14:37; 01.03 14:54; 01.03 15:01; 01.03 16:52;