Teema: EE infomeil – lepingu lõppemise kuupäev muudetud?
Postitas:
Kägu
08.09.2022 18:24
Sain täna Eesti Energialt infomeili (Info Teie elektrilepingu ning elektri universaalteenuse kohta). Seal seisab muuhulgas:
Teie tarbimiskohas XXXXX kehtib elektripakett Kindel päevase hinnaga 0,1652 s/kWh ja öise hinnaga 0,1365 s/kWh eest. Elektrilepingu lõppemise tähtaeg on 28.02.2023.
Minu teada lõpeb mu leping 31.03.2025 – kas ma pean sellest meilist aru saama, et EE on seda ühepoolselt muutnud, või on tegu lihtsalt eksitusega? Saatsin muidugi klienditeenindusse ka järelepärimise, aga vastuse saamisega läheb ilmselt aega, seniks uuringi, kuidas teil?
+4
-1
Please wait...
Postitas:
Kägu
08.09.2022 18:31
Täna oli kuskil uudis, et mingil spaal või hotellil muutis/lõpetas EE ühepoolselt lepingu.
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
08.09.2022 19:12
Alati saab lepinguid ühepoolselt lõpetada.
+3
-3
Please wait...
Postitas:
Kägu
08.09.2022 20:26
sa ei ole ainus, keda teavitati lepingu ühepoolset lõpetamisest.
+1
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
08.09.2022 21:38
Tean jah, et see on võimalik, aga nad ei ole mulle kuidagi otsesõnu teatanud lepingu lõpukuupäeva muutusest. See e-mail on ka pealtnäha lihtsalt informatiivne jutt selle kohta, et tuleb universaalteenus jne, ma usun, et sellise said või saavad kõik kliendid. Need 3 rida lepingu kohta käivat infot on sinna nagu muuseas vahele pikitud. Kui see aga ongi nende poolt taotluslikult niimoodi tehtud, et inimesed ei märkaks ja vinguma ei hakkaks, siis see on küll nõme. Ma siiski loodan, et tegu on eksitusega.
+4
-1
Please wait...
Postitas:
Kägu
08.09.2022 22:33
Mulle tuli see kiri venekeelsena (pole selleks vähimatki põhjust ja tiba solvav) ning valede andmetega (senise lepingu andmed, mh lepingu kehtivuse kuupäev vale.
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
08.09.2022 23:43
Kas su senine hind on tõesti alla sendi kilovati kohta? Millal nii häid lepinguid tehti? Minu teada on ka neil, kel kogu aeg fixhind olnud hind ikka 4-6 senti . Ja neil, kes vähe hiljem ärkasid, siis nii 10-12-14 senti..
Tean jah, et see on võimalik, aga nad ei ole mulle kuidagi otsesõnu teatanud lepingu lõpukuupäeva muutusest. See e-mail on ka pealtnäha lihtsalt informatiivne jutt selle kohta, et tuleb universaalteenus jne, ma usun, et sellise said või saavad kõik kliendid. Need 3 rida lepingu kohta käivat infot on sinna nagu muuseas vahele pikitud. Kui see aga ongi nende poolt taotluslikult niimoodi tehtud, et inimesed ei märkaks ja vinguma ei hakkaks, siis see on küll nõme. Ma siiski loodan, et tegu on eksitusega.
Kas sa ajakirjandust üldse ei loe? Mis otsesõnu, mis eksitus? Sulle saadeti meil, kus kirjas, millal su senini leping lõpeb. Millest sa aru ei saa?
Kas sa ajakirjandust üldse ei loe? Mis otsesõnu, mis eksitus? Sulle saadeti meil, kus kirjas, millal su senini leping lõpeb. Millest sa aru ei saa?
LOE.
Fikseeritud hinnaga pakette Eesti Energia ennetähtaegselt ja ühepoolselt ei lõpeta. «Palun siiralt klientide ees vabandust. Tegu oli inimliku eksitusega. Teeme endast kõik, et selliseid eksimusi edaspidi vältida. Saadame klientidele uue infokirja peagi ning selle keel ja andmed saavad olema õiged,» ütles Eesti Energia juhatuse liige Agnes Roos. «Eesti Energia peab oma lubadusest kinni ja klientide fikseeritud hinnaga pakette me ennetähtaegselt ühepoolselt ei lõpeta.»
Arvan sama. Eksituse puhul oleksid kõik standardse kirja saanud, aga nagu lugeda võis, oli kõigil lepingu lõppemise kpv erinev. Teemaalgatajal veel niigi vedas, oleks soodsa hinnaga talve läbi saanud, mõnel lubati lõpetada pakett novembri lõpuga.