Kuidas lastele eksam tundus? Kellel tulemused käes, millised tulemused olid, protsendid?
Esileht › Koolilaps › Eesti keele eksamitulemused – millised oli tulemused, kuidas lapsed eksamit kirj
Kuidas lastele eksam tundus? Kellel tulemused käes, millised tulemused olid, protsendid?
Pole veel tulemusigi teada saanud. Aga vist mitte kõige paremini, nii tundus laps ise.
Meie laps sai 70% Lugemise ja grammatika osa oli lapse meelest väga lihtne. Aga kirjandi puhul jäi aega puudu ja ilmselt punktid sealt ka kadusid. Aga tulemus on täiesti adekvaatne, sest kirjutamine on meie lapsele alati raskusi valmistanud (düsgraafik).
TikTokk on seda eksamit ja tulemusi täis. Tegelikult oli lihtne aga minu jaoks on hämmastav, et noored ei ole kursis raamatuga Seltsimees laps. Isegi mitte filmiga.
Vastupidi!
Nad kirjutasid lugemisülesande vastuseid just filmist tehtud järelduste järgi, mis ei ole õige. Kui tekstis mingisuguse fakti kohta infot ei ole, siis ei saa seda ka vastuseks kirjutada.
TikTokk on seda eksamit ja tulemusi täis. Tegelikult oli lihtne aga minu jaoks on hämmastav, et noored ei ole kursis raamatuga Seltsimees laps. Isegi mitte filmiga.
Mida seal TikTokis täpsemalt siis jagatakse?
Mind huvitaks ka tegelikult, mis laste tulemused protsentides olid. Lisaks enda lapsele, tean paari lapse tulemust, kel olid samuti punktid 70% kanti. Endal on lapsel eesti keel olnud koolis nõrk 4 või 3. St parema keelevaistuga lapsed tegid eksami ehk ikka kõvasti üle 70%?
Minu pojal eesti keel nõrk, tunnistusel 3 ja proovieksamil sai veidi üle 50%. Eksamil sai 70%.
94%
98% ja teisel 81%
Mul poiss Eesti keeles pigem selline neljaline. Eksamil sai 79%
Minu laps 83 %
Minu laps sai 81%. Pigem vastab tema eesti keele oskusele (mis koolis hindena küll on 5, aga ma tunnen, et tal ei ole sellist sisemist taju asjade osas, et kas kokku või lahku või õigekiri vms, nagu mul oli omal ajal).
Mis selles raamatus nii erilist, et peaks olema lugenud ja näinud? Ma ka ei ole- lihtsalt ei paku huvi. Filmitreiler oli suht igav ja ei hakanud filmi vaatama ning seega ei vaevanud end ka raamatuga
Keegi mingis eelnevas teemas mainis, et kuskilt on võimalik näha eksami sooritajate keskmist tulemust. Ei ole õnnestunud leida sellist kohta. Oskab keegi juhendada, kust seda infot näha saaks?
53% sai. Ütles, et lihtne oli, lihtsalt tema ei oska eesti keelt. Aga tema klassis oli ka neid, kes läbi kukkusid. Ma ise kartsin ka, et ei saa läbi. See tulemus isegi rõõmustas mind.
53% sai. Ütles, et lihtne oli, lihtsalt tema ei oska eesti keelt. Aga tema klassis oli ka neid, kes läbi kukkusid. Ma ise kartsin ka, et ei saa läbi. See tulemus isegi rõõmustas mind.
Tubli.
97%. Statistikat eksamihinde puhul tõesti e-kool ei näita.
PS Laps miskipärast näeb statistikat.
Mu tütar kartis eesti keele eksamit kõige rohkem, sest on läbi ja lõhki reaalilaps. Aga läks üle ootuste hästi, sai 95%. Polegi teda enne nii õnnelikuna näinud vist 😀 . Proovieksami kukkus kaks klassikaaslast läbi, aga eksami tegid kõik positiivselt, alla 60% ei saanud klassis keegi. Ju siis oligi pigem kerge eksam.
Tal see tasuline pakett, mida saab prooviks 1 kuu tsauta võtta.
Tal see tasuline pakett, mida saab prooviks 1 kuu tsauta võtta.
Mul ka tasuline pakett ja viimaks leidsin statistika õpianalüütika alt üles. Teistel hinnetel leiab statistika lihtsamini üles, kohe hinde kõrvalt. Eksamihinde puhul tuleb natuke kaevata.
Minu lapsel võttis eesti k õpetaja kirjandiosas punkte maha (vormistus maksimum), teised osad maksimum. Ütles põhjenduseks, et kooliaja jooksul on kirjandeid ka palju paremini kirjutanud. Ka eksami kirjand olevat ok aga lihtsalt, teab, et laps tegelikult väga võimekas kirjandi kirjutaja ja mõnele teisele lapsele oleks max punktid pannud sama teksti eest. Tegelikult nagu kummaline ju? Ei tohiks võrrelda eelnevate sama lapse kirjanditega. Seepärast ma NULL % pooldan, et oma õpetaja töid parandab.
Minu lapsel võttis eesti k õpetaja kirjandiosas punkte maha (vormistus maksimum), teised osad maksimum. Ütles põhjenduseks, et kooliaja jooksul on kirjandeid ka palju paremini kirjutanud. Ka eksami kirjand olevat ok aga lihtsalt, teab, et laps tegelikult väga võimekas kirjandi kirjutaja ja mõnele teisele lapsele oleks max punktid pannud sama teksti eest. Tegelikult nagu kummaline ju? Ei tohiks võrrelda eelnevate sama lapse kirjanditega. Seepärast ma NULL % pooldan, et oma õpetaja töid parandab.
“Ühtse põhikooli lõpueksami tulemuste peale võib esitada vaide Haridus- ja Teadusministeeriumile. Vaie tuleb seaduse järgi esitada viie tööpäeva jooksul kooli lõputunnistuse kättesaadavaks tegemise päevast arvates. Ühtse põhikooli lõpueksamitulemuse tõstmise ja langetamise korral saadetakse apellatsioonikomisjoni otsus kooli, kus vormistatakse apellatsiooni esitanud isikule uus lõputunnistus. Kui vaide soovib esitada alaealine isik (alla 18. a), allkirjastab ja edastab avalduse lapsevanem või eestkostja. Muus osas kohaldub vaidemenetlusele riigieksamite vaidlustamise tingimused ja kord (vaata lähemalt: riigieksamid).”
Ma arvan, et antud olukorras ma kasutaksin seda võimalust 😉
Minu meelest oleks õige kui töö peal ei oleks nime vaid oleks õpilase kood. Pärast tulemusi sisestades saaks koodi ja nime alles kokku panna. Et parandades poleks kohe teada, kelle töö see on. Käekirja ja stiili järgi õpetajad tunneks ilmselt osad ära aga ehk oleks kirjandi hindamine erapooletum nii. Kuigi ega ma ei tea- äkki polegi nimesid peal?
Esileht › Koolilaps › Eesti keele eksamitulemused – millised oli tulemused, kuidas lapsed eksamit kirj