Teema: Eesti kuulsused, kellest enam lugeda ei taha
Kes on teie jaoks sellised eesti kuulsused, keda liiga palju intervjueeritakse, nii et nende kohta on juba kõik teada? Minu meelest on PIDEVALT pildil Inga Lunge, Tanja Mihhailova ja Kaire Vilgats. Ükskõik millise ajakirja lahti lööd, jälle nemas platsis. Kõike on nende kohta juba korduvalt ja korduvalt loetud, ei mingit uut infot. Alalised kaanetüdrukud.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt 14.02 12:17; 14.02 12:45; 15.02 11:35; 24.04 17:59; 25.04 11:42; 31.07 22:41;
Ma olen täiskasvanud ja iseseisev inimene, ma ei tee lahti teemasid, mida ma ei taha lugeda. Milleks sa tarbid asju, mida sa ei taha. Kas tõesti pole muud valikut? Need kuulsused ei kirjuta endast ju ise, vaata ALATI, kes on ajakirjanik. See, et kedagi on liiga palju, on ajakirjaniku tegemata töö, läheb kergema vastupanu teed. Võimalik, et lausa annab oma honorarist sellele ka raha, kellest kirjutatakse. Nii et tee kindlaks, kes on ajakirjanik ja võta nende suhtes suhtumine, et nad sellise olukorra on tekitanud.
Kommentaarist on juba teavitatud
Ma ei loegi eesti ajakirju, ma ei vaata telekast eesti kanaleid, uudiseid veel loen, aga võiks ka selle ära lõpetada, sest eesti elu on nii paganama tühine.
Ma olen täiskasvanud ja iseseisev inimene, ma ei tee lahti teemasid, mida ma ei taha lugeda. Milleks sa tarbid asju, mida sa ei taha. Kas tõesti pole muud valikut? Need kuulsused ei kirjuta endast ju ise, vaata ALATI, kes on ajakirjanik. See, et kedagi on liiga palju, on ajakirjaniku tegemata töö, läheb kergema vastupanu teed. Võimalik, et lausa annab oma honorarist sellele ka raha, kellest kirjutatakse. Nii et tee kindlaks, kes on ajakirjanik ja võta nende suhtes suhtumine, et nad sellise olukorra on tekitanud.
Kuulsusel võiks olla ju vahel taipu intervjuust keelduda. Kas tõesti ise nad ei arva, et on juba kõigest korduvalt rääkinud?
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt 14.02 12:17; 14.02 12:45; 15.02 11:35; 24.04 17:59; 25.04 11:42; 31.07 22:41;
Brigitte Susanne Hunt
Kirsti Timmer (ainuke päev, kui ma star fm-i ei kuula, on laupäev)
Perearst Joller
Brigitte Susanne Hunt
Kirsti Timmer (ainuke päev, kui ma star fm-i ei kuula, on laupäev)
Perearst Joller
Lisaks siia veel need isehakanud kuulsused, kes realitytes osalemise või instas oma elu letti löömisega end pildile on upitanud.
Viimasel ajal on paraku nii, et nagu lehe lahti lööd, nii mingid klounid sealt vastu vahivad.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt 14.02 16:50; 16.02 11:13; 25.04 11:31; 25.04 17:32;
Koit Toome. Ta vist on igas telesaates, kus laulda on võimalik.
Täiesti nõus – Inga Lunge. Lisaks veel BSH, Joel Ostrat ja viimasel ajal ka Mallukas, Meettheleos.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 14.02 17:16; 25.04 12:30; 03.08 13:29;
Liina Randperest ka ei soovi lugeda. Ma isegi ei saa aru, mis mõttes ta üldse kuulus on, miks temast räägitakse üldse.
Pillerid ….
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt 14.02 17:33; 15.02 11:48; 15.02 14:31; 16.02 12:16; 16.02 12:18;
Brigitte Susanne Hunt, Merilin Nau, Anni ja Tomi Rahula, Silvia Ilves, Luisa Rõivas, Jesper Parve, Tanel Padar ja tema imekaunis kihlatu ja imearmas tütar, Kaire Vilgats ja see teine tädi… ja kindlasti veel paljud, kes hetkel meelde ei tulnud 🤮
Anne Veski, Mallukas, BSH, Helmede vahmiil.
Luisa Värk, Ines Karu, Jesper Parve.
Ma ei loegi eesti ajakirju, ma ei vaata telekast eesti kanaleid, uudiseid veel loen, aga võiks ka selle ära lõpetada, sest eesti elu on nii paganama tühine.
😁 Ja mis imemaailma ajakirju jms sa loed? Perekool on ju ka sisutühja Eesti värk ometigi? Eestist leiab palju kvaliteetajakirjandust või vägagi sisukat kuulamist, näiteks Vikerraadio saated “Müstiline Venemaa”, “Kuula rändajat”, “Peresaade”,”Aja jälg kivis”, Klassikaraadiost “Traditsiooni tarkus” jne.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 14.02 18:38; 14.02 21:35;
Lenna Kuurmaa. Hommik Anuga saates on tõesti üle nädala Vilgats, Oja, Toome, Suviste…
Milleks
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 14.02 18:40; 25.04 01:47;
Millegipàrast esimesena meenus M. Palmiste.
Merilin Nau ja kõik need Rannamaja “staarid”.
Kõik eelnevad ja lisaks Viinalass
Vahur Kersna
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 14.02 19:40; 26.04 14:19;
Merlin Nau, Helmed, Meettheleos, Ott Tänak, Silvia Ilves, Paul Neitsov
Üldiselt on nii, et kes pole eriti sümpaatsed, neid ei soovi ka igal pool näha.
Ei pea ju kõiki artikleid lugema ja saab üle kerida nendest, mis ei meeldi või kanalit vahetada või lehte keerata.
Tegelikult mind ei häiri keegi, las kirjutatakse nii palju kui lugejaid on. Pigem mulle tundub, et väga vähe tuleb uusi kuulsusi peale ja siis kirjutataksegi neist, kes ise soovivad pildil olla ja mis rahvale tundub meeldivat.
Ja “koolitaja” Epp Kärsin.
Lugeda???
Keegi loeb ka või, minule piisab uudistes nende pildi nägemisest ja kõik loetletud on häirivad. Miks ometi vähemtuntud näitlejatest, majandusinimestest, kasvõi tavatöötajatest kirjutada ei võiks? Ikka ainult need tüütud eputrillad.
Täpselt nagu nõukaajal, et oli ainult üks lüpsja, üks traktorist…
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 14.02 19:50; 23.04 12:29; 23.04 17:53;
Olen hämmingus. Vahin palju telekat ja ei saa küll öelda, et mingeid kuulsuseid kogu aeg intervjueeritakse. Kõige rohkem on pildil Tanja, Koit Toome, aga vastu nad ei hakka. Pealegi on eurolaulu periood, muidugi on lauljad pildil. Aga et nt Helmed ja veel mõned, no pole mina ammu ammu kuulnud nendega tehtud sõbralikku vestlust. Neist ei räägi keegi kunagi midagi head ja see viskab küll üle.
Epp Kärsin, kõikvõimalikud instastaarid ja muidugi Tanel Padar oma pehmoks muundunud imagoga.
Õnneks on võimalik kõik eelnimetatud kas edasi scrollida või kanalit vahetada.
😁 Ja mis imemaailma ajakirju jms sa loed? Perekool on ju ka sisutühja Eesti värk ometigi? Eestist leiab palju kvaliteetajakirjandust või vägagi sisukat kuulamist, näiteks Vikerraadio saated “Müstiline Venemaa”, “Kuula ründajat”, “Peresaade”,”Aja jälg kivis”, Klassikaraadiost “Traditsiooni tarkus” jne.
“Kuula ründajat” 😀 😀 😀
BSH kohe kindlasti. Mingi ekside jutt käib koguaeg.
Pole sellist. Kui ei meeldi, ei viitsi uudist avada ja ongi mure murtud
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 14.02 21:09; 31.07 22:52;
😁 Ja mis imemaailma ajakirju jms sa loed? Perekool on ju ka sisutühja Eesti värk ometigi? Eestist leiab palju kvaliteetajakirjandust või vägagi sisukat kuulamist, näiteks Vikerraadio saated “Müstiline Venemaa”, “Kuula ründajat”, “Peresaade”,”Aja jälg kivis”, Klassikaraadiost “Traditsiooni tarkus” jne.
“Kuula ründajat” 😀 😀 😀
Mulle endale teeb see aps ka nii nalja.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 14.02 18:38; 14.02 21:35;
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.