Esileht Ajaviite- ja muud jutud Eesti kuulsused, kellest enam lugeda ei taha

Näitan 20 postitust - vahemik 391 kuni 410 (kokku 410 )

Teema: Eesti kuulsused, kellest enam lugeda ei taha

Postitas:
UunoR

No ta oli kogu aeg ebameeldiv.

Seda muidugi küll, mingi laulda mitte oskav enda arust cool tüüp, aga nüüd on kohe eriti ebameeldiv.

+14
-11
Please wait...

Postitas:
nodzu2007

Seda muidugi küll, mingi laulda mitte oskav enda arust cool tüüp, aga nüüd on kohe eriti ebameeldiv.

Minu meelest müts maha, et kaheaastase kooselu jooksul ilmus alles nüüd esimene ühine pilt. Ja Sal-Saller on väga sümpaatne nii enne kui pärast. Pojaga on väga tugev side ja ka eksnaisega saab hästi läbi.

+15
-16
Please wait...

Postitas:
Tiaret

On vaja siis kogu pere metsa saata mingi 30 aastat noorema müüja pärast.

Kustkohast sellised väited pärinevad, mille alusel? Inimesed kannavad enda kehvi kogemusi teistele üle või milles asi?

+5
-9
Please wait...

Postitas:
VerklarteNacht

See Sal-Saller nüüd suhteliselt ebameeldiv oma uue suure armastusega. On vaja siis kogu pere metsa saata mingi 30 aastat noorema müüja pärast. Nõme.

Miks sa selle naise töö siia lisasid?

+15
-3
Please wait...

Postitas:
preili567

Minu meelest müts maha, et kaheaastase kooselu jooksul ilmus alles nüüd esimene ühine pilt. Ja Sal-Saller on väga sümpaatne nii enne kui pärast. Pojaga on väga tugev side ja ka eksnaisega saab hästi läbi.

Kõvasti saavad läbi kui nad kohtus olid🙂

+10
-5
Please wait...

Postitas:
mukk77

Heidit Kaio (kui see on kuulsus)

Lenna

+9
-3
Please wait...

Postitas:
nodzu2007

Kõvasti saavad läbi kui nad kohtus olid🙂

Kohtus ei käida ju ometi tülisolemise pärast.

+2
-11
Please wait...

Postitas:
paadund perekoolik

Appi, nüüd ei saa enam päevagi läbi Sissita. On ikka inimesel tähelepanunälg! Igal pool targutab tähtsa näoga ja puistab sisutühje klišeesid.

+19
-6
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Metsik Meeta

Riisalud ja nende lahutus. Mitte, et neist nii kohutavalt palju kirjutatakse, pigem seetõttu, mida kirjutatakse.

Kas ikka peab oma intiimelu kollase ajakirja letti laduma? Ma saaks veel aru, kui noored inimesed kukuvad selle orgi otsa, et ajakirjanikule südant puistavad, aga nemad juba vanemas eas ja võiks osata mesimagusa jutuga ajakirjaniku soovi läbi näha. Ja pärast siis nutetakse, et ajakiri on su eraelu kajastamisega mõned ekstranumbrid müünud.

+23
-1
Please wait...

Postitas:
zuuzi

Appi, nüüd ei saa enam päevagi läbi Sissita. On ikka inimesel tähelepanunälg! Igal pool targutab tähtsa näoga ja puistab sisutühje klišeesid.

Kust sa tead, mida ta puistab? Lugesid artiklit? Aga miks, kui ta sulle närvidele käib? Ise kogud talle klikke ja siis imestad, miks tast kogu aeg kirjutatakse.

+2
-14
Please wait...

Postitas:
Wanda

Kust sa tead, mida ta puistab? Lugesid artiklit? Aga miks, kui ta sulle närvidele käib? Ise kogud talle klikke ja siis imestad, miks tast kogu aeg kirjutatakse.

Pole see, keda tsiteerid, aga üldjuhul piisab pealkirjastki a la, et ta pole oma mingi kehaosaga rahul või kardab ämblikke, et aru saada, et midagi väga sisukat seal artiklis olla ei saa. Artiklit avada ei olegi vaja. Lihtsalt tüütud on sellised pastakast välja imetud lood. Ja mitte ainult selle inimese, vaid ka teiste tuntud inimeste puhul. Kui ma oleksin tuntud inimene, siis ma ei lubaks endast selliseid artikleid avaldada.

+17
0
Please wait...

Postitas:
paadund perekoolik

Piisab pealkirjade lugemisestki.

+2
0
Please wait...

Postitas:
piret005

Piisab pealkirjade lugemisestki.

Tihitpeale on pealkirjad äärmiselt eksitavad. Neid ei pane isegi loo kirjutaja, veel vähem on seal sõnaõigust inimesel endal. Tithi võetakse välja mingi ebaoluline detail, mida inimene ise pole üldse rõhutanud, vaid kuskil jutus nimetanud ja siis jääb loost täiesti teistsugune mulje. Pealkiri pannakse lihtsalt klikkide korjamiseks, vahel on see isegi täiesti vastuolus inimese enda räägituga.

+5
-3
Please wait...

Postitas:
AnniMarin

Huvitav miks nimetatakse Ott Tänakut saarlaseks kui ta ei ole seda? Pigem tuleks teda oma tegeliku kodukoha järgi nimetada ja see koht on Saaremaast kaugel. Kui ma sündisin Pärnus ja seal ei ela mitukümmend aastat, siis miks mind peaks pärnakaks kutsuma?

+2
-13
Please wait...

Postitas:
Mauno

Huvitav miks nimetatakse Ott Tänakut saarlaseks kui ta ei ole seda? Pigem tuleks teda oma tegeliku kodukoha järgi nimetada ja see koht on Saaremaast kaugel. Kui ma sündisin Pärnus ja seal ei ela mitukümmend aastat, siis miks mind peaks pärnakaks kutsuma?

Et kui lähed ka nt Soome elama ja töötama, siis sa enam eestlane pole?

+9
-1
Please wait...

Postitas:
plixi

Kristina Pärtelpoeg

+12
0
Please wait...

Postitas:
kuninganna

Äh, isegi ekslikult end koguaeg saarlaseks pidanud, sest sündisin ja elasin seal 18a. Tegelikult käin Tallinnas koolis ja tööl. Nüüdsest siis harjumaallane. Varsti vast saaremaale tagasi, siis saab jälle saarlaseks hakata.

+5
0
Please wait...

Postitas:
apunane

Ratas koos oma kaloritega.

+4
-1
Please wait...

Postitas:
Simone2

Mul Zevakin. Pigem temast teleekraanil tüdimus – midagi ta juurde ei anna, juuksed nagu kiirnuudlid peas ja proovib elu eest mingit kildu rebida.

Natuke selline kehkadivei olek on tal. Müstika, et nii palju saadetes figureerib.

+6
-1
Please wait...

Postitas:
sadness

Mul Zevakin. Pigem temast teleekraanil tüdimus – midagi ta juurde ei anna, juuksed nagu kiirnuudlid peas ja proovib elu eest mingit kildu rebida.

Natuke selline kehkadivei olek on tal. Müstika, et nii palju saadetes figureerib.

Mulle ta kunagi meeldis, aga nüüd ta on tõepoolest muutunud kehkadiveiks.

+2
0
Please wait...

Näitan 20 postitust - vahemik 391 kuni 410 (kokku 410 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Eesti kuulsused, kellest enam lugeda ei taha