Esileht Ajaviite- ja muud jutud Eesti kuulsused, kellest enam lugeda ei taha

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 418 )

Teema: Eesti kuulsused, kellest enam lugeda ei taha

Postitas:
Kägu

TL ja J

+14
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Lisan, sest neid nimesid pole näinud veel: Triin Lellep, Margus Vaher, Laura Põldvere, Kristina Pärtelpoeg (õnneks viimasel ajal on teda vähem näha-kuulda).

+26
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Põsepeitja ja “pükside mahakiskuja”- BIG nono

+15
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Katrin Karisma oma tütrega, mõlemad Kersnad. Ivo Linna.

+14
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui avalehelt vahib vastu Tänak või mõni “suunamudija”, siis kerin koheselt allapoole edasi. Ka need “staarikesed”, kes on rasedad ja eputavad oma beebiootusega- no andke olla, enamus naisi on rasedad olnud, aga nad ei lähe seda Delfisse laiama.

+33
-3
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Ivo Linna on juba palju aastaid igasuguse sodi reklaamhääl. Mitte keegi teine laulja pole nii madalale laskunud. Et kui ärikas tahab vanureid investeerima meelitada, siis Iff on hea papi eest alati käpp

+22
-20
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ärge lugege Delfit ja Kroonikat – mitte ükski “kuulsus” ei tungi teie maailma.
Vaadake OP-i  ja Plektrummi – nii palju huvitavaid ja “vähetuntud” inimesi!
Rääkimata Osooni lugudest.
Lugege Sirpi 😀

+25
-10
Please wait...

Postitas:
Kägu

Brigitte Susanne Hunt

Kirsti Timmer (ainuke päev, kui ma star fm-i ei kuula, on laupäev)

Perearst Joller

Kahe esimese kuulsuse osas olen ma nõus, need võiks tagasi tõmmata.

Aga Joller ei räägi endast. Ta räägib haigustest ja tervisest. Tema puhul pole oluline isik vaid teema ja teemat ta valdab.

Iffi ja Veski osas on nii, et ega ma neid lugeda-kuulata ei viitsi, aga kui nende pildi vahepeal ette viskab, siis on pigem tunne, et ah kui kena, nemad kah veel elus ja tegutsevad.  No ma olen selles vanuses juba, eksole, kus pelgalt kõrges eas aktiivne olek tundub kena saavutus. Ja kuigi ma nt Anu Saagimit väga ei salli, siis see “tere, memm” emotsioon kipub tema puhul ka juba ilmnema.

Võibolla, kui BSH oleks 80 a vana, siis ma tunneks tema suhtes samamoodi.

+27
-10
Please wait...

Postitas:
Kägu

No see näitab vaid, milliseid uudiseid ka kanaleid te ise eelistate – kollast ja veel kollasemat. Vaadake AK uudiseid, lugege paberlehti, kultuuri ja ajalooga seotud ajakirju, kuulake Vikerraadiot ning teid ei vaeva nii tobedad probleemid, et keegi mudija on liiga palju kuskil.

+8
-9
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma ei tea nendest kuulsustest pea-aegu mitte midagi, kellest siin juttu, osad nimed tundmatud.

Milleks peaks oma vaba aega ja pead  tühja-tähjaga koormama!?

Ajakirjandus ju nii toimibki, et kui sa klikid siis kirjutatakse kohe uuesti – sest sulle meeldib.

Sinu klikk=meeldib, tahan veel lugeda.

Kui sa ei taha neist rohkem teada, ära ava artiklit/osta ajakirja. Inimesi, kelle uudiseid ei avata, 100 x intervjuule ei kutsuta.

Kui saab siiber, otsi alternatiivne uudistekanal – koli ära sellelt kollaselt saidilt, otsi ise uudiseid, mis on paremad/kvaliteetsemad. Kvaliteetkanalid ootavad ja vaaguvad meil hinge, et ainult lugejaid lisanduks.

Objektiivsed päevauudised täies mahus (ja tasuta) võid err saidilt lugeda. Nad näevad nii palju vaeva, et Sina neid külastaksid.

Ja loe vahelduseks raamatut, seal ei kirjutata neist eelmainitud nimedest noabsoluutselt mitteridagi.

+9
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

issand, ma ei tea nende kuulsuste eraelulisi fakte, kellest siin enamusel kõrini on, tean neid inimesi kõiki, aga lihtsaklt ei tarbi seda, millest ei huvitu

+2
-4
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Ärge lugege Delfit ja Kroonikat – mitte ükski “kuulsus” ei tungi teie maailma.

Vaadake OP-i ja Plektrummi – nii palju huvitavaid ja “vähetuntud” inimesi!

Rääkimata Osooni lugudest.

Lugege Sirpi 😀

Ma ei loegi Delfit ja Kroonikat, jutt käib sellistest ajakirjadest nagu Eesti Naine, Anne ja Stiil, Pere ja Kodu. Mingit naisteajakirja tahaks ju meelelahutuseks sirvida.

+16
-2
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Liina Randperest ka ei soovi lugeda. Ma isegi ei saa aru, mis mõttes ta üldse kuulus on, miks temast räägitakse üldse.

Ta ju raadiohääl ja telenägu (lisaks sellele, et treener on). Nii et tuntust tal siiski on. Ja kõik, kes on tuntud, on inimestele palju huvitavamad kui suvaline Juuli Sõle tänavalt. Kas Randperest sellises mahus rääkima/kirjutama peab, on muidugi iseasi….. Ei oska üldse kommenteerida, kas tegelikult ka on teda igal pool palju, sest ei vaata telekat üldse:D

Tänases Delfis jälle lugu Randperest kuidas ta ei ole suutnud 31 nädala raseduse ajal endale midagi mis talle meeldiks ???? Pealikirja lugesin, artiklit mitte.

+14
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Ma arvan, et Eestis on

1) sellised tuntud näod, kes oma eraelust eriti ei räägi, ajakirjaniku intrevjuusoovile pere või lähedaste teemal ütlevad ära. Me võime neist teada mõningaid fakte, näit. et ta elab Tallinnas seal-ja-seal linnaosas, naine/mees on ja nii mitu last. Või et on näiteks lahutanud ja uuesti abiellunud. Aga rohkem väga palju mitte. Kui nende nägu meedias ilmub – siis räägivad nad enamasti millestki oma tööga seoses.

2) sellised tuntud näod, kes on nõus ajakirjaniku ettepaneku peale pihtima isiklikke asju, suhteid, näitama perekonda, näitama kodu jne.

No ja nende viimaste pealt siis peavadki meelahutuslikuma suunitlusega ajakirjanikud oma leiva teenima. Polegi siis ime, et samad näod Eesti Naine, Anne ja Stiil, Pere ja Kodu jms. väljaannetes muudkui korduvad.

+5
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kasutan teemat ja minu arvates oleks põnev hoopis nende elust ja mõtetest rohkem teada:

Tuuli Roosma, Mart Sander, Martin Helme, Jevgeni Ossinovski, Maire Aunaste, Teet Margna, Igor Gräzin, Tiit Pruuli, Linnar Priimägi.

+17
-10
Please wait...

Postitas:
Kägu

Rahulad ja Adrad koos oma “imearmsate ja üliandekate” tittedega.

+33
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Pillerid oma niiiii harmoonilises kooselus oma nii lummavas kodus oma niiii õnnelike ja rõõmsate ostetud lastega ja nii igas ajakirjas ja saates.

LUMMAVAD FOTOD | Mart Haberi ja Taivo Pilleri suursugune kodu pilve piiril. 280 ruutmeetril ja 3.70 kõrgete lagede all on ruumi kõigele – Anne & Stiil (delfi.ee)

+27
-17
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Ott Tänak

+16
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tegelt on kõrini kõigist kõikides saadetes osalejatest. “Vanad tuttavad näod jälle laulmas-tantsimas-seltskonnamänge mängimas”. Juba see ebasiiras elevus on vastik. Kui mitu artiklit on võimalik nendest inimestest kirjutada, päriselt ka? Tean, et (vähemalt osadel) ajakirjanikel endil on juba ammu oksemaitse suus, aga ju siis loetakse. NUNNU FOTO! Birgit Õigemeel näitas uut pereliiget! jne-lood. Turvalised, pealiskaudsed ja igavad intervjuud. Ma loeks hea meelega tõsisemat ja sügavamat kirjatükki, aga näed, ei tehta. Hea meelega loeksin näiteks intervjuud Eesti 90ndate ja nullindate muusikainimestega, et kuidas nad retrospektiivis oma loomingut hindavad ja mis elu-olu tollal oli; kuidas on nüüd jne. Jana Hallasest loeksin hea meelega, aga alati kirjutatakse tema kehast. Ja ma loen Sirpi ka, aga just see seltskonnaajakirjandus võiks pisut intelligentsem olla. Võtaks kogu Seitsme vapra edetabeli ette ja voila, saatesari valmis. Paneks Mihkel Raua ka kõnelema ja.

+19
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Teele Viira

Maarja Jakobson

Epp Kärsin!!

Tanja Mihhailova Saar

Merilin Nau

Vanilla Ninjad KŌIK

Karmen Joller

Vilja Kiisler!!

Tanel Padar

Rahulad ja Adrad 🙂

Merle Palmiste ja Ivo Linna jätke rahule! Neil on ometi midagi öelda, mis miski on. Pillerid on väga kift paar ja ma olen konservatiivsete kalduvustega muide, aga neil on midagi väga paigas. Usun nende suhet.

+21
-5
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Teele Viira

Maarja Jakobson

Tanja Mihhailova Saar

Merilin Nau

Vanilla Ninjad KŌIK

Karmen Joller

Vilja Kiisler

Tanel Padar

Merle Palmiste ja Ivo Linna jätke rahule! Neil on ometi midagi öelda, mis miski on. Pillerid on väga kift paar ja ma olen konservatiivsete kalduvustega muide, aga neil on midagi väga paigas. Usun nende suhet.

Ei saa aru, miks Joller ja Kiisler selles nimekirjas on.

+7
-17
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ivo Linna on juba palju aastaid igasuguse sodi reklaamhääl. Mitte keegi teine laulja pole nii madalale laskunud. Et kui ärikas tahab vanureid investeerima meelitada, siis Iff on hea papi eest alati käpp

Just nimelt ausalt, põdemata ja papi eest teebki. Igati majanduslikult mõtlev pensionär. Selles vanuses oleks minul ka savi. Iff on tubli!

+20
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Teele Viira

Maarja Jakobson

Tanja Mihhailova Saar

Merilin Nau

Vanilla Ninjad KŌIK

Karmen Joller

Vilja Kiisler

Tanel Padar

1. Ei saa aru, miks Joller ja Kiisler selles nimekirjas on.

Ei saa aru, miks sa sellest aru ei saa.

+12
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Heti Tulve, Grete Paia, Elisa Kolk

+14
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Olen tüdinud kohustuslikust määratlusest ehk Merle Palmiste – Eesti kauneim näitlejanna. Nagu temas muud poleks.

+9
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kes on Adrad? Pole kuulnudki.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kes on Adrad? Pole kuulnudki.

Argo Ader koos on teise naisega

+7
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

No see näitab vaid, milliseid uudiseid ka kanaleid te ise eelistate – kollast ja veel kollasemat. Vaadake AK uudiseid, lugege paberlehti, kultuuri ja ajalooga seotud ajakirju, kuulake Vikerraadiot ning teid ei vaeva nii tobedad probleemid, et keegi mudija on liiga palju kuskil.

Kuidas sa, lilleke, Perekooli sattusid?

+10
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Erik Orgu võiks vähem eetrisse lasta. Minu meelest ei paku ta ei kehale ega vaimule midagi meeldivat.

+21
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu arvates on jällegi täiesti normaalne ja isegi soovitatav, et häälega töötav inimene ka seda rakendab. Kohutav on kuulata reklaame, kus diletandid on pandud teksti lugema. Tahangi kuulata ainult näitlejate või lauljate professionaalse hääle kõla.

+31
-1
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 418 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Eesti kuulsused, kellest enam lugeda ei taha