Esileht Ajaviite- ja muud jutud Eesti kuulsused, kellest enam lugeda ei taha

Näitan 30 postitust - vahemik 61 kuni 90 (kokku 418 )

Teema: Eesti kuulsused, kellest enam lugeda ei taha

Postitas:
Kägu

Erik Orgu võiks vähem eetrisse lasta. Minu meelest ei paku ta ei kehale ega vaimule midagi meeldivat.

Täiega nõus, imestan üldse kuidas selline inimene eetrisse sattus, pole nägu ega tegu ja s.ta iseloomuga.

+26
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ivo Linna on juba palju aastaid igasuguse sodi reklaamhääl. Mitte keegi teine laulja pole nii madalale laskunud. Et kui ärikas tahab vanureid investeerima meelitada, siis Iff on hea papi eest alati käpp

Minu arvates on jällegi täiesti normaalne ja isegi soovitatav, et häälega töötav inimene ka seda rakendab. Kohutav on kuulata reklaame, kus diletandid on pandud teksti lugema. Tahangi kuulata ainult näitlejate või lauljate professionaalse hääle kõla.

Nõustun. Profi poolt sisse loetud reklaami on palju mõnusam kuulata, kui mõne suvalise hääle poolt loetuna. Jaan Rekkori ja Iffi hääled meeldivad väga.

+22
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

lihtsamast lihtsam: kui lugeda ei taha, siis ära loe

+1
-4
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

lihtsamast lihtsam: kui lugeda ei taha, siis ära loe

Ma arvan, et siin polegi just kirjutamas need, kes loeks selliseid asju. Aga nii kui mingi uudisteportaali avad, vahivad need ühedsamad näod vastu kogu aeg. Ja see juba tekitab tunde- kas enam pole tõesti millestki muust kirjutada. Kaks teemat ainult- koroona ja “staarid”..tüütu. Kas tõesti midagi muud ei toimu?

+10
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Katrin Karisma oma tütrega, mõlemad Kersnad. Ivo Linna.

Ivo Linna on juba palju aastaid igasuguse sodi reklaamhääl. Mitte keegi teine laulja pole nii madalale laskunud. Et kui ärikas tahab vanureid investeerima meelitada, siis Iff on hea papi eest alati käpp

Just nimelt ausalt, põdemata ja papi eest teebki. Igati majanduslikult mõtlev pensionär. Selles vanuses oleks minul ka savi. Iff on tubli!

Mõni ei pea Kangrot ka ‘tõeliseks’ kunstnikuks kuna teeb tellimustöid raha eest ! Kõik kunstnikud ei pea õilsalt nälga surema on ka kunstnikke kelles on kübeke ärisoont ja oskavad oma ande rahaks teha. Müts maha. Sama kehtib Iffi kohta.

+15
-4
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Teele Viira

Maarja Jakobson

Tanja Mihhailova Saar

Merilin Nau

Vanilla Ninjad KŌIK

Karmen Joller

Vilja Kiisler

Tanel Padar

Merle Palmiste ja Ivo Linna jätke rahule! Neil on ometi midagi öelda, mis miski on. Pillerid on väga kift paar ja ma olen konservatiivsete kalduvustega muide, aga neil on midagi väga paigas. Usun nende suhet.

1. Ei saa aru, miks Joller ja Kiisler selles nimekirjas on.

Ei saa aru, miks sa sellest aru ei saa.

Jollerit pole küll näinud ksukil klantsajakirjas oma lapselapsi või kodu presenteerimas. Kui tema on ekraanil siis räägib ikka asjast ehk haigustest mitte ei promo ennast.

+15
-14
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Erik Orgu võiks vähem eetrisse lasta. Minu meelest ei paku ta ei kehale ega vaimule midagi meeldivat.

täiendan – ja ka silmale ei paku ta midagi meeldivat

+23
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Lisaks siia Silvia Ilvese nüüd

+35
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Teele Viira

Maarja Jakobson

Epp Kärsin!!

Tanja Mihhailova Saar

Merilin Nau

Vanilla Ninjad KŌIK

Karmen Joller

Vilja Kiisler!!

Tanel Padar

Rahulad ja Adrad 🙂

Merle Palmiste ja Ivo Linna jätke rahule! Neil on ometi midagi öelda, mis miski on. Pillerid on väga kift paar ja ma olen konservatiivsete kalduvustega muide, aga neil on midagi väga paigas. Usun nende suhet.

Joller teeb oma tööd, mitte ei eksponeeri ennast. Joller on Perearsti Seltsi juhatuses ja keegi peab alati vastama kui nendele küsimusi esitatakse. Ega tal hästi keeldumise võimalust ei olegi.

+26
-9
Please wait...

Postitas:
Kägu

Võrno,Timmer

+20
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

S. Ilves ja kõik need Rannamaja-tegelased.

+30
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

keegi soovitas eespool oppi vaadata – pole võimalik, seal on ju see Margit Kilumets, kes oli ka mingil perioodil absoluutselt igal pool ja mul on tema suhtes siiamaani allergia.

+7
-18
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kirsti, Ott, Koit, Joel, Genka ja siis see vikerkaarevärviline perekond (ma nime ei tea).

+8
-11
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jollerit pole küll näinud ksukil klantsajakirjas oma lapselapsi või kodu presenteerimas. Kui tema on ekraanil siis räägib ikka asjast ehk haigustest mitte ei promo ennast.

eks imetle siis https://kroonika.delfi.ee/artikkel/93180069/perearst-karmen-jolleri-peres-kasvasid-ules-vahki-surnud-oe-lapsed-koos-oega-lahkus-ka-pool-minust

+11
-10
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Joller teeb oma tööd, mitte ei eksponeeri ennast.

Ja juba ongi kõik teisiti…

https://kroonika.delfi.ee/artikkel/93180069/perearst-karmen-jolleri-peres-kasvasid-ules-vahki-surnud-oe-lapsed-koos-oega-lahkus-ka-pool-minust

+14
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

https://kroonika.delfi.ee/artikkel/93180069/perearst-karmen-jolleri-peres-kasvasid-ules-vahki-surnud-oe-lapsed-koos-oega-lahkus-ka-pool-minust

Sõnusime ära krt 😀

+20
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Pillerite suhe ei puutu ju üldse asjasse – üldjuhul kõik nendest rääkivad lood on ju üles ehitatud ainult sellele, et promoda nende ilusat ja rikast elu. Raha-raha-raha. Intervjuud nende isiklike mõtete ja sügavamate ausate tunnete kohta oleks kindlasti tuhat korda huvitavam lugeda kui järjekordset lugu nende kodusisustusest või nädalamenüüst. Kuigi, ega ma ei tea, äkki ongi sellised pealiskaudsed inimesed, kellest pole midagi muud kirjutada.

Ausalt öeldes, kõige põnevam ajakiri, mida Eestis lugenud olen, on olnud Puutepunkt. Pikad sügavad lood tundmatute ja n-ö uute inimestega, päriselu, pärismured, päristunded, põnevate haiguste kirjeldused, mis avardavad maailmapilti jne. Nüüd kahjuks ei leidnud Eesti riik enam Puutepunkti ilmumise jaoks seda igakuist paari tuhandet eurot, kuna rikkad ja ilusad ei pidanud seda piisavalt vajalikuks, ja see ajakiri pani kahjuks pillid kotti.

Aga veel – hea meelega loeks pikki intervjuusid nende inimestega, kes osalevad erinevates saadetes (mitte kuulsused, loomulikult). Näiteks need, kes on erinevatel põhjustel jõudnud saadetesse a’la “Sotid selgeks”, “Märgatud Eesti”, “Pealtnägija”, “Plekktrumm”, “Osoon” jne. Pärisinimesed, ühesõnaga.

Ja veel oleks hästi põnevad lugeda põhjalikud, ausad, sõbralikud ja mitte-sildistavad intervjuud igasuguste n-ö alternatiivteemade ja alternatiivmeedia esindajatega. Aga selleks mitte-sildistamiseks ei ole ajakirjanikud ilmselgelt parimagi tahtmise juures suutelised, nii et selles suhtes väga enam lootusi ei hellitagi. Aga, jah, põnevaid persoone oleks väga palju.

+22
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Oli juba varem. Veebruari Tiiu esikaas https://tiiu-digi.ohtuleht.ee/arhiiv/

+12
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Oli juba varem. Veebruari Tiiu esikaas https://tiiu-digi.ohtuleht.ee/arhiiv/

Nojah, ega ma kõiki Eestis ilmuvaid ajakirju ei loe ega näe, Kroonikagi tuli Delfi kaudu kätte.

Aga 12:54 käole võib vist küll Tiiut soovitada – nii palju kui lappasin, siis julgelt pooled lood olid minu jaoks täiesti tundmatutest nö tavalistest inimestest.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Samas nii väikses riigis võib ikka ajakirjanikel raske ka olla, iga nädal helista samad ca 30 kuulsust läbi ja ürita jälle neilt “uusi põnevaid” lugusid välja meelitada.

+15
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Rannamaja tegelastest ei taha ka lugeda, ei ole vaja igast Instagrami stoorist uudist teha 😀

+22
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Viinalass, padarid, adrad, vanad mahakainud poliitikud, kersnad, tulve, Tõnis Niinemets, timmer, roosileht, y Alender (iga jumala aasta Estonia ajal), piusid, Liis lass, rauad, Veidemann makko, bsh, Randpere, Smilers, Airi (India perenimega), linnad, Puusepp, Kivisaar, Ines, lepland, nechajeva, Roberta Einer

+20
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Justin Leo ja ta abikaasa 🤮

+24
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kes on teie jaoks sellised eesti kuulsused, keda liiga palju intervjueeritakse, nii et nende kohta on juba kõik teada? Minu meelest on PIDEVALT pildil Inga Lunge, Tanja Mihhailova ja Kaire Vilgats. Ükskõik millise ajakirja lahti lööd, jälle nemas platsis. Kõike on nende kohta juba korduvalt ja korduvalt loetud, ei mingit uut infot. Alalised kaanetüdrukud.

Helmed, Silvia Ilves, Brigitta Susanna Hunt,ka need kolm eelnimetatut on tüütud. Viimasel ajal on vist Anni Arrol ka mingi teema ajakirjandusega, pidevalt esikaantel. Mis värk küll sellega on?

+17
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis värk küll sellega on?

Mis värk sellega ikka on, raske ju müüa ennast, kui keegi ei kirjuta.

+6
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

BSH, isane Kersna, Timmer, Kristiiina Ehin, Inga Lunge – neist on kohe eriti kõrini.
Mallukas. Ader. Viinalass. Mart Sander. Nõia Ints. Anni Arro. Ei ava, ei loe, ei taha enam rohkem kuulda.

Käsi südamele, ma tõesti ei ava ega loe, kui neist mingi lugu on. Neist on juba liia palju leelot liikvel.

Lisaks väldin isiklikult ka uudiseid Võrnost. Ka krutin kiiresti edasi kui satun kuskile kuulma midagi Hing Fekelide, kristallihaldjate jt elust, aga mitte seepärast, et neid lugusid oleks liiga sageli.

Lisan. Oh jah, muidugi Jesper Parve.

+23
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei suuda vaadata ühtegi saadet, kus on Brigitte Susanne Hunt. Luisa Rõivasest ei taha ka midagi kuulda, lisaks Jesper Parve, prrrrrrr

+21
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Samas nii väikses riigis võib ikka ajakirjanikel raske ka olla, iga nädal helista samad ca 30 kuulsust läbi ja ürita jälle neilt “uusi põnevaid” lugusid välja meelitada.

Täpselt nõnda ongi. Kusjuures kõigi siinmainitud tüütute tegelaste lugusid ja nupukesi loetakse tegelikult päris palju.

Ja veel oleks hästi põnevad lugeda põhjalikud, ausad, sõbralikud ja mitte-sildistavad intervjuud igasuguste n-ö alternatiivteemade ja alternatiivmeedia esindajatega. Aga selleks mitte-sildistamiseks ei ole ajakirjanikud ilmselgelt parimagi tahtmise juures suutelised, nii et selles suhtes väga enam lootusi ei hellitagi.

Kas saaksid palun selgitada, mida sildistamise all mõtled? Kas hinnangute andmist?

Ajakirjanikuna tõden, et nii palju kui ma ka ei tahaks teha pikemaid-põhjalikumaid-intelligentsemaid lugusid-intervjuusid, ei loeta neid piisavalt palju. Peale lähevad kerged teemad tuntud nägudega ja rikaste elu (Pillerid), sekka ka hetke moeloll (Nõia-Ints, Kalvi-Kalle jne). Tavaliste ja halvasti hakkama saavate lugusid väga ei loeta, sest nende elu ja mured on tavalised.

+3
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Teeme nüüd siis nii, et keegi ei klikka ega osta enam artikleid/ajakirju, kus eepoolnimetatud inimesed kaanel on.

Sest ausalt öeldes on väga raske välja nuputada kohti, kus need lood mingilgi moel uudsed oleks.

Väga kõrini, ausalt.

Lisaks staar ronib vägisi ise püünele, kui tal on vaja oma plaati/saadet/kurat teab mida tasuta promoda. Siis räägitakse kõik hinge tagant välja, Probleem on vaid selles, et seal pole midagi eriti… Aga kuna lehed tahavad ilmuda – JA TE JU RSK OSTATE NEID INIMESI (kust need lugejanumbrid muidu tulevad, ah?) – siis taas sunnitakse neid jututama.  Ja staarid ise ju nuruvad: “A kui ma võtan end alasti?” “Aga kui ma räägin oma uuest armastusest?” “Aga kui ma räägin oma lapsepõlvest?” “Aga…”

Hiljem muidugi räägitakse oma jälgijaskonnale, et ega ma ise, paha meedia ise sundis ja rebis riided seljast…

Ajakirjanik, juba 25 aastat (kuid ei iial enam meelelahutusmeedias).

+23
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Meil käib ajaleht. Ma kavatsen selle telimist jätkata. aga selle tellimusega tõesti ei sooviks õnnistada mingite kohalike pisikuulsuste kohta artikeid. Aga mis ma siis teen? Päriselt ka, ma ei loe neid lugusid, aga mngit poliitikaülevaadet sooviks lugeda ja aianüuandeid ja raamatusoovitusi. Mis ma teha saan, kui mingi “tähetarga” või kaardimoori jauramine kaasa tuleb? Või ootamatult mingi kuulsus esilehel on. BSH, kas olete märganud, ükski ajaleht esilehele ka ei pane mu meelest. Mõni ajakiri üliharva küll.

+5
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 61 kuni 90 (kokku 418 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Eesti kuulsused, kellest enam lugeda ei taha