Mul oli täna täpselt sama mõte Anne&Stiili lugu nähes- kaua võib seda Vabarnat lahata?
Esileht › Ajaviite- ja muud jutud › Eesti kuulsused, kellest enam lugeda ei taha
Teema: Eesti kuulsused, kellest enam lugeda ei taha

Birgit…ei huvita arvamused ja suhkrumaailm ka lauljana mulle 0. Ja närvi ajab ta ka abikaasa ja ka see Swingers, kes igal pool koos on…kardab äkki, et keegi näpsab ta Birgiti ära…

Ostrat, Selde, Sepo Seeman, Argo Ader, BSH, Marju Karin, Timmerid.
Inimestena võivad nad kindlasti toredad olla, aga ajakirjanduses ja meedias üleküllastus.

Timmerid
palju neid siis on?
Neid on kaks.
Sama. Kui on artikkel Timmerist, keeran kiirelt lehe edasi. Raadiot kuulates vahetan kanalit.

Timmerid
palju neid siis on?
Kaks. Mõlemast on ilmselgelt liiga palju juttu minu jaoks.

Mul vajus eile kergelt karp lahti nähes, et Vabarna on JÄLLE Anne&Stiili kaanel. Guugeldasin, et see on tal mõne aasta jooksul olla kolmas kord olla selle väljaande kaanetüdruk. Ma tõesti ei tea, mis uudisväärtus tema persoonil peaks olema, kuna see jutt on igal pool sama. Kevadel oli ta ka Eesti Naise kaanel. Uut artiklit päris kindlasti ei loe. Ei ole isiklikult tema vastu midagi, aga täiesti hämmastav, et ühte inimest sellise tihedusega meedias kajastatakse. Jääb tõepoolest mulje, et ta ise pakub ennast.
Mul ka siiber tema raske elu üle halamisest. Millest see suur eluraskus siis tuleb, ei saagi aru. Tore mees, perekond, kõik hästi, tööd on, aga ikka suur eneseareng ja maailmavalu kogu aeg.

Ei tea, kas on juba nimetatud, aga ei soovi rohkem näha Kerttu Jukkumit ja kuulata tema ülipõnevast elust.

Mul vajus eile kergelt karp lahti nähes, et Vabarna on JÄLLE Anne&Stiili kaanel. Guugeldasin, et see on tal mõne aasta jooksul olla kolmas kord olla selle väljaande kaanetüdruk. Ma tõesti ei tea, mis uudisväärtus tema persoonil peaks olema, kuna see jutt on igal pool sama. Kevadel oli ta ka Eesti Naise kaanel. Uut artiklit päris kindlasti ei loe. Ei ole isiklikult tema vastu midagi, aga täiesti hämmastav, et ühte inimest sellise tihedusega meedias kajastatakse. Jääb tõepoolest mulje, et ta ise pakub ennast.
Mul ka siiber tema raske elu üle halamisest. Millest see suur eluraskus siis tuleb, ei saagi aru. Tore mees, perekond, kõik hästi, tööd on, aga ikka suur eneseareng ja maailmavalu kogu aeg.
Eilses Õhtu saates ka. Nüüd on 3 naist siis otsustanud “kõikide naiste elu paremaks muuta”. Ikka sama jutt, kuidas ei suutnud lausa kolm päeva voodist tõusta jne.
Kõik on arengutreenerid ja elukootsid:) Täiesti masendav ja tundub, et maailm teeb kiiret allakäiku. Ei vaadanud selle vapustava kursuse hinda, aga tõesti ei kujuta ette, kes need inimesed on, kes oma raha sooja õhu väljaajamise eest neile viivad.
Peaks ka motivatsioonikõnelejaks ja arengukootsiks hakkama.

Täna õhtul Ringvaates saab jälle Vabarnaid vaadata 😱

Ju siis on ikka uus album tulemas! Ei mud!

Eilses Õhtu saates ka. Nüüd on 3 naist siis otsustanud “kõikide naiste elu paremaks muuta”. Ikka sama jutt, kuidas ei suutnud lausa kolm päeva voodist tõusta jne.
Kõik on arengutreenerid ja elukootsid:) Täiesti masendav ja tundub, et maailm teeb kiiret allakäiku. Ei vaadanud selle vapustava kursuse hinda, aga tõesti ei kujuta ette, kes need inimesed on, kes oma raha sooja õhu väljaajamise eest neile viivad.
Peaks ka motivatsioonikõnelejaks ja arengukootsiks hakkama.
Ma ka imestan, et neid nn kõutse on nagu seeni peale vihma. Kes neid nii suurel hulgal vajavad? Ja kas tõesti kõik need noored inimesed on ikka tasemel, et kõutsida endast vanemaid ja elukogenumaid ?

Tänapäeval hakkavadki kõik kas coach’ ideks või fotograafideks.

Ju siis on ikka uus album tulemas! Ei mud!
Oi ei, ei. Ikka nemad ka kõutšivad. On nüüd mõlemad elutreenerid 😂

Vooglaid ja Brauer võiksid minna täpselt sinna, kus nad peaksid olema. Kopp ees nendest.
Suvaeitedest on ükskõik, sest nad on ohutud lollid.

Treeneriteks, tõlkijateks ja toitumisnõustajateks ikka ka.

Nais-vabarna oli vähemalt tuka normaalseks kasvatanud- hoopis teine inimene kohe!
Palju ilusam oli vaadata.
Popp trend on ka raamat välja anda.

Triinu Liis Mcnairn 🤮🤮

Mul on Anne&Stiilile pakkuda kaanestaar – 90+ vanuses ägedat elu elanud inimene-inimesed. Ehk siis need päris õiged coachid.
Või siis vähemalt keegi ootamatu. Ma ostsin ühele 90+ vanuses sugulasele taaskasutusest naisteajakirju – mingi hetk pidin loobuma, sest läks sassi, kas tal Veesaar 4,5 ja 6 on või Saara Kadak 1,3 ja 7.
Ise ei sooviks – Vabarnad, Piusid, suunamudijad, Taukar, Birgit, Mikk-Tanja. Kusjuures neil polegi suurt midagi viga endal, aga teised inimesed oleks nagu Eestist otsa saanud.

Meid on lihtsalt liiga vähe, ka meie tuntud inimesi on liiga vähe ja nii loomulikult kõik kirjutised nendest aina korduvad.
Kes ikka kassapidaja Maie või kokk Kaie elust lugeda tahaks?

Kes ikka kassapidaja Maie või kokk Kaie elust lugeda tahaks?
Kusjuures, kui on huvitav isiksus ja artikkel hästi kirjutatud, siis loeks ikka. ETVs oli ju kunagi sari “Meie inimesed” vms, mis rääkis just tavalistest inimestest nagu puuraidur Vello ja kassapidaja Maie. Miks mitte.

Sandra Vabarna oleks nagu esimene naine inimkonna ajaloos, kellel on kohhhhutavalt üllas ülesanne kahe lapse kõrvalt tegeleda loomingu ja tööga ja kõige muuga ja missioon õpetada ka teistele naistele. No kergelt tüütu on juba kaks aastat lugeda, kuidas ta ikka kolm päeva voodist tõusta ei suuuuutnud (ja kes ta tol ajal 1aastast last samal ajal hoidis ning kas ta vetsus käis, ei ole ma ikkagi teada saanud…).

Ei taha kuulda midagi enam Ekre “suurkujudest”, Ostratist.

Valikuid on veel. Blogger, vlogger, influencer, podcaster (kui see ikka on sõna) 😀

Tanja, Sandra Vabarna, Eeva Talsi, Jesper Parve-Mari Ojasaar kiidulaul Hiiumaale ja Urmas Sõõrumaa oma uue elufilosoofiaga.

Ei taha lugeda antivaxxerite tarkuseterasid. Kui ajalehti lugedes neid teemasid vältida, siis fb-sse jooksevad nende üllitised vägisi ette. Just täna hommikul räägib Sandra Nurmsalu, kuidas ta on valmis üle laipade minema oma tõekspidamistega. Lisaks Tõnis Mägi, onu Varro, Helmete “imelised” arvamused…
Kahjuks on päris mitu varasemast elust täiesti normaalsena tundunud tuttavatest agarad jagama ja kiitma selliseid lugusid.

Te ei ikka jaga ajakirjandusest midagi. Need lood on kõik varjatud sisuturundus. Näiteks Benton jälle õhtulehes oma rasket elu kurtmas, tähendab üritab mingit uut plaati müüa või siis kontsert tulemas. Selleks et tähelepandaks ja midagi ostetakse, tuleb lugejas tekitada kaastunnet. Siis inimesed ostavad plaadikese, lähevad kontserdile, mis iganes rahateenimine selle taga on.

kes ta tol ajal 1aastast last samal ajal hoidis ning kas ta vetsus käis, ei ole ma ikkagi teada saanud…
Eks ikka abikaasa/lapse isa? Pole seda küsimustki tekkinud, ta pole ju üksikema

Esileht › Ajaviite- ja muud jutud › Eesti kuulsused, kellest enam lugeda ei taha