Brigite Susanne Hunt on mind põhjalikult ära tüüdanud. Ei taha enam.
Esileht › Ajaviite- ja muud jutud › Eesti kuulsused, kellest enam lugeda ei taha
Teema: Eesti kuulsused, kellest enam lugeda ei taha

Mind pole. Ootan juba saadet.
Ega sa saadet vaatama ometi ei hakka? 😉
Mina nt ei hakka. Just bshi pärast. Üritasin seda eelmise suve suhtesaadet vaadata, osalised olid toredad ja idee hea, aga kui üks iga viie minuti tagant korrutas: Tee tööd ja näe vaeva… siis hakkas vastu. Esimeset osast kaugemale ei jõudnud.

Grete Griffin. Arusaamatu, miks temast pidevalt kirjutatakse ja veel lisatakse, et sportlane.

Ei vaata selliseid saateid, aga igal pool tolknevad pealkirjad ja reklaamid. Samuti “maskis laulja” saate solkis ta ära oma enesekeskse mölaga.

Sama tüütu kui on kuulata mitu protsenti tõusis / langes Reformierakonna toetus : Sarrapite imeline pereelu, Piuside pereelu, Inga Lunge, Kerttu Jukkum, Timmerid , Kerro jne. Igav.
Uudised neist on nagu kordussaadete kordussaated.

Sarrap ja Timmerid tõesti. Aga esikohal ikka Ilves

Grete Griffin. Arusaamatu, miks temast pidevalt kirjutatakse ja veel lisatakse, et sportlane.
Ta ongi ju sportlane. Seitsmevõistleja. Katsu ise ühestki spordialas nii kaugele jõuda, nagu tema ja siis mõtle, et kas on tühine saavutus.

Haha, Ilves ja Timmerid jõudsid mul juba meelest minna, näe, mingid filtrid olen isegi tööle saanud. Aga Kerro uudised on ju lausa naljakad – selgeltnägija ei näe ette ei seda, teist ega kolmandat, üllatusena tulevad talle nii suured maailmapoliitilised kataklüsmid kui ka isiklike suhete keerdkäigud.

Kerro on naljanumber jah. Kunagi esines veel pidevalt üks naisnõid, oli imelikkude nagu pahupidi pööratud silmadega (või koledate läätsedega). Nime ma ei mäleta. Kuidas see ära kadus?

Kerro on naljanumber jah. Kunagi esines veel pidevalt üks naisnõid, oli imelikkude nagu pahupidi pööratud silmadega (või koledate läätsedega). Nime ma ei mäleta. Kuidas see ära kadus?
Ilona Kaldre?
Aga mul on kõrini “miljonäri elukaaslasest” Elisa Kolk ja teine samasugune M. Nau. Tõelised eeskujud meie tütardele.

Ilona Kaldre?
See jah ja vaat siis mis selle “nägijaga” juhtus: Jõhvi vallavalitsuse avalike suhete spetsialist Ilona Kaldre nimetas 29. detsembril Sillamäe Noorte TV saates Jõhvi valda“pommiauguks”, Eestit politseiriigiks, igatses taga Nõukogude aega, seadis kahtluse alla NATO üksuste olemasolu Eestis ja maskide kandmise mõttekuse.
https://pohjarannik.postimees.ee/7156090/johvi-vallavanemat-ootab-ropendava-suhtekorraldaja-parast-umbusaldamine

Haha, Ilves ja Timmerid jõudsid mul juba meelest minna, näe, mingid filtrid olen isegi tööle saanud. Aga Kerro uudised on ju lausa naljakad – selgeltnägija ei näe ette ei seda, teist ega kolmandat, üllatusena tulevad talle nii suured maailmapoliitilised kataklüsmid kui ka isiklike suhete keerdkäigud.
No ta ju ei ennustagi enam eriti. Kanal on muutunud niisama jutusaateks, mida tema maailma asjadest arvab või õigemini lõputu korrutamine kuidas talle Kallas ei meeldi. No heakene küll tee omale jutusaade, aga teeks siis vähemalt enne kodutööd teemade kohta, mille kohta sõna tahab võtta. Piinlik kuulata väga piiratud info pealt targutamist. No heakene küll, ei huvita maailma asjad ja uudised, aga heldeke miks sa siis sellise saate teed? Piirdu ainult ennustamisega.
Ei pea ju vaatama kanalit, mis ei meeldi.

Martti Hallik ja Liina Ariadne Pedanik 🤯

Tšello-Silvia. No kas see on siis mingi naine, kõik lapsed erinevate meestega, iga paari kuu järel uus mees. Loomulikult ei taha ükski lapse isa kuuldagi sellisest kergemeelsest naisest ja ma ei mõistaks neid hukka siinkohal.
Kui inimese kohta lugeda, siis mina sain aru, et isaderivi võinuks vaid kahe pikkuseks jääda, kui teine mees poleks olnud petisest soomlane, kes topeltelu elas. Eestis Silvia ja Soomes teine pere. Sealt edasi muidugi njahh, aga raske leida ka meest, kes 3-4 poja emaga nõus aastaid koos elama, kui alguse huvi kaob. Emana on Silvia mu meelest tubli, poisid on andekad ja haritud.
Minu pärast võib kirjutada kõigist kuulsustest ja Mardi ning Taivo liftist kolmanda loo otsa, aga palun ärge kirjutage enam Kaja Kallasest ja koroonast!

Ei telligi ega loe. Aga Ilves hüppas netis näkku kaks nädalat järjest. Kangelanna? Nagu mida asja, sileajust röökur.
Nõia Intsu kohta pole küll ammu kuskilt lugenud ega kuskil näinud.😂 Mida te loete? 🙄
Nõia Ints on surnud.
Laura Põldvere. Tanja Mihhailova. Mihkel Raud
Õhtu saade võiks ka oma saatekülaliste ringi laiendada.

Ants Rootslane. Epp Kärsin.

Mari Ojasaar … saan aru, et kurb, et õde suri, aga miks peab iga jumala nädal ilmuma uus artikkel sellest, kuidas ta oma õde igatseb?

Mari Ojasaar … saan aru, et kurb, et õde suri, aga miks peab iga jumala nädal ilmuma uus artikkel sellest, kuidas ta oma õde igatseb?
Nüüd ju pulmad jne teemad, kõik ikka selleks, et oma inspiratsioonitalu teenuseid müüa.

No Savisaar-Toomasti perekonnast kuuleb küll viimasel ajal söögi alla – söögi peale. Härrale tugevat tervist, kuid ehk aitaks nüüd artiklitest mõneks ajaks.

No Savisaar-Toomasti perekonnast kuuleb küll viimasel ajal söögi alla – söögi peale. Härrale tugevat tervist, kuid ehk aitaks nüüd artiklitest mõneks ajaks.
Kuulasin täna ja uskumatu kuidas inimene tahab enda musta pesu nii avalikuks kiskuda. Mida ta sellega saavutada tahab?
Ei ainsatki päeva enam Kertu Jukkumita

eelmise suve suhtesaadet vaadata, osalised olid toredad
Üks-kaks ehk olid, keda teatud tingimustel toredaks võiks nimetada

Vilja Toomastit hakkab küll viimasel ajal liiga palju saama. Kuidagi veider on lugeda neid tema piinlikuvõitu eraelulisi paljastusi. Milleks seda vaja on?

Ott Lepland

palun mitte ühtegi artiklit enam sellest EST- AU rappa läinud suhtepuntrast, see on juba komöödia kuubis

Lõpuks keegi ütles ausalt välja mida paljud on mõelnud.
Ojasaar räägib looduses elamisest ja paljajalu pulmast, aga endal oli pulmas bensuraiskajast ja loodusehävitajast auto.

Minul on saanud kõrini Kethi Uibomägist. Eriti jube, kui ta veel laulma hakkab.

Narva tank
Esileht › Ajaviite- ja muud jutud › Eesti kuulsused, kellest enam lugeda ei taha