Esileht Ajaviite- ja muud jutud Eesti loto

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 40 )

Teema: Eesti loto

Postitas:
rooma

Selgitage palun, kas teen midagi valesti? Ma ei saa aru, miks ma pean enne pileti ostu oma e-rahakotti raha kandma. Tundub väga ebamugav süsteem. Ma ei taha sinna niisama raha seisma panna, aga kontole saan kanda vaid 5 või 10.- euri jne. Selleks, et 6 euri eest pileteid osta, pean e-rahakotti näiteks 10 euri kandma? Kas saan millestki valesti aru? Varem oli lihtne ja loogiline süsteem, nüüd on kuidagi arusaamatu. Ostan suht harva pileteid, aga mu mees ütles, et tal pole aega sellesse süveneda ja ta enam ei ostagi seetõttu, varem ostis iga nädal. Ma ei saa kunagi aru, miks muudetakse hästi toimivad leheküljed järsku Selgitage palun, kas teen midagi valesti. Ma ei saa aru, miks ma pean enne pileti ostu oma e-rahakotti raha kandma. Tundub väga ebamugav süsteem. Ma ei taha sinna niisama raha seisma panna, aga kontoSelgile saan kanda vaid 5 või 10.- euri jne. Selleks, et 6 euri eest pileteid osta, pean e-rahakotti näiteks 10 euri kankeerukamaks, nagu tahetakse klientidest lahti saada.

+20
-4
Please wait...

Postitas:
Loki

Ei pea, võid ükskõik, mis summat kanda – sinna summa lahtrisse kirjuta ise soovitud summa (väiksem, mis küll sai kanda oli vist 1.5€)

See, et ettemaksu peab tegema on jah ebamugav, lisasin ise pangakaardi – siis tahab vaid telefonis ülekande kinnitust, swedis piisas lihtsalt kinnituseks vasakult paremale kinnituse libistamisest Aga nõme on jah see, et summat peab teada enne ostmist ja ostukorvi süsteemi kui sellist pole. Sellest tõesti aru ei saa, miks vajalik on.

Samas see mugav, et võidud kanduvad kohe sinna samasse ettemaksukontole.

+6
-3
Please wait...

Postitas:
Loki

Aga nõme on jah see, et summat peab teada enne ostmist ja ostukorvi süsteemi kui sellist pole.

Ei pea teadma enne ostmist. Valid piletid, vajutad “ostan pileti x EUR” ja kui sul piisavalt raha ei ole tuleb teavitus, et tee “sissemakse summas x EUR”, mis ongi valitud piletitele kuluv rahasumma. Nt Bingo Loto 6 loosimist on 12 EUR. Mugavam on, kui on juba sissemakse rahakotis olemas, ei pea erinevate lotode mängimiseks eraldi ülekandeid tegema hakkama ja mitu korda ühte asja vajutama.

No ma tavaliselt ostan korraga erinevaid bingo+viking+eurojackpot, neil viimasel ajal hind ka muutunud ei mäleta ma, kas 3 piletit kokku oli nüüd 5.50, 6, 6.50 euri või mis. Või kui eelmisest korrast ja võidust on summa a la 2.23 siis hakka mõtlema, et kui täna tahan kaheväljaga bingot, kahte eurojackpoti, kolme vikingut, et oot, palju see nüüd ongi.
Ehk see ettemaks seal kontol teeb siis asja veelgi keerulisemaks, et arvuta nüüd ise enne, et kas pean juurde kandma 5, 10 või 15 ja siis jääb jälle mingi ettemaks jne. Või siis ostan bingod ära ja krt, uuesti vaja kanda, sest tuleb välja, et kahele eurojackpotile ei piisagi.

Ostukorvi oma on selles mõttes kergem, et saan kõik soovitud piletid korraga lisada ja saaks korraga maksta – sellest on kahju, et ära kaotati.

+15
-3
Please wait...

Postitas:
Tahesara

Ei pea teadma enne ostmist. Valid piletid, vajutad “ostan pileti x EUR” ja kui sul piisavalt raha ei ole tuleb teavitus, et tee “sissemakse summas x EUR”, mis ongi valitud piletitele kuluv rahasumma. Nt Bingo Loto 6 loosimist on 12 EUR. Mugavam on, kui on juba sissemakse rahakotis olemas, ei pea erinevate lotode mängimiseks eraldi ülekandeid tegema hakkama ja mitu korda ühte asja vajutama.

Ei tööta see variant ka. Mul oli e-rahakotis võiduraha 1,50, valisin Eurojacpoti pileti (hind 2 eur), tuli juurde maksu nõue 1 eur ja ei saanud seda pangas muuta. Nüüd uuesti 0,5 e-rahakotis.

Investeerivad kuskil niimoodi inimestelt võetud raha või?

+5
-5
Please wait...

Postitas:
Tahesara

Selle raha saad ju enda arvele tagasi kanda, kui tõesti enam kunagi lotot mängida ei kavatse. Kui aga kavatsed, siis mingil hetkel pead ikkagi raha sisse panema ja saad selle 50 senti ka ära kasutada.

Et see on siis edasi mängima meelitamise trikk?

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Tahesara

Loto mängimine on täiesti vabatahtlik tegevus, seda ei sunnita kellelegi peale.

Tõega või? Ei seda oleks keegi peale sinu osanud ära arvata.

+2
-4
Please wait...

Postitas:
Loki

Jah, mulle ka meeldis ostukorvi variant rohkem, et sai mitut lotot korraga osta. Nüüd siis peab ühte lotot korraga ostma.

See 5, 10, 20 eurot ettemaks on valikuline, seda ei pea enne ostmist sisse maksma, kuid see teeb mitme loto ostmise lihtsalt mugavamaks. On rahakotis palju on, kui jääb puudu, siis maksad juurde alles siis kui ostma hakkad. Ülejääk jääb järgmiseks korraks. Nii et ikkagi ei pea midagi ette arvutama ja ei ole asi ka keeruline.

Jah, raha saab kanda pileti ostmise hetkel, aga siiski ühte ja sama lototüüpi korraga ostes. Kui arvel on nt 1.80, tahan osta 3 bingot, 2 eurojackpoti ja 2 vikingut siis saan jah bingot ostes alles raha arvele kanda. Siis ongi valik a) kannan bingo jagu ja pärast uuesti ehk topelt kanded b)kannan korraga suvalise summa nt 10 või 20, millest peaks piiama ja siis jääb järgmiseks korraks jälle ettemaks c) arvutan ikka peas umbes mitut eurot vikingu ja eurojackpoti piletid maksma läheks ja kannan bingot ostes juba selle võrra suurema summa.

Klikke on ka kordi rohkem – iga ostu tuleb veel üks haaval kinnitada jah. Uus süsteem töötab jah, aga on … kilplaslik. Ostukorvi süsteem oli ja on loogilisem.

+9
0
Please wait...

Postitas:
donna Anna

Selle raha saad ju enda arvele tagasi kanda, kui tõesti enam kunagi lotot mängida ei kavatse. Kui aga kavatsed, siis mingil hetkel pead ikkagi raha sisse panema ja saad selle 50 senti ka ära kasutada.

Et see on siis edasi mängima meelitamise trikk?

Paistab küll väga sedamoodi jah.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Hellamari

Muidugi on see süsteem selleks, et kogu raha jääks sinna keskkonda ringlema. Kui varem kandsid nad võidetud summa su kontole ja siis läksid selle eest siidrit ostma, siis nüüd ostad selle eest uue pileti, sest nii hea mugav, istub seal juba ees, uuesti sissemakset ei pea tegema.

+5
-2
Please wait...

Postitas:
rooma

Samas on jabur, et kliendi jaoks on asi ebamugavaks tehtud. Olen kindel, et palju inimesi ei viitsi jännata mingite eraldi kannete tegemisega ja lihtsalt loobuvad seetõttu.

+16
-1
Please wait...

Postitas:
Loki

Muidugi on see süsteem selleks, et kogu raha jääks sinna keskkonda ringlema. Kui varem kandsid nad võidetud summa su kontole ja siis läksid selle eest siidrit ostma, siis nüüd ostad selle eest uue pileti, sest nii hea mugav, istub seal juba ees, uuesti sissemakset ei pea tegema.

Jah, aga ettemaksukonto ja ostukorv saaksid ju ka paralleelselt toimida. See on super, et võidud ettemaksukontole laekuvad ja ostangi hea meelega selle eest uued piletid. Küll aga võiks saada asjad ostukorvi lisada ja siis valida, et nt kas tasuda ettemaksukontol oleva raha eest või nt juurde maksta kui puudu jääb.

+4
0
Please wait...

Postitas:
elokuu

Soomes on sama tobe süsteem ja sellepärast ma netist ei ole siin aastaid lotot ostnud. Ostan vaid müügipunktidest. Vanasti ikka ostsin ka Eesti Bingot aegajalt. Aga nüüd vist jääb täitsa ostmata. Ainult terminalist, kui Eestisse satun.

+5
-2
Please wait...

Postitas:
kingi

Varem oli Eesti Loto veebis makse tegemisel ülekande tasu 0 eurot. Aga nüüd on see hüve kadunud ja kõigilt ülekannetelt tuleb teenustasu maksta. Minu meelest on see kõige nõmedam uuendus. Seda enam oleks ostukorvi süsteem hädavajalik.

+3
-5
Please wait...

Postitas:
atsetoon

Varem oli Eesti Loto veebis makse tegemisel ülekande tasu 0 eurot. Aga nüüd on see hüve kadunud ja kõigilt ülekannetelt tuleb teenustasu maksta. Minu meelest on see kõige nõmedam uuendus. Seda enam oleks ostukorvi süsteem hädavajalik.

Just, see sinu panga teema. Mul Swed ja ka ük tasuta.

Ma jällegi kiidan väga e-rahakoti süsteemi. Soomes juba ammu, lootsin et Eestisse ka jõuab. Kohe tulevad võidud üle ja koheselt saab oma aa selle kanda. Lisaks poest ostetud lotopiletite võidud tulevad ka mugavalt otse e-rahakotti, et ei pea eraldi välja võtmas poes vms käima.

+4
-9
Please wait...

Postitas:
dooraliisa

Minu meelest on palju mugavam süsteem, ei pea enam pangas autentima, ostad pileti ühe klikiga. Harjumuse asi ilmselt.

+4
-11
Please wait...

Postitas:
tiigertungel

Jaanika v? Stiil küll selline 🙂

0
-2
Please wait...

Postitas:
Yanna68

Loodan, et keegi Eesti Lotost loeb ka  seda siin, sest ma  ühinen  sama seisukohaga-   nii ebamugav, et ma  ei mängi enam lotot.  Varem ikka iga kuu ostsin paar piletit.  Vahel harva poes tuleb meelde, siis ostan paberina.   Ja  siis läheb meelest kontrollida…

+9
-7
Please wait...

Postitas:
nodzu2007

Loodan, et keegi Eesti Lotost loeb ka seda siin, sest ma ühinen sama seisukohaga- nii ebamugav, et ma ei mängi enam lotot. Varem ikka iga kuu ostsin paar piletit. Vahel harva poes tuleb meelde, siis ostan paberina. Ja siis läheb meelest kontrollida…

No just sellepärast uus süsteem ongi hea, et midagi ei pea kontrollima, meeles hoidma või piletit säilitama.

+6
-6
Please wait...

Postitas:
atsetoon

Loodan, et keegi Eesti Lotost loeb ka seda siin, sest ma ühinen sama seisukohaga- nii ebamugav, et ma ei mängi enam lotot. Varem ikka iga kuu ostsin paar piletit. Vahel harva poes tuleb meelde, siis ostan paberina. Ja siis läheb meelest kontrollida…

Usu, eesti loto ilmselt sinu pärast ei muretseks, kui kuus ainult 1-2 piletit ostsid. Nad ka kaota midagi 😃

+5
-4
Please wait...

Postitas:
Agathe

Iga uus asi võtab natuke harjumist.

Mina küll lotot ei mängi, aga sõbrad on rääkinud, et kokkuvõttes olevat see palju mugavam, kuna võidud saab oluliselt kiiremini. Kui loosimine on toimunud, siis võidu korral saad e-kirja või SMSi ning kui lähed siis Loto kodulehele kaks minutit hiljem, on su võidusumma juba seal. Kui teed kohe väljamakse, siis veel minut ja raha on sul pangaarvel. Kokku tahtmise korral 5 minutit loosimisest ja raha käes.

Varem olevat läinud laekumisega olenevalt summast 4-10 päeva.

+6
-7
Please wait...

Postitas:
Tahesara

Nii vahva, et perekoolikad pidevalt võidavad.

Miks sellesse e-rahakotti ei võiks ka pileteid saada valida/salvestada ja siis sealt ühe klikiga panka puudu jääva raha järele kihutada? Laekunud raha seob programm automaatselt piletitega. Nii nagu ikka netipoodides.

0
-1
Please wait...

Postitas:
kata85

Miks on oluline, et lotovõit tuleks kohe üle? Kas need paar euri tõesti määravad midagi? Selles suhtes, et kas saan täna või nädala pärast

+7
-1
Please wait...

Postitas:
nodzu2007

Miks on oluline, et lotovõit tuleks kohe üle? Kas need paar euri tõesti määravad midagi? Selles suhtes, et kas saan täna või nädala pärast

No siin on massiliselt inimesi, kelle maailmalõpp saabub siis, kui ettemaksukontol on niisama 2 eurot. Ilmselt mingi sarnane loogika.

+6
0
Please wait...

Postitas:
alexxx

Mulle meeldib uus süsteem väga. Pangakontolt läheb püsimaksega raha lotokontole, sealt on omakorda vormistatud püsitellimused piletite ostmiseks.

Mina lihtsalt võtan võidud vastu. Väga mugav.

+3
-5
Please wait...

Postitas:
Must-tulp

Mulle meeldib uus süsteem väga. Pangakontolt läheb püsimaksega raha lotokontole, sealt on omakorda vormistatud püsitellimused piletite ostmiseks.

Reklaam? loto töötaja?

+2
-6
Please wait...

Postitas:
Tahesara

Mis jupitad, miski vaene oled vää, viska ikka aasta alguses kohe 50 tonni lotosse ootele!

0
-4
Please wait...

Postitas:
Aikesetudruk

Reklaam? loto töötaja?

Inimestel on lihtslt erinevad harjumused 😉

Mina avastasin, et ma ei saa oma Loto kontole kanda abikaasa kontolt raha. Tahaks joriseda, et see teeb mu elu veidi ebamugavaks, sest meie pere arveldus käib läbi mehe konto (ei ela mehe kulul, me lihtsalt arveldame tema kontoga).

0
-8
Please wait...

Postitas:
alexxx

Reklaam? loto töötaja?

Mis jupitad, miski vaene oled vää, viska ikka aasta alguses kohe 50 tonni lotosse ootele!

Pole põhjust ilkumiseks, täiesti tõsimeeli jagasin oma positiivset kogemust.

+2
-3
Please wait...

Postitas:
atsetoon

Reklaam? loto töötaja?

Inimestel on lihtslt erinevad harjumused 😉

Mina avastasin, et ma ei saa oma Loto kontole kanda abikaasa kontolt raha. Tahaks joriseda, et see teeb mu elu veidi ebamugavaks, sest meie pere arveldus käib läbi mehe konto (ei ela mehe kulul, me lihtsalt arveldame tema kontoga).

Õige ju. Päris jama oleks kui teise inimeste kontot saaks kasutada, saaks loto ostmiseks. Oleks neid lambaid küll, kes kurjalt ära kasutaks seda.

Aga see et täiskasvanul inimesel oma arveldusarvet pole oma ostude toiminguteks, ma ei tea, teil FB konto ka kahepeale jah? 😃

+5
-1
Please wait...

Postitas:
atsetoon

Kellel paar euri, kelle oluliselt suuremad võidud, oli ikka tore küll, et kenoga võidetud 600 kohe üle tuli 🙃

+1
-3
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 40 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Eesti loto