Esileht Ajaviite- ja muud jutud Eesti loto

Näitan 10 postitust - vahemik 31 kuni 40 (kokku 40 )

Teema: Eesti loto

Postitas:
Huviline

Mulle meeldib uus süsteem väga. Pangakontolt läheb püsimaksega raha lotokontole, sealt on omakorda vormistatud püsitellimused piletite ostmiseks.

Mina lihtsalt võtan võidud vastu. Väga mugav.

Reklaam? loto töötaja?

Inimestel on lihtslt erinevad harjumused 😉

Mina avastasin, et ma ei saa oma Loto kontole kanda abikaasa kontolt raha. Tahaks joriseda, et see teeb mu elu veidi ebamugavaks, sest meie pere arveldus käib läbi mehe konto (ei ela mehe kulul, me lihtsalt arveldame tema kontoga).

Vaene inimene…

Miks naised ennast nii alandavad?

+7
-2
Please wait...

Postitas:
talent

No ma tavaliselt ostan korraga erinevaid bingo+viking+eurojackpot, neil viimasel ajal hind ka muutunud ei mäleta ma, kas 3 piletit kokku oli nüüd 5.50, 6, 6.50 euri või mis. Või kui eelmisest korrast ja võidust on summa a la 2.23 siis hakka mõtlema, et kui täna tahan kaheväljaga bingot, kahte eurojackpoti, kolme vikingut, et oot, palju see nüüd ongi.
Ehk see ettemaks seal kontol teeb siis asja veelgi keerulisemaks, et arvuta nüüd ise enne, et kas pean juurde kandma 5, 10 või 15 ja siis jääb jälle mingi ettemaks jne. Või siis ostan bingod ära ja krt, uuesti vaja kanda, sest tuleb välja, et kahele eurojackpotile ei piisagi.

Ostukorvi oma on selles mõttes kergem, et saan kõik soovitud piletid korraga lisada ja saaks korraga maksta – sellest on kahju, et ära kaotati.

No issand, kanna x summa ära ja maksa piletid ära. Ülejäägi saad ju kohe omale tagasi kanda kui sa kardad seda EL kontol hoida.
A üldiselt ei pea lotot mängima kui see nii ülepea keeruliseks on tehtud. Ja minu teada saab terminalist ka pileteid osta. Seal kindlasti aidatakse sind.

+1
-3
Please wait...

Postitas:
talent

Kui loosimine on toimunud, siis võidu korral saad e-kirja või SMSi…

Seda sai ka vana süsteemi puhul rakendada.

…ning kui lähed siis Loto kodulehele kaks minutit hiljem, on su võidusumma juba seal. Kui teed kohe väljamakse, siis veel minut ja raha on sul pangaarvel. Kokku tahtmise korral 5 minutit loosimisest ja raha käes.

Varem olevat läinud laekumisega olenevalt summast 4-10 päeva.

Kuhu sul selle rahaga nii kiire on? Polnud enne seda, jaksad 10 päeva ka oodata. Mida hiljem kätte saad, seda kauem sul teda on ju. Kujutad ette, mulle kohe öeldi EL kontoris suurvõitu vormistamas käies, et laekumine kuni 30 TÖÖpäevaga. Tegelikult tuli küll kuu ajaga, aga ellu jäin ikka.

+4
0
Please wait...

Postitas:
talent

Mina avastasin, et ma ei saa oma Loto kontole kanda abikaasa kontolt raha. Tahaks joriseda, et see teeb mu elu veidi ebamugavaks, sest meie pere arveldus käib läbi mehe konto (ei ela mehe kulul, me lihtsalt arveldame tema kontoga).

Sul siis nagu üldse oma kontot, pangakaarti ja isiklikku raha ei ole? Sa ilmselt koduperenaine, et mingeid laekumisi sinule isiklikult ei tule, aga kas nii on ikka päris turvaline elada? Näe, isegi loto ostmisel on juba takistus.
Päris julge inimene!

+5
-3
Please wait...

Postitas:
enter

https://arileht.delfi.ee/artikkel/120180094/kliendid-pahased-ka-mitu-kuud-hiljem-eesti-loto-uut-susteemi-on-voimatu-kasutada

Midagigi neist PK teemadest kasu 😀

+8
-1
Please wait...

Postitas:
donna Anna

Mulle meeldib uus süsteem väga. Pangakontolt läheb püsimaksega raha lotokontole, sealt on omakorda vormistatud püsitellimused piletite ostmiseks.

Püsimakse lotokontole? Miks sa ei võiks siis lihtsalt annetada kuhugi, milleks see lotokonto seal vahel?

+1
-3
Please wait...

Postitas:
Huviline

Püsimakse lotokontole? Miks sa ei võiks siis lihtsalt annetada kuhugi, milleks see lotokonto seal vahel?

Annetustega saab ka võita?

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Hundu

Ei saa aru, miks mõne inimese arvates peab ilmtingimata kandma sinna iga kord täpse piletihinna. Kanna näiteks mingi 50 eurot sinna ja siis osta pileteid, kuni rahast jätkub.

Steamis on täpselt samasugune rahakott mängude ostmiseks, pole kuulnud, et keegi selle üle kurtnud oleks.

+5
-6
Please wait...

Postitas:
Leenur

Kas keegi veel iPhone ja SmartID kasutajatest ei saa Eesti Lotosse sisse logida?

0
0
Please wait...

Postitas:
Rayanne

Kas keegi veel iPhone ja SmartID kasutajatest ei saa Eesti Lotosse sisse logida?

Ei saa jh. Veebilehel oli info ka selle kohta, et tõrked.

0
0
Please wait...

Näitan 10 postitust - vahemik 31 kuni 40 (kokku 40 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Eesti loto