Esileht Hobinurk Eesti otsib superstaari

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 80 )

Teema: Eesti otsib superstaari

Postitas:
Kägu

Kas tänapäeval laulmine ongi üks kisendamine?

Hetkel üks noormees laulab eestikeelset laulu. Jube, kuidas vana lugu on ära solgitud. Henry Laks pöörab hauas ringi.

+6
-9
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mulle ka tundub, et seal ei võistelda mitte selle pärast kes on superstaar vaid selle pärast kes on kõvem kisendaja.

+11
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma mõtlesin, et mina olen vana ja seetõttu minu maitse ilmselt ei ühti sinna saatesse helistajatega (no nt ma tugevalt eelistan inimesi, kes eesti keeles laulavad, sest nii ei ole võimalik vokaaltehnikaga mõttetühjust ära varjata). Seega püüdsin oma 11-aastast tütart jälgides aru saada, kes võiks edasi saada. Osutus väga täpseks indikaatoriks, aga huvitaval viisil – edasi said need kolm esinejat, kelle laulu ajal lapsel igav hakkas ja ta ekraani eest ära läks. Millegipärast mul on tunne, et Eesti-suuruses riigis sellise kõnehinnaga saavad edasi lihtsalt need, kellel on kõige suurem helistama mobiliseeritud tutvusringkond.

+8
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma küll ei helistanud, aga edasisaanud noormehed olid ka minu lemmikud, lisaks Margaretile, kes kahjuks miskipärast edasi ei saanud.

+7
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mulle ka tundub, et seal ei võistelda mitte selle pärast kes on superstaar vaid selle pärast kes on kõvem kisendaja.

Ühe teatud laulukooli kasvandikud on mu arust küll kõik ühesugused kisendajad.

+9
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Margareth on küll võrratu, täitsa kummaline kohe, et ta edasi ei saanud. Ja Rute meeldis mulle ka oluliselt rohkem kui see edasi pääsenud tüdruk ja Hans Markus. Sebastianil on aga küll huvitav hääl.

+4
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas Superstaarisaade on lühemaks tehtud? Ma mäletan, et vanasti oli lisaks Tallinna eelvoorule ka Tartu ja Pärnu eelvoor, aga nüüd vist ongi vaid üks eelvoor? Kuidagi ootamatu, et juba neljas saade on stuudiovoor.

+6
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mitu noormeest laulsid küll nii, nagu hakkaksid kohe ära surema – kohutavalt igav!

+4
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mulle isiklikult täna Margarethi lauluvalik ega esitus ei meeldinud, kuigi ta muidu mulle meeldib ja hoian igati pöialt talle. Nagu ka Martale, Sebastianile, Rutele. Hääle oleksin ilmselt andnud Hans Markusele, kui ainult tänaseid esitusi silmas pidada. Aga ma ei hääleta ega plaanigi hääletada selles saates. 20 osaleja seas on mul juba nii palju lemmikuid, et kellelgi neist ikka hästi läheb.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mulle meeldisid Rute ja Sebastian. Margareth laulab väga hästi, aastaid tagasi “Väikeste hiiglaste” ajal mõtlesin, et kunagi saab küll temast minu üks lemmiklauljaid; samas… täna jääb minu jaoks temas see “miski” puudu.

+6
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Rute on oma vanuse kohta kuidagi liiga seksikas. Ma elan just Marta Lottale kaasa.

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Marta, Rute ja Hans Markus oleks minu esikolmik olnud. Ning Kaspar, Meelis ja Sarah tagakolmik.

Ja Sebastian on mu meelest nii nunnult lapselik, et mõjub lausa laulukarussellilikult.

Ehk siis meeldib nende laulmine, kes oma rida ajavad ja ennast saate laulupedagoogi huilgavast stiilist võimalikult vähe rikkuda lasevad.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vanasti timmisid lauljad hääle võimalikult meeldivaks, nüüd mida koledam kräun, seda parem.

+3
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ometi üks mehelik hääl https://www.tv3.ee/eesti-otsib-superstaari-esitused/vaata-uuesti-hans-markus-danilas-scientist/

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei vaata seda, ma näen su häält on palju huvitavam

+5
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kirjuta, mis saateid sa veel EI vaata. Nii põnev!

+14
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hans Markus meeldis esimesest saatest juba. Stuudiovooru esitus oli lausa fantastiline. Tõesti, milline mehine hääl, super musikaalsus ja ei saa mainimata jätta ka välimust. Aga eks ole näha, kuidas ta ennast järgnevates saadetes avab inimesena. Superstaar peab olema ka huvitav isiksus ja ei tohi olla üleolev. Nii et jälgin huviga.

+9
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kirjuta, mis saateid sa veel EI vaata. Nii põnev!

Seebikaid ei vaata. Viimane seebikas mida vaatasin oli “Ka rikkad nutavad”, aga see oli NII ammu…

0
-11
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuidas sa suudad seda jama vaadata?

+7
-8
Please wait...

Postitas:
Kägu

kui inimene vaatab, siis see pole tema jaoks jama, kuidas sa sellest aru ei saa, et inimesed erinevad

+6
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul tuleb seda hooaeg vaadates pidevalt muie suule, kui Birgit kritiseerib noori lauljad, kes – sorry, aga – on tunduvalt paremad ja huvitavamad muusikud kui ta ise.

+15
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul tuleb seda hooaeg vaadates pidevalt muie suule, kui Birgit kritiseerib noori lauljad, kes – sorry, aga – on tunduvalt paremad ja huvitavamad muusikud kui ta ise.

sa võid ju muiata, aga žüriis istub siiski tema, mitte sina ega ka staarihakatised.

+5
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

sa võid ju muiata, aga žüriis istub siiski tema, mitte sina ega ka staarihakatised.

Ikkagi on naljakas kuulata, kuidas Eesti üks igavamaid lauljad tähtsa näoga räägib, kuidas tal oli mõnd esitust igav kuulata.

+15
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ikkagi on naljakas kuulata, kuidas Eesti üks igavamaid lauljad tähtsa näoga räägib, kuidas tal oli mõnd esitust igav kuulata.

Ma ei saa aru loogikast. Kas igav laulja peab mitte tähtsa näoga rääkima, et mõni igav esitus oli igav kuulata või igav laulja peab tähtsa näoga rääkima, et mõni igav esitus oli põnev kuulata või igav laulja peab mitte tähtsa näoga rääkima, et mõni igav esitus oli põnev kuulata?

+5
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

kui inimene vaatab, siis see pole tema jaoks jama, kuidas sa sellest aru ei saa, et inimesed erinevad

Tema jaoks pole, aga enamuse jaoks on jama. Kes siis on nõrgema mõistusega, kas enamus või vähemus?

0
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tema jaoks pole, aga enamuse jaoks on jama. Kes siis on nõrgema mõistusega, kas enamus või vähemus?

See saade ei olegi sinusuguste jaoks, vaid neile, kes ei ole tigedad ja kurjad kuivikud. Kahjuks on neid vähemus jah.

+4
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sa oled kiusaja . Ei ole vaja nii kirjutada, see pole ok. Mulle Birgit meeldib ja sinu kommentaarid ei ole hea tooniga kirutatud. On normaalne, et mõni iniene ei meeldi, aga ei ole vaja ennast väljendada ebaviisakalt. Seda on paha lugeda.

+5
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuidagi järjest igavamaks on see saade läinud, kõik lauljad on nii ühesugused nii tüübilt kui tasemelt. Ei olegi nagu enam selliseid, kes teistest peajagu üle oleks ja silma torkaks.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu arust pole hääle saade üldse igav, ainult liiga pikad reklaamipausid on ja jube tihti, täitsa mõtlen, et loobun vaatamisest. Superstaari saade on aga nii neetult igav ja lauljad on igavad ja leian, et pole hullemat jama kui see kriiskajate seltskond, hääle saates saab vähemalt nalja ja on meeldivaid üllatusi.

+5
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu arust pole hääle saade üldse igav, ainult liiga pikad reklaamipausid on ja jube tihti, täitsa mõtlen, et loobun vaatamisest. Superstaari saade on aga nii neetult igav ja lauljad on igavad ja leian, et pole hullemat jama kui see kriiskajate seltskond, hääle saates saab vähemalt nalja ja on meeldivaid üllatusi.

Mina ei suuda häälesaadet vaadata mitte sekundikski. See üksteisest üle rääkimine ja lõputu vadistamine – no ei suuda. Superstaarisaade on huvitavam.

Ja mu arust on just põnev, et tase on kohati ühtlane (kes oskavad laulda, need tõesti oskavad ja tõusevad teistest ühtlaselt esile). Pole ette teada, kes võidab ja kuidas areneb. Alika puhul oli kohe selge, et temal konkurentsi pole. Sel aastal on tihedam rebimine, mida jälgin põnevusega.

+6
-5
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 80 )

Esileht Hobinurk Eesti otsib superstaari