Raske oli kohe kolme lemmikut valida, aga üldjoontes olen edsisaanutega nõus – kõigis on see “miski” olemas. Kui kõigist esitustest rääkida siis:
Kauro – Ilus hääl, laulab puhtalt ja tunneb end laval mugavalt, aga mind kohutavalt häirib tema välimuses see hõre vunts. Minu hääle saaks ta alles siis, kui vunts on maha aetud, sest lisaks lauluoskusele võiks artistil ka välimuses kõik meeldiv olla.
Mirjam – Nii ilus ja huvitav tämber. Kujutan ette, et temast tuleb selline väärikas ja ajatu liisikoiksonlik artist kui ta rohkem kogemust ja koolitust saab. Väga meeldis! Valitud riietus tegi teda palju vanemaks, üllatusin, et ta on ainult 17.
Märten – Minu jaoks oli igav lauluvalik. See lugu ei näidanud hästi tema häält ega karakterit – eelvoorudes meeldis ta palju rohkem. Märtenil on väga ilus hääl ja ta tundis end laval mugavalt, aga laul oli lihtsalt nii igav – selline üks pikk sirge, ilma igasuguse kulminatsioonita, mis ei näidanud tema häält üldse nii hästi kui eelvoorude laulud. Loodetavasti edaspidi valib laulud, milles on rohkem särtsu.
Andres – Esitus algas kuidagi kobamisi ja jäi kogu aeg hästi ettevaatlikuks. Eelvoorudes meeldis väga, aga stuudiovoorus jäi nõrgaks. Huvitav, kas Maiken ei suuna neid lauluvalikul? Usun, et just vale laul sai saatuslikuks. Artistivälimus ja musikaalus on tal täiesti olemas, nii et vaja lihtsalt koolitust ja kogemust ning kujutan ette, et temast saaks lummava laulja.
Diana- Maria – Jäi meelde juba esimeses saates. Valmis artist – hääl, välimus, lavaline olek – kõik tiptop!
Tanel – Mind nii üllatas kui teda otse stuudiovooru saadeti – eelvoorudes tundus ta mulle tagasihoidlik, arg ja ei jäänud üldse meelde. Stuudiovoorus üllatas aga positiivselt – võimas ja ilus hääl. Lavaline olek on veel igav (Mihkli kommentaar, et meenutas füüsikaolümpiaadi, oli täpselt täkkesse), aga ilmselt kogemuse kasvades läheb see paremaks. Tundub nagu Uudo Sepp, et laulda oskab küll, aga lavasarmi ei ole. Ma olin väga nördinud, kui Uudo eelmisel korral võitis.
Katerina – Eelvoorudes jäi ta meelde väga positiivselt. Valitud laul ei näidanud kahjuks ta häält täies ilus. Mihkli kommentaariga 100% nõus. Zombie laul mulle isiklikult meeldib, kuid ainult originaalartisti esituses.
Elis – Ilus, armas, korrektne, aga jätab sellise pailapseliku mulje. Ei tõmba käima…
Andreas – Ilus. Pani kuulama ja kahju oli, kui laul nii ruttu otsa sai. Ideaalselt tema häälele ja karakterile sobiv laul. Mu üks lemmikesitusi selles saates.
Maribel – Eelvoorudes oli mu lemmik – nii särav, julge ja meeldejääv. Stuudiovoorus meeldis ka – stiilne, hea artist, aga tundus, et oli jälle halb lauluvalik nagu nii mõnelgi teisel – ei saanud teksti esitamisega hästi hakkama, sõnad tulid kuidagi kohmakalt ja kogu lugu kannatas seetõttu.
Loodan, et lohutusvoorust saavad edasi Katerina või Maribel. Neid tahaks küll finaalis veel näha – Katerinal on imeline hääl, aga peaks laulvalikul mõnelt asjatundjalt nõu küsima ja lavalise oleku osas tööd tegema. Maribelil jälle täielik staarigeen olemas, aga peab ka leidma sobiva laulu ja hääle kallal tööd tegema. Hoian mõlemale pöialt lohutusvoorus.