Üllatavalt ebatüüpiline saade seekord… Alika, kes on eluaeg tavaelus tuntud eelkõige kui tempoka ja käreda rocki tüdruk, tegi seekord kõige aeglasemad rahulikumad lood ning teised just vastupidi, püüdsid rokkida ja funkida.
Wanda särtsakad ja entusiastlikud esitused mõlemas voorus said seekord lausa minu ajutiseks lemmikuks. Tõesti hästi tehtud ja selgelt lauldud. Just see üllatusmoment temalt. Mina olen väga rahul, et tema nüüd välja ei langenud.
Märteni osas paraku pean minagi tunnistama, ta oli nõrk seekord. Esimene lugu jäi igavaks ja ilmetuks, teises aga mind häiris tema hääl ja tämber, mis võrreledes sama loo vana originaalesitusega, ei sobinud kohe kuidagi siin.
Maribel nojah, ühelt poolt ei jäta mingit muljet, back laulab ka üle, samas keskmise tumbakuulaja jaoks tõenäoliselt käras kah, eelkõige just viimane lugu. Loo viimaseks järjestamine muidugi toob ka alati rohkem telefonihääli.
Mittemuusikalisest küljest aga, miks just Maribeli jalgu niiväga kiidetakse, jääb arusaamatuks. Minu arvates Wanda jalad on isegi kenamad, naiselikumad. Maribelil ehk liiga poisilikud. Selles saates sai neid just hästi võrrelda.
Alika häälevaldamine on muidugi ulmetase, eriti tema dünaamika ja notatsiooni täpsus. Üks pisiasi mind aga tema igal esitusel veidi häirib, nimelt sissehingamiste tugev kahin. Võib-olla sellise dünaamikaga lauldes paratamatu.
Kiitus seekord ka saate produktsioonitiimile, kes lubasid Alikal teise loo esitada ajalimiidist erandina pool minutit pikemana (mitte nagu eelmises saates lugu rikkudes). Aeglane lugu peabki olema pikem, võrreldes kiire looga.
Huvitav on telepildis jälgida, et Alika isa (just tänu kellele Alikast ongi saanud selline laulja kes ta on nüüd) jälgib igat esitust absoluutse keskendunud näoilmega, null emotsiooni (Isa kõrval on ema, teiselpool õde).
Saatejuht Taukar (kes on tegelikult selles rollis ülihea) oli vist oma kodutööd kohati veidi vähe teinud, sest tegelikult Tõnis Mägi teab Alikat juba 6 aastat ning Tõnis on olnud Alika enda lemmiklaulja-iidol juba ca 10 aastat.
See liikuv kaameramees (Steadicam) kes vahetult lava ees ringi jookseb, võiks ehk vahelduseks ka teistmoodi kadreeringuid ja pealeminekuid proovida. Liiga palju on hakanud temalt samad võtted ja rakursid korduma saatest saatesse.