Esileht Ajaviite- ja muud jutud eestlasee kuvand oli ju maailmas kui targast inimesest

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 151 )

Teema: eestlasee kuvand oli ju maailmas kui targast inimesest

Postitas:
kat78

aga täna oleme samal joonel rumeenlaste jt. harimatute rahvustega.

Huvitav, kas need vaktsiinivastased ei saa aru, kui palju halba nad oma suhtumise näitamisega terevele riigi mainele teevad. Ma ei jõua enam ära imestada, et neid pagana harimatuid nii palju on ja neid järjest juurde sigib. Oma sotsiaalmeediakontol tegin küll puhastuse, ma ei taha enam nende jagatud “uudiste” viluvarju ka näha. Mõni neist veel kõrgkooli läbinud ja võiks nagu mõtlev inimene olla.

Mul jõuab ka järgmisel nädalal pool aastat oodatud arstivisiit TÜ kliinikus, kas tõesti pean edasi kannatama sest juhmakad ei oska ennast hoida. Kui oled loll ja ei vaktsineeri siis püsi kodus, ära käi mööda sugulasi seda viirust laiali vedamas. Võibolla sinu enda vanaema ootab südameoperatsiooni.

Ehk peaks need mittevaktsineeritud tõesti ravita jätma, nemad ju meist ei hooli, miks meie peame neist hoolima.

+80
-32
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
mukk77

Tegin samuti sotsiaalmeedia kontol puhastuse ja nõustun, et mittevaktsineeritud täiskasvanud inimesed tuleks ravita jätta, ka EMO-s. Väga vastutustundetu on jätta vaktsineeritud inimesed ilma plaanilisest ravist ja EMO-st. Need inimesed ju tegid kõik, mida paluti ja andsid oma panuse.

+56
-29
Please wait...
Postitas:
sinamon

Tegin samuti sotsiaalmeedia kontol puhastuse ja nõustun, et mittevaktsineeritud täiskasvanud inimesed tuleks ravita jätta, ka EMO-s. Väga vastutustundetu on jätta vaktsineeritud inimesed ilma plaanilisest ravist ja EMO-st. Need inimesed ju tegid kõik, mida paluti ja andsid oma panuse.

Kas maksude tasumisest võib ka sel juhul loobuda? Kas ülekaalulised, tervisespordiga mitte tegelevad inimesed, suitsetajad, alkoholi tarvitajad jm inimesed, kes oma tervist teadlikult rikuvad võiks ka ravita jätta? Või kehtib see valikuliselt ainult covid mittevaktsineerijate kohta?

+27
-52
Please wait...

Postitas:
lonelyguy

Mina pooldan, et elustiilihaiguste käes vaevlejad jääksid ravita. Mina ei suitseta, ei joo, teen sporti, toitun tervislikult ja ei soovi maksta kinni teleka ees persetajate ravi.

+12
-44
Please wait...

Postitas:
kat78

Kas maksude tasumisest võib ka sel juhul loobuda? Kas ülekaalulised, tervisespordiga mitte tegelevad inimesed, suitsetajad, alkoholi tarvitajad jm inimesed, kes oma tervist teadlikult rikuvad võiks ka ravita jätta? Või kehtib see valikuliselt ainult covid vaktsineerijate kohta?

Maksan makse ja mitte vähe. Teen trenni, ei ole ülekaslu ega tarvita alkoholi, narkootikume ega suitseta aga saatus jagas sellised kaardid, et sain kaasa päriliku ravimatu haiguse mille sümpromeid on haiglas võimalik  ainult leevendada. Milles mina süüdi olen, olen ju teinud kõik mida ise saan

+29
-4
Please wait...

Postitas:
printspecial1

<p style=”text-align: left;”>

Huvitav, kas need vaktsiinivastased ei saa aru, kui palju halba nad oma suhtumise näitamisega terevele riigi mainele teevad. Ma ei jõua enam ära imestada, et neid pagana harimatuid nii palju on ja neid järjest juurde sigib. Oma sotsiaalmeediakontol tegin küll puhastuse, ma ei taha enam nende jagatud “uudiste” viluvarju ka näha. Mõni neist veel kõrgkooli läbinud ja võiks nagu mõtlev inimene olla.

Mul jõuab ka järgmisel nädalal pool aastat oodatud arstivisiit TÜ kliinikus, kas tõesti pean edasi kannatama sest juhmakad ei oska ennast hoida. Kui oled loll ja ei vaktsineeri siis püsi kodus, ära käi mööda sugulasi seda viirust laiali vedamas. Võibolla sinu enda vanaema ootab südameoperatsiooni.

Ehk peaks need mittevaktsineeritud tõesti ravita jätma, nemad ju meist ei hooli, miks meie peame neist hoolima.

Mittevakstineerimine on tegelikkuses ju vaba tahe. Saan aru, et meil siin on inimesi, kes ei suuda oma ego ka kriisi ajal maha suruda ja ajavad aina oma õigust taga. Isiklikult ei suuda ka ära imestada, kui palju on inimesi, kes enda nina eest kaugemale ei näe. Ajab lausa vihale, kuna selliste pärast see kriis aina süveneb ja nõrgemad kannatavad. Muudki leierdavad, et sundvaktsineeritakse. Ausalt öelda vaktsineerituna ma küll ei näinud, et keegi mind sundis seda tegema. Täitsa ise läksin kohale.</p>
<p style=”text-align: left;”>Mis õigust on mittevaktsineeritutel praegusel hetkel üldse millegi kallal vinguda. See on sinu oma soov, et ei vaktsineeri. See aga toob kaasa selle, et ühiskonnaelu on sinu jaoks mõneks aja suletud. Meie lihtsalt soovime kriisist võimalikult kiiresti üle saada ja see on mittevaktsineritute enda vaba tahe, mitte sellele kaasa aidata. Kahjuks ühtki vettpidavat alternatiivi nad ka pakkunud ei ole, vaid käib mingisugune tühja vahutamime. Puude kallistamine ja magamine kahjuks siin kohal ühiskonnast seda viirust ei kaota.</p>

+36
-8
Please wait...
Postitas:
angie

Miks sa arvad, et rumeenlased harimatu rahvas on? See arvamus näitab ainult sinu enda vähest haritust.

+22
-22
Please wait...

Postitas:
cryzelynde

Mina pooldan, et elustiilihaiguste käes vaevlejad jääksid ravita. Mina ei suitseta, ei joo, teen sporti, toitun tervislikult ja ei soovi maksta kinni teleka ees persetajate ravi.

Elustiilihaigused ei ole nakkavad. Üks koroonahaige, kes piiranguid ei jälgi, võib nakatada ja (tahtmatult?) hauda viia väga paljusid teisi inimesi. Diivanil lösutades ja kaloreid sissesüües tapad sa pikemas plaanis ainult ennast.

+56
-8
Please wait...
Postitas:
angie

Elustiilihaigused ei ole nakkavad. Üks koroonahaige, kes piiranguid ei jälgi, võib nakatada ja (tahtmatult?) hauda viia väga paljusid teisi inimesi. Diivanil lösutades ja kaloreid sissesüües tapad sa pikemas plaanis ainult ennast.

Vaktsiin pidi ju aitama raske haigestumise vastu, seega vaktsineerides kaitseb igaüks eelkõige iseennast.

Aga ravi ja maksumaksja raha vajab elustiilihaigusega inimene ikkagi ja kümnetes kordades enam kui tervislike eluviisidega inimene. Alko- ja söömishäirete peale kulub raviraha kordades enam võrreldes covidiga.

+11
-41
Please wait...

Postitas:
lonelyguy

Aga kui palju raha nad kokku maksma lähevad? Üüratult. Et ma vaktsineerida ei soovi, ei tähenda, et ma piiranguid ei järgi. Distants on parim lahendus ja seda ma teen.

+12
-29
Please wait...

Postitas:
Udjat

Pisut õudne hakkab, sest arvata võib, et lähima 2-3 nädala jooksul tabab tervishoidu krahh. Kui suur või väike, praegu ette ei tea.

+33
-6
Please wait...

Postitas:
jarv

Kes ei soovi vaktsineerida, siis palun püsige kodus nii palju kui võimalik, ja kui te peate inimestega kokku puutuma, siis palun kandke korralikku maski. Miks on inimesed lisaks vaktsiinivastasusele ka maskivastased?! Palun ärge tatistage mööda poode ja protestimiitinguid oma lahtise suuga või sallinutsakaga näo ees. Kui ei soovi vaktsineerida, siis see on okei, aga võtke ometi kasutusele muud meetodid viiruse leviku tõkestamiseks. Mask või kätepesu tõesti EI piira teie õiguseid ja vabadusi mitte rohkem kui kodust välja minnes riidesse panek.

+41
-4
Please wait...
Postitas:
piilur

antikvaksikutel on ju eestkõneleja Martin “mõtle oma peaga” Helme. Kes ise vaktsineeris ennast ära, aga ässitab oma jüngreid mitte vaktsineerima. Sealt see kamp tulebki, kes tervishoiu süsteemi kinni jooksutab.

+40
-9
Please wait...
Postitas:
kat78

Pisut õudne hakkab, sest arvata võib, et lähima 2-3 nädala jooksul tabab tervishoidu krahh. Kui suur või väike, praegu ette ei tea.

Tõesti hakkab ja loodaks et vähemalt külmaks ei lähe. Kes neid luumurde ravima hakkavad mis libedaga kukkudes saadud. Kui uskuda reoveest viiruseuurijaid siis poolteise nädala pärast on asi meil ikka väga hull. Eestist on senini need jubedamad olukorrad mööda läinud, sest enne on kõik kinni pandud aga nüüd majandust lukku ei panda  ja varem või hiljem jõuab koroona igaüheni.

+26
-2
Please wait...

Postitas:
Hazel

Rumeenlased pole lollid, aga kindlasti on nad stereotüüpne ida-euroopa riik ning tuleb välja, et seda on ka Eesti.

+27
-4
Please wait...

Postitas:
Lozerz

Rumeenlased pole lollid, aga kindlasti on nad stereotüüpne ida-euroopa riik ning tuleb välja, et seda on ka Eesti.

Kes vastupidist seni arvanud, on ikka väga naiivne inimene. Nõukaaja üle elanud ja sel ajal kasvanud on oma mentaliteedilt alati selgelt ida-eurooplased olnud. Läheb veel vähemalt paar põlvkonda inimesi, kes ringi rännata ja maailma ning kultuuridega tutvuda saavad, enne kui muutused meelsustes juurduma hakkavad.

+13
-5
Please wait...
Postitas:
Mauno

Mul on ka lihtsalt piinlik. Tundub, et olemegi ikka klassikaline ida-euroopa, ükskõik kui palju me ka end põhjamaalaseks pidada ei taha. Oleme baltimaadega samas harimatute pajas koos Rumeenia jm „saastaga“, vabandust.

+31
-10
Please wait...
Postitas:
Mauno

Kas neid on vaja iga päev kümnete viisi intensiivi hospitaliseerida? Mõtle ka enne kui võrdled võrreldamatut

+35
-4
Please wait...

Postitas:
cryzelynde

Aga kui palju raha nad kokku maksma lähevad? Üüratult. Et ma vaktsineerida ei soovi, ei tähenda, et ma piiranguid ei järgi. Distants on parim lahendus ja seda ma teen.

Palun ütle, kuna meil varem on ravi haiglates edasi lükatud? Üle- ja alakaalulisi on ikka olnud, aga nad ei ummista haiglaid, mille tõttu plaaniline ravi edasi lükkuks. Tore, kui sa distantseerud, paraku on näiteks homseks planeeritud vabaduse väljakul üritus, kus esindatakse ka sinu vaateid, ja ma võin mürki võtta, et distantsi ei hoita ning piiranguid ei järgita.

+27
-8
Please wait...

Postitas:
pohlake

Ma arvan, et asi ei ole niivõrd lolluses kui selles, et nõukaajal kasvanud inimestel tuleb de ja vu kommunismiaegsete loosungite kuulmise ajast, kui riigiisade jutt voolas ühest kõrvast sisse ja teisest välja, see usaldamatus on siiski seljaajus säilinud, lisaks on tehnoloogia areng nii suure hüppe teinud ning samas moraalselt laostunud  inimkonnale hüva elu (nt vaba energia) kätte andmine toodaks veelgi tarbijaid juurde, kuhu ja kelle arvelt? Tänapäevane sõda käib peenelt ja maksumaksjat räigelt lüpstes.

+3
-5
Please wait...

Postitas:
lonelyguy

Kas neid on vaja iga päev kümnete viisi intensiivi hospitaliseerida? Mõtle ka enne kui võrdled võrreldamatut

Neid lihtsalt ei loeta igapäevaselt kokku ja aeg oleks lõpetada ka selle nohu lugemine. Jah, mõnele on nohu rohkem ohtlikum, mõnele vähem, enamus ei saa üldse aru, et mingi haigus on küljes. Hakake neid elustiilihaigustega inimesi kokku lugema ja te näete, millised numbrid vastu vaatavad.

+6
-27
Please wait...

Postitas:
plixi

Mul on ka lihtsalt piinlik. Tundub, et olemegi ikka klassikaline ida-euroopa, ükskõik kui palju me ka end põhjamaalaseks pidada ei taha. Oleme baltimaadega samas harimatute pajas koos Rumeenia jm „saastaga“, vabandust.

Kuidagi üleolev suhtumine teistesse riikidesse, olgu selleks siis Rumeenia vms. Ma ei salli selliseid vastu rinda tagujaid, kes arvavad,et nad on teistest paremad.

+16
-8
Please wait...

Postitas:
Kalli ema

Mulle haritud inimesena jälle nii meeldib, kuidas prügi end ise välja viib sotsiaalmeedia kontol. Egoism on see, mida sina siin viljeled, mitte haritus. Sinu pisikese inimese arstiaeg on saamata, no kurb küll. Liigud oma passiga ringi võltsturvaline nägu ees ja võid samamoodi viirust levitada kui vaktsineerimata inimesed. Mina isiklikult olen põdenu ja ainsana tohiksidki ringi liikuda praegu põdenud. Samas mul on hea meel, et sa oled oma pisikeses maailmas üles leidnud need, kes igas su drussikupaari kaotuses ka süüdi on. Head vihkamist su maole!

+9
-42
Please wait...
Postitas:
Lozerz

Mulle haritud inimesena jälle nii meeldib, kuidas prügi end ise välja viib sotsiaalmeedia kontol. Egoism on see, mida sina siin viljeled, mitte haritus. Sinu pisikese inimese arstiaeg on saamata, no kurb küll. Liigud oma passiga ringi võltsturvaline nägu ees ja võid samamoodi viirust levitada kui vaktsineerimata inimesed. Mina isiklikult olen põdenu ja ainsana tohiksidki ringi liikuda praegu põdenud. Samas mul on hea meel, et sa oled oma pisikeses maailmas üles leidnud need, kes igas su drussikupaari kaotuses ka süüdi on. Head vihkamist su maole!

Irooniline 😀

+33
-5
Please wait...

Postitas:
Kalli ema

Jah, olemegi klassikaline Ida-Euroopa, peame vaktsiinipassi kinnituseks, et inimene ei nakka, asi mis Iisraelist algusega juba maha laidetud; ei oma vaktsiinikahjustuste fonde nagu kõik teised Põhjamaad; ei pea antikehade teste mitte millekski, ainult pass kaitseb ja päästab neid lollikesi, kes on omaarust nii targad, et naerda lollide üle, kes hiljem paremini naerda saavad.

Minu jaoks on esmane lauslolli tunnus see, kui talle pakub mõnu inimeste sadistlik lahterdamine ja mõnitamine. Grupp “UPS” koosneb seetõttu lauslollidest, kes naeravad siirate lollikeste üle, kes võivad osutuda neist mingis mõttes isegi vähem lollideks.

+9
-14
Please wait...

Postitas:
Tahesara

võtke hoogu maha https://epl.delfi.ee/artikkel/94938483/meedikute-ja-teadlaste-uhispoordumine-vaktsiinide-moju-on-lubatust-vaiksem-lopetage-sotsiaalne-survestamine

+10
-22
Please wait...

Postitas:
Kalli ema

<p style=”text-align: left;”>Miks sa arvad, et rumeenlased harimatu rahvas on? See arvamus näitab ainult sinu enda vähest haritust.

Täpselt, Dracula sellisele targutajale koju.

+2
-2
Please wait...

Postitas:
cryzelynde

võtke hoogu maha https://epl.delfi.ee/artikkel/94938483/meedikute-ja-teadlaste-uhispoordumine-vaktsiinide-moju-on-lubatust-vaiksem-lopetage-sotsiaalne-survestamine

Kas sa selle artikli lõpuni ka lugesid? Mh selle osa,  kuidas meil on reaalne näide, kuidas viirust kontrolli alla saada?

+12
-6
Please wait...

Postitas:
jaagu poeg

Kas te neid haiglas olevaid vaktsineerituid ka kirute?

+8
-11
Please wait...

Postitas:
cryzelynde

Kas te neid haiglas olevaid vaktsineerituid ka kirute?

Palju neid haiglas olevaid vaktsineerituid on võrreldes vaktsineerimata isikutega? Vähe.

+20
-11
Please wait...
Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 151 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud eestlasee kuvand oli ju maailmas kui targast inimesest