<p style=”text-align: left;”>
aga täna oleme samal joonel rumeenlaste jt. harimatute rahvustega.
Huvitav, kas need vaktsiinivastased ei saa aru, kui palju halba nad oma suhtumise näitamisega terevele riigi mainele teevad. Ma ei jõua enam ära imestada, et neid pagana harimatuid nii palju on ja neid järjest juurde sigib. Oma sotsiaalmeediakontol tegin küll puhastuse, ma ei taha enam nende jagatud “uudiste” viluvarju ka näha. Mõni neist veel kõrgkooli läbinud ja võiks nagu mõtlev inimene olla.
Mul jõuab ka järgmisel nädalal pool aastat oodatud arstivisiit TÜ kliinikus, kas tõesti pean edasi kannatama sest juhmakad ei oska ennast hoida. Kui oled loll ja ei vaktsineeri siis püsi kodus, ära käi mööda sugulasi seda viirust laiali vedamas. Võibolla sinu enda vanaema ootab südameoperatsiooni.
Ehk peaks need mittevaktsineeritud tõesti ravita jätma, nemad ju meist ei hooli, miks meie peame neist hoolima.
Mittevakstineerimine on tegelikkuses ju vaba tahe. Saan aru, et meil siin on inimesi, kes ei suuda oma ego ka kriisi ajal maha suruda ja ajavad aina oma õigust taga. Isiklikult ei suuda ka ära imestada, kui palju on inimesi, kes enda nina eest kaugemale ei näe. Ajab lausa vihale, kuna selliste pärast see kriis aina süveneb ja nõrgemad kannatavad. Muudki leierdavad, et sundvaktsineeritakse. Ausalt öelda vaktsineerituna ma küll ei näinud, et keegi mind sundis seda tegema. Täitsa ise läksin kohale.</p>
<p style=”text-align: left;”>Mis õigust on mittevaktsineeritutel praegusel hetkel üldse millegi kallal vinguda. See on sinu oma soov, et ei vaktsineeri. See aga toob kaasa selle, et ühiskonnaelu on sinu jaoks mõneks aja suletud. Meie lihtsalt soovime kriisist võimalikult kiiresti üle saada ja see on mittevaktsineritute enda vaba tahe, mitte sellele kaasa aidata. Kahjuks ühtki vettpidavat alternatiivi nad ka pakkunud ei ole, vaid käib mingisugune tühja vahutamime. Puude kallistamine ja magamine kahjuks siin kohal ühiskonnast seda viirust ei kaota.</p>