Esileht Ajaviite- ja muud jutud Eestlaste seas on masendavalt palju napakaid!

Näitan 23 postitust - vahemik 31 kuni 53 (kokku 53 )

Teema: Eestlaste seas on masendavalt palju napakaid!

Postitas:
Kägu

Neid oleks pidanud praegu autonumbrite järgi registreerima, et siis vähemalt teada, keda ei ole vaja haiglasse vastu võtta, kui küsima tuleb.

KUS SA SEDA TEADA SAAD, perekoolikas?

See on Eestis riiklik saladus – auto number ja tema omanik.

0
-8
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Eesti testib ka oluliselt rohkem kui teised riigid. Vaadake testide numbrit näiteks 100000 inimese peale ja siis mõelge edasi. Enamik riike ei testi nii palju ja “kõik on ok”.

Aga plaanilist ravi on piiratud!

kas see ei ole ohumärk, kuhu suundume.

kas laiemalt inimesed ei suuda mõelda?

+7
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

mind huvitab, kas nende protsetijate hulgas pole tõepoolset keegi nakatunud ja kas tõesti pole keegi neist oma nahal ja oma lähedaste juures tundnud haiguse tõsisemat poolt

old

Olen ka seda mõelnud.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Eesti testib ka oluliselt rohkem kui teised riigid. Vaadake testide numbrit näiteks 100000 inimese peale ja siis mõelge edasi. Enamik riike ei testi nii palju ja “kõik on ok”

Minu meelest on täiesti suva, kuidas teised riigid testivad või mitte. On kaks asja, mis on tõesti tähtis: surmade arv, nüüd juba pikemat aega sureb koroonasse päevas u. 10 inimest ja suremus on suurenenud võrreödes varasemate aastatega vaatamata gripilaine ära jäämisele. Ja teiseks haiglaravi võimekus, et teistesse haigustesse suremus ei hakkaks kasvama kuna arste on vähem kui vaja, ja sinna võimekuse piirile oleme peaaegu juba jõudnud. Meie külavanem suri juba kevadel veresoonkonna haigusesse, sest tema plaanilised uuringud lükati edasi. Ei maksa ennast pidevalt teistega võrrelda vsid tasub hoolida oma lähedastest, teistest eestlastest.

+15
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Paluks teha veel 10 samasugust teemat, ümarmaalane

+4
-17
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis nakatajatest vaktsineerimata õdedesse puutub, siis on see kahtlane. Igal pool on räägitud, et ka vaktsineeritud inimesed kannavad haigust edasi.

Aga see üritus oli väga piinlik. Kõrgeima nakatumisnäitajaga riik maailmas, kus piirangud on niigi naeruväärsed ja selline üritus. Ma loodan, et isegi praegune valitsus sai aru, et inimeste mõistlikule käitumisele loota ei saa.

Milline mainekujundus taaskord. Ükski täie aru juures olev turist ei taha sellisesse katkupessa oma jalga tõsta. Mingist majanduse taastumisest pole selliste kaartidega mõtet rääkida.

Ja ise nii õnnelikud, et oma peaga mõtlevad. Kuigi oma pea on viimane, mida nad mõtlemiseks kasutavad.

+17
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vabandust, ma ei ole siiani aru saanud, mida nad üritavad saavutada ja mismoodi see autoralli sellele kaasa aitaks, kas keegi seletaks?

See on ausalt kõige jaburam üritus, mida ma kuulnud olen- misjaoks? Nagu tötskääbus- no misjaoks nad sedasi teevad!? 🙂

Jaburuse eelmine aste oli maskivastaste meeleavaldus vabaduse platsil:

+12
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vabandust, ma ei ole siiani aru saanud, mida nad üritavad saavutada ja mismoodi see autoralli sellele kaasa aitaks, kas keegi seletaks?

See on ausalt kõige jaburam üritus, mida ma kuulnud olen- misjaoks? Nagu tötskääbus- no misjaoks nad sedasi teevad!? 🙂

Jaburuse eelmine aste oli maskivastaste meeleavaldus vabaduse platsil:

See pilt on eriti irooniline: käes on silt “Hingata vabalt” ja ise tossavad nagu korstnad.

+13
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

2021 ikooniline foto! Fotograaf on vist sillas! Uskumatud naljaninad!

+7
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Asi ei ole mingis empaatiavõimes ja muudes asjades. Neid ärgitab alternatiivmeedia.

Asi on just nimelt empaatiavõimes ja “nendes muudes asjades”, sest alternatiivmeediat tarbib igaüks siiski vabatahtlikult. Igaüks ise valib, mida uskuda, mis ongi ok, kuniks ei hakata teisi kahjustama.

0
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 9 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

aga 2020 lõpp näitab üsna hoiatavat tõusu.

Selle aasta üheksa esimese nädalaga suri Eestis võrreldes 2020. aasta sama ajaga 600 inimest rohkem, selgub statistikaameti ülevaatest.

https://lounaeestlane.ee/statistikaamet-aasta-algusest-on-surnud-eestis-600-inimest-rohkem-kui-eelmisel-aasta.

Koroona ju alles selle aasta alguses hoogu läks, eelmisel aastal oli suur paanika tundmatu viiruse ees ja kehtestati karmid piirangud. Haigus vaibus ja haigeid-surnuid oligi väga vähe. 2021 aasta statistiks tuleb arvatavasti üsna karm.

ja juba jaanuaris oli koroona surmapõhjusena hõivanud auhinnalise 3.koha südame- ja veresoonkonna haiguste ning pahaloomuliste kasvajate järel. teame aga, et edasi on läinud aina hullemaks.

https://www.err.ee/1608146017/surma-pohjuste-statistikas-on-eestis-kolmandal-kohal-koroonasurmad

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Liis T

Tore, et teile vähemalt meeldivad piirangud ja see, et ettevõtetel halvasti läheb.

Kas ettevõtetel läheks hästi, kui maskikandmise nõuet poleks?

Jah, sest maskivastased astuksid ka poodi sisse ja teeksid ostu ära. Praegu maskivastased lihtsalt väldivad neid kohti ja müük jääb saamata.

Ja kust need maskivastased siis  omale nt toitu saavad? Või nad ei söögi enam?

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aga tänage meie endist ja praegust õiguskantslerit ka ikka!

Napakad on palju hoogu juurde saanud just selliste inimeste kaudu!

+3
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Eriti ägedad olid need netist kuskilt kultistidelehelt kopeeritud ingliskeelsed sõnumid. “STOP FAKE PANDEMIX! FREE US” ja muu Sheeple’s teema. Laste värvikriitidega joonistusblokki kritseldatud. Tõlkida polnud ka viitsinud.

Piinlik. Ohtlik ja piinlik.

Äkki nad ei oska tõlkida, öeldi, et sealt saab tekste ja nii ta läks..

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mind masendab see, et haiglates on tööl õed, kes on vaktsineerimisvastased ja seetõttu on nakatanud vähihaigeid ja operatsioonide ootel patsiente. Nagu mida hekki ausõna – haiglas on raskes seisus inimene ja ta saab õelt koroona!!!

Õige, mina arvan ka, et süüdi on maskivastased, antivaxxerid, lamemaalased ja vaktsineerimata õed. Ärge te jumala pärast reisiselle ja pidupillesid siia nimekirja pange. Nemad teevad kõike nõuetekohaselt. Minge püüdke mõni järgmine maskivastane kinni, on rahulikum.

See ongi ju tihtipeale sama kontingent! Ei usu koroonat, on vastu maskidele ja vaktsiinidele ning ei leia, et isolatsioon ja distantsihoidmine vajalik on, ning elavad oma tavapärast elu edasi: käivad külas, korraldavad pidusid ja sõidavad reisile.

Pidusid ei pea, aga mingit hüsteeriat ma küll pole põdenud ja rätte ja kaltse omale ette ei pane.

0
-9
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nüüd on hakatud lapsi ära kasutama: https://www.youtube.com/watch?v=EIkSJMwLVFU

Vaevalt see tekst tal enda suust pärit on. Luges etteantud teksti mis osutus tallegi liiga raskeks.

+1
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Pidusid ei pea, aga mingit hüsteeriat ma küll pole põdenud ja rätte ja kaltse omale ette ei pane.

Rõivaid üldse ei kanna?

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Selle aasta üheksa esimese nädalaga suri Eestis võrreldes 2020. aasta sama ajaga 600 inimest rohkem, selgub statistikaameti ülevaatest.

Inimesed ei saa aru, et kui Eestis sureb igapäevaselt koroonasse keskmiselt 10 inimest, viimase kuu aja jooksul on surnud umbes 300 inimest, see on sama, mis nt Brasiilia rahvaarvu  (211 miljonit)juures on vastavalt 2000 surnut ööpäevas ja 60000 surnut kuus. Brasiilia olukorda peetakse ülemaailmselt katastoofiks…

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nüüd on hakatud lapsi ära kasutama: https://www.youtube.com/watch?v=EIkSJMwLVFU Vaevalt see tekst tal enda suust pärit on. Luges etteantud teksti mis osutus tallegi liiga raskeks.

Lisaks kõigele on see totaalne jama, mida see laps on pandud rääkima. Endal põhikool veel lõpetamata, aga juba julgeb doktorite seisukohad kahtluse alla panna. Nii need rumalad ja enesekindlad vandenõuteoreetikud kasvavadki.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nad ilmselt oskasid, aga nad ei tulnud selle pealegi, et neid pilte vahivad, silmad punnis peas, hiljem mingid muud tolategelased, kes inglise keelest ei jaga halligi?

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Eriti ägedad olid need netist kuskilt kultistidelehelt kopeeritud ingliskeelsed sõnumid. “STOP FAKE PANDEMIX! FREE US” ja muu Sheeple’s teema. Laste värvikriitidega joonistusblokki kritseldatud. Tõlkida polnud ka viitsinud.

Piinlik. Ohtlik ja piinlik.

Hehee, ja ise nad jutustavad, et “mõtlevad oma peaga” 😀

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nüüd on hakatud lapsi ära kasutama: https://www.youtube.com/watch?v=EIkSJMwLVFU Vaevalt see tekst tal enda suust pärit on. Luges etteantud teksti mis osutus tallegi liiga raskeks.

Lisaks kõigele on see totaalne jama, mida see laps on pandud rääkima. Endal põhikool veel lõpetamata, aga juba julgeb doktorite seisukohad kahtluse alla panna. Nii need rumalad ja enesekindlad vandenõuteoreetikud kasvavadki.

Tõepoolest, täiesti ajuvaba jutt. Eriti jabur oli koht, kus ta luges üles neli võimalikku nakatumise viisi (tegelikult küll kolm, sest neljas ei tulnud meelde) ja väitis, et vaktsiin kaitseb vaid ühe nakatumisviisi vastu 😀 Et vaktsiin mõjub näiteks siis, kui saad koroona sissehingamise teel, aga kui peaksid koroonasse nakatuma musta käega silmi hõõrudes, siis vaktsiinist abi ei ole. Lapse pea on sodi täis aetud teemaga, millest ta ilmselgelt veel midagi aru ei saa.

+3
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Kas ma saan õigesti aru, et avaldati meelt globalistliku valitsuse vastu, osaledes globaalselt korraldatud ühisüritusel? Lambad?

+4
-1
Please wait...

Näitan 23 postitust - vahemik 31 kuni 53 (kokku 53 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Eestlaste seas on masendavalt palju napakaid!