minu lugu:
Olen ilus naine (enda arvates), mul on ka mees (mitte väga ilus,aga ok. ikka minu enda arvates), kolm last on ka( kõige kaunimad). Ok, nüüd asja juurde.
Ma olen tegelikult juba nii vana küll, et mõistus peaks peas olema jne. jne Kuid tundub, et hoopis mõistus hakkab kaduma mingi 6aastat noorema mehe pärast. Mis toimub? Küsin ma iga päev endalt ning ei suuda ise endale vastata. Too noormees on sümpaatne, tark ja vaimukas ning tundub, et tema tulevik on vägagi helge. Töötasime kunagi koos ning saime hästi läbi- nii nagu tõelised head sõbrad ikka. Nii see asi läks ja koos oli rohkem ja rohkem lõbusam, toredam, huvitavam. Tahtsin teda koguaeg näha või kuulda.
Ta saatis tihti sõnumeid ja helistas ning vahel piirdusid kõned ainult sellega, et ütles kui hea, et ma üldse olemas olen. Krt, ta oskab ikka nii hästi naistele meele järele olla.
Ma olen armukade, kui ta teiste naistega räägib, olen kurb, kui ta mulle ei ole helistanud, olen üdini õnnetu, kui saan teada, et ta on käinud peol ilma, et mulle ei ole öelnud. AGA…. Nüüd ongi siin loos üks suur Aga, sest kindlasti olete juba mõtlema hakkanud, et nooh kindlasti juba voodiski käinud ning armukesed valmis jms. AGA ma ei taha teda , kui meest. Ma ei taha temaga magada, ma ei taha temaga suudelda. Kuid ma tahan teda, et ta oleks minu ja ainult minu. Väga egoistlik, eks? Mulle meeldib, kui ta on mu kõrval. Ootan koguaeg silmad punnis telefonisse sõnumit, ning rõõmustan kui väike plika tema sõnumite või tel. helina peale. Tahan ja otsin pidevalt tema kohta uudiseid(isegi halbu) ning tahan teda igal moel toetada ning tema eluga kursis olla. Aga ma ei saa aru mida ma temast siis tahan? Mul on ju oma perega okey olla ja teda ma füüsiliselt ei taha, kuid mida mul siis vaja on? Oma ego kergitada ja tunda, et olen ikka olemas ning tunda ennast noorena?
Aga tal on ju ka tunded ning millalgi ta leiab omale selle, kes teda tõeliselt armastab, kuid minul läheb pelgalt selle mõtte peale süda pahaks.
PS! Ma ei ole kunagi olnud selline tunnetega mängija ning kunagi ei ole hoidnud kahte rauda korraga tules.
Teilt tahan ma aga teada: Miks ma olen selline egoist ning ehk oskate lahti seletada minu käitumine.
Siiralt Teie:….Egoist
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 28.01 21:16; 29.01 13:44; 29.01 17:34;