Täna käisin UHs, mille käigus lootel ei leitud südametööd.
Päevade järgi peaks olema 8+4, aga UH järgi 7+4 ja 1,35cm pikk loode.
Mul on korrapäratu tsükkel, umbes 35p.
Iiveldab umbes 5st nädalastnja siiamaani ja rinnad pakitsevad ja on vägagi valusad. Ei taha üldse uskuda, et midagi on valesti. Arst ütles, et mõõtude järgi seiskus südametöö paar päeva tagasi..
Kas on keegi sellises olukorras olnud, et hiljem ikka avastati südametöö?
Kaasa anti tablett, mille pean homme võtma ja algab puhastus….
❤️
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
30.10.2023 20:43
Kui sa kahtled siis pane kuskile mujale uus aeg, umbes nädala pärast, et kontrollida. Omal süda rahul ning hiljem ei jää kripeldama.
+3
-1
Please wait...
Postitas:
Kägu
31.10.2023 23:13
Sul on väga ebapädev arst. Alati pannakse kontrollvisiit enne tableti andmist, et asi üle kontrollida. Hoian pöialt!
Sul on väga ebapädev arst. Alati pannakse kontrollvisiit enne tableti andmist, et asi üle kontrollida. Hoian pöialt!
Mitte just alati, sest on ka juhuseid, kus asi on kohe kindel. Kui ikka peaks olema 10+ nädalat, aga loode vastab ehk 7-8 ja südametööd ei leita, siis pole mõtet oodata. Antud olukorras, kui tsükkel pole just väga sassis, siis ma ei loodaks, aga läheks nädala pärast ikkagi kontrolli veel.
+1
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
01.11.2023 10:12
Kahjuks ei näita rindade pakitsemine ja iiveldus mitte midagi, kuna sul kehas on veel piisavalt rasedushormooni ja see seda tekitab.
+2
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
01.11.2023 10:26
Paraku ilmselt on arstil õigus, aga mina vist samuti läheks lisakontrolli, enda rahustuseks.
Tunnused ei ole kahjuks näitaja, minul raseduse tunnused alles pärast peetumist tekkisid.
Paraku ilmselt on arstil õigus, aga mina vist samuti läheks lisakontrolli, enda rahustuseks.
Tunnused ei ole kahjuks näitaja, minul raseduse tunnused alles pärast peetumist tekkisid.
Minul oli esimene märk see, et enam ei olnud emakas nn venimise torkeid, kui näiteks järsult tõusin või külge keerasin vms. Esimestel nädalatel olid ja alati kõigi rasedustega olnud pikalt. Nüüd mingi hetk olid kadunud, ja kadusid ka muud tunnused, jäi vaid väike iiveldus peale sööki. See oli veel vahetult enne uh, kus selgus, et rasedus on u 4 nädalat tagasi peetunud, ja peale teadasaamist oli seegi kadunud.
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
01.11.2023 20:49
Käisin ka teise arsti juures kontrollis. Ja ta kinnitas, et südametööd pole. Kurb, kurb, kurb..
Ta arvas, et kuna ma 35 aastane, siis mu munarakkud vananevad.. 🤦🏽♀️ sp võis nii juhtuda.
Reedel ok teine tablett.
Käisin ka teise arsti juures kontrollis. Ja ta kinnitas, et südametööd pole. Kurb, kurb, kurb..
Ta arvas, et kuna ma 35 aastane, siis mu munarakkud vananevad.. 🤦🏽♀️ sp võis nii juhtuda.
Reedel ok teine tablett.
Varsti siis uuele ringile!
❤️
Jah, kõik ju õige. Keskealiste naiste 35+ vanuses hakkab munarakkude kvaliteet kiirelt langema. Täiesti normaalne, keegi meist ei pääse vananemise eest!