RE: ei mõista mehe käitumist
[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]Äkki keegi annaks nõu, kuidas rahuneda. Olen hetkel juba närvis, sest mees jätkuvalt koju ei laekunud, vaid oli käinud korra läbi ja jätnud söögiraha. Ja taas kadunud selle sõbraga minema.
Väikseks täpsustuseks, mulle hakkab juba tunduma, et see sõber tahab kiilu meile lüüa vahele. Nimelt aasta tagasi, kui mu mees oli mitu kuud välismaal, üritas ta purjus peaga mulle ligi ajada, helistas, tuli ukse taha ja avaldas oma nn suuri tundeid, lisades et ainult austus minu mehe vastu hoiab teda tagasi. Lõpuks ma ei vastanud tema kõnedele enam. Muidugi oleks tore kui ma selles asjas eksiksin. Koju jõuan ma täna töölt alles 9 paiku ja olen juba ette kindel, et mees pole koju laekunud. Tahaks smsi saata, aga miski hoiab tagasi, sest olen kindel et sellest kasu ei ole. Kindlasti tundub teile, et leierdan liiga pikalt tühisest asjast, aga kuna mul tõesti pole selliseid kogemusi varem, siis olen juba suht endast väljas ja ma ei soovi ka sõbrannadele sellist asja kurtma minna.[/tsitaat]
Selline ühtäkki pikk kodust eemal tiksumine ja õrn ülbitsemine, kuid samas pulliviskamine koju jõudes meenutab narko teemat. Tavaliselt mehed, kes vähem joovad ja harva veel külas, kipuvad kiiresti peolt koju, kui pohmell jne, aga narkoga ei saa ega saa tulema, tean millest räägin. Kas ei või midagi sellist mängus olla?
Soovitan mitte raista mehele energiat, hakka tegeme neid asju, mis sulle meeldivad, mine ise ka välja, võta vabalt, pane pidu jne, nüüd on sinu aeg!