Laps 4-kuu vanune ja päevas aina üritan teda magama saada, aga tulutult. Enamus päevast veedan ma magamistoas ja ausalt öeldes ma juba lähen hulluks.</p>
Laps jääb magama, kui jääb, kottkombes ja süles kussutades (mu jalad on nii läbi), taustal white noise. Väga tihti on nii, et saan süles magama, panen voodisse, ärkab kohe üles ja pean uuesti tegutsema. Vahel magab 1 minuti, vahel 5, vahel saab magatud 20+ minutit jne. Ta on väsinud, näen, tihti üleväsinud, aga ei jää magama. Niisama voodis lebab, siis aina räägib/õiendab, sööb oma näppe, pöörab. Ta ei oska nii magama jääda, eks ise olen kindlasti ka süüdi oma kottkombe pärast, aga see on ainuke asi, mis aitab teda natukenegi magama (paneb nina vastu kapuutsi, jalad-käed kinni ja ei lase sahmida). Vankris magab samamoodi, kaootiliselt.
Muidugi lapse und segab ka tihti üks aktiivne 2-aastane, kes mängib teises toas. Nii kui saan väiksema peaaegu magama, tuleb suurem segama ja hakkab jälle pihta kõik.
Tunnen end igati läbikukkunud emana, kellel närvid läbi ja kes ei oska lapsi magama panna. Kuna beebi ei maga hästi ja olen magamistoas tihti, siis jääb tihti ka suurem tähelepanuta ja nii vastik tunne on, aga ma ei saa midagi parata.. IGA PÄEV hommikust õhtuni üks jama teise otsa, vahel annan all ja lihtsalt nutan, hetkel on tunne et pean vist jälle nutma. 🥺
On soovitusi?