Sul meest pole kodus aitamas? Saaksid ehk natukenegi hinge tõmmata, üldjuhul isad natukene rahulikumad, emad on oma saja mõttega end nii üles kütnud. Ise vaevlen ka kodus, aga võin lohutuseks öelda et lõpuks see möödub ja saab rahu. Tegelikult beebi ei oska/saa magama jääda, kuigi ta nii väga tahab, tuleb seda lihtsalt meeles pidada kuigi endal on nii raske. Ühe lapsega on kerge, 2 lapsega on raske, mul ei jää tissi otsas ka magama kahjuks ja ei saa nii abalt enam kärutama minna kui tahan (esimene magas vankris tunde). Kuidas sul jalutamisega on? Mul vahel aitab see mõtteid eemale viia ja lihtsalt olla, muusika käib kõrvaklappides ja lihtsalt jalutan.
Ma hakkasin siin mõtlema, et äkki sul pole piisavalt piima rindades? Kuidas kaaluiive on? Mõni beebi on virin terve päev, sest kõht tühi. Mul õel oli algul piima, siis kadus ära vaikselt ja andis edasi RPA, lapsed magasid hästi.
Minul mees tööl ööni, aga üldjuhul ta väga ei aita mind väiksemaga, õnneks suuremaga tegeleb samal ajal. Rahulikult sooja toidu söömisest võib und näha, seda ei juhtu niipea. Mul mõlemad lapsed teavad juba sünnist saadik, mil mul toit valmis saab või millal ma sööma hakkan. 😄
Kui see nüüd mulle mõeldud oli, siis jah, mul mees tuleb u 19.30 töölt ja hakkab kütma, vahepeal hoiab last, et ma pesemas käia saaks jne. Tegeleb ka 6aastase ja 10aastasega, kui kodus on, vabadel päevadel teeb õhtusöögi jne. Nüüd tassis ka titte mööda tuba ringi poolteist tundi.
Mul on neljas laps ja eks ma kõike seda tean ka. Piima jätkub ja laps kasvab, 2kuuselt oli ligi 2,5 kg juures. Homme arstile ka, ehk pakub midagi välja, mille peale ma tulnud pole. Kusjuures see on mul ainus laps, kes reaalselt oskab ise uinuda, aga ainult siis, kui miski teda ei häiri. Eilegi kustus ju lõpuks ise ja on varem ka juhtunud. Õnneks magab öösel hästi, esimestel nädalatel ei maganud üldse.
Vankris ei maga ka, ikka 5 min kaupa, nii et ma ei vaevugi enam. Kui on ilus ilm ja õues imetada kannatab, siis üritan, aga enamasti lõpeb see esimese pingi juures.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt 03.04 17:08; 06.04 21:06; 06.04 22:50; 19.05 16:27;