Teemaalgatajale – küsi alati tagasisidet. Jah, 9 juhul 10st ilmselt ei saa ausat, aga see 1 aus vastus võib ka palju aidata.
Ja lihtsalt jätkata, kandideerida, edasi liikuda. Muud ei ole teha.
meie ei kutsu kohale selliseid:
näide:
1.otsime sekretäri, kandideerib tegevjuhina töötanud inimene.
2. otsime sekretäri, kandideerib gümnaasiumis käiv noor
3. otsime keskastmejuhti, kandideerib inimene teisest maailmaotsast, kes ei saa kohalegi tulla. töö ei ole online-s, on vaja kohal olla füüsiliselt.
4. CV-s on lausvaled (nt. tuleb välja, et kellegi koolikaaslane, endine kolleeg- Eesti on ju väike).
5. soovin elus teha kannapööre tüüpi inimesed; kõik on tore, mõistan, et neid pöördeid kokast medõeks ja reklaamiinimesest koristajaks on teinekord vaja kuid kuna värbamine on kulukas, siis me ei ole eneseotsingute keskus. Me ei soovi riskida, et eneseotsing läks metsa ja me peame uuesti pihta hakkama. Las inimene saab endas selgust ja siis on teretulnud. See viimane punkt on meil tekkinud, kuna elu on õpetanud, et neid persoone parem vältida. Olen olnud selles etapis, et võtan neid inimesi.
See on mu meelest ka täiesti ok tingimused ja tahaks rohkem selliseid ausaid ja lihtsaid vastuseid siia. Ilmselt otsitakse varasema töökogemusega sobivat inimest lihtsalt.
Ise olen ka otsinud tööd ja vestelnud ja muudkui mitte valitud olnud. Õppisin kirjutama häid motivatsioonikirju, mis vastasid firma ootustele, need aitasid vestlusele. Aga küllap seal ikka selgus et ka sobivama kogemusega inimesi on võtta. Ma see erialavahetaja (no mis sa selle turismiga praegu ikka teed?). Mul läks lõpuks hästi, aga see oli ka reaalselt ainus töökoht kes pakkumise tegi. Üks loobus veel nii et kutsus tööle ja hiljem kirjutas – me mõtlesime ümber. Tõesti väga… demotiveeriv.
Jaksu sulle!
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 06.10 11:58; 18.10 13:36; 13.12 20:10;