Kurjategijad kindlasti kohtu alla, kui nad on ikka kurja teinud.
Aga üks on kindel: mitte iialgi ei tohi see tänane hullunud opositsioonikamp enam võimule saada. Ma tahaksin teada, kes peale nende emade neid veel kunagi valib?
Kui täna oleksid uued valimised, oleks ekre homme üksinda võimul.
Ma ei saa aru presidendi lootusest, et kui referendumil tuleb “ei”, siis tulevad uued valimised ja ekre enam valitsusse ei pääse. See inimene ja temaga sarnaselt meelestatud seltskond ei saa aru lihtsast asjast: ekre ei kavatsegi istuda valitsuses, mis surub läbi kogu seda räpast agendat. Nemad ei hoia oma toolist kinni, sest see on ministritool. Ainus aate-erakond parlamendis. Tõusnud omast jõust, tohutu vastutöötamise kiuste, ainult oma tõerääkimise tõttu, ainult selle tõttu, et leidub veel “liiga” palju ajupesemata inimesi, kes mäletavad veel eesti keelt. Mõne aja pärast ei pruugi enam tervemõistuslikku valijaskonda nii palju järel olla.
Et ekre soinistuks või hakkaks mingeid salamänge mängima isikliku kasu pärast, sellest võite unistada. Aga parlamenti ta jääb, see liivatera jääb korruptantidele ja globalistidele kauaks kinga sisse.
Te võite mind nüüd sõimata ja mõnitada, aga see on lihtsalt veel üks tõend, et te teate, et mul on õigus. Ja mulle meeldib, et te oma hirmu ja rumalust näitate, vasaktudengid ja tühisüdamed. Sõimake, naeruvääristage, laimake – ja jätkake seda väsimatult.