Mäh? Mis puutub siia juhiloa puudumine? Kolleegile saadeti ähvarduskiri ja kolleeg on seega manipuleerija… Sa segast ei pane vähe või? Ka TA arvates võib vägivald tähendada ainult füüsilist vägivalda. Kuni ta endale ei teadvusta, et tegemist on vaimse vägivallaga ei muutu midagi. Kui eks käib tema koju nagu ise tahab, siis see on politsei teema. See on täpselt sama nagu iga suvaline Juku hakkaks Sinu koju oma soovi järgi sisse marssima. See, et ta on lapse isa on hoopis teine teema ja see ei anna talle sellist õigust.
Juhiloa puudumine võib tähendada, et ma olen madala enesehinnanguga ja ei suuda ennast armastada, et ma lähen suhtesse, olleks kellestki sõltuv mingist aspektist ja muutun mugavaks, nagu paljud kinnisvarata naised, kes peavad kuuse alla kolima, alguses on tore, pärast mandun. Ja nagu juhtuski, armumine kestis alla aasta ja oleks lõppenud ka suhtes olles. Ja võib tähendada seda, et kui nii tobe ja rumal põhjus nagu loa puudumine segab suhteid luua, siis peaks ikka väga sügavalt vaatama, mida ise ollakse valmis pakkuma teistele. Kui pakutakse kandikul eksmeest, kes lisaks kõigele veel ähvardab, siis peaks enne mõtlema, kas enne lõpetatakse eelmised suhted täielikult või segatakse uued tutvused oma lahendamata suhetesse. Keegi tõi välja, et naised on sageli oma mehe tapmisohvrid, aga ma olen lugenud, et tapetud on ka uusi. Ja ka naised on tapnud nö konkurente. https://nypost.com/2022/05/28/inside-the-fatal-love-triangle-of-yoga-teacher-two-cyclists/
Mina ütlesin, et kolleeg on manipuleerija, sest ta pole seda kirja näidanud ja see võib olla väljamõeldis. Võibolla on naine mehest rääkinud ja kolleeg tahab naist endale, valetades mehe kohta.
Et suvaline Juku ei käiks on mitu võimalust. Esimene võimalus on lasta oma lähedastel (ema, isa, vend, õde, sõber) rääkida mehega, näidata, et naine pole üksi või konsulteerida oma lähedastega, mida nemad pakuvad. Teine võimalus on kutsuda politsei. Kuni pole märget, pole olnud. Nii käib asi seaduste järgi. Ja üks ähvardav tekst kolleegile, kui naine pole mitte ühtegi avaldust teinud ja meest tuntakse kõikjal kui head ja sõbralikku inimest, tavalist pereisa, kes lastele mängumaja ehitab ja naisele otse oma probleemi (omandihimu) tunnistab. Nartsissist ei tunnistaks iial, alustaks juba sellest. See näitab, et mees analüüsib väga hästi oma käitumist. Samuti autohäälte peale, et mees mööda sõitis, ei anna minu teada mingit avaldust teha. Mängumaja kohta äkki isegi annaks, et loata ehitas võõrale maale.