Esileht Pereelu ja suhted Eksiga võrdlemine

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 57 )

Teema: Eksiga võrdlemine

Postitas:
Kägu

Öelge ausalt, kas olete tutvudes uue mehega võrrelnud end tema eksi(de)ga ja on tekitanud ebakindlust, kui eks või eksid on olnud teist ilusamad? Ilmselt jah olengi ebakindel, aga siiani mitme mehe puhul on jäänud häirima, et nende eksid tunduvad  ilusamad, naiselikumad ja ehk ka toredamad. Et miks nad peaks üldse minust huvituma, kui seni olnud nö latt kõrgem…Samuti ei tahaks suhtes olles mõelda selle peale, et ehk mees võrdleb mind oma eksiga ja peab mind kehvemaks versiooniks.

+4
-8
Please wait...

Postitas:
Kägu

Samuti ei tahaks suhtes olles mõelda selle peale, et ehk mees võrdleb mind oma eksiga ja peab mind kehvemaks versiooniks.

Tule siis suhtest välja ja mine suhtesse kellegagi, kelle eksid inetumad.

+4
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

No aga oma suurest ilust ja naiselikkusest hoolimata on nad ju eksid. Seega see mees vajab midagi, mis pole pelgalt välise iluga seotud.

+10
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma ei ole kunagi mõelnud, et kas ma olem mehe eksist ilusam, noorem kindlasti, edukam ja rikkam (need on võrreldavamad asjad). Aga välimus ei ole minu jaoks oluline, kuigi olin pikasääreline  sale blondiin. Suhtun mehe eksi positiivselt, sest ega mu mees mingi kolliga abielus ei olnud.

+4
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ükskõik kui ilus või lahe või kole – eks on mingi kindla põhjusega eks. Ära lase minevikul oma elu varjutada.

+6
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui mees tuleks mulle rääkima seda juttu, et tema eks oli kuidagi ilusam või parem, siis sellise jutu peale ma saadaks mehe üldse minema. See on ohu märk, et mees võib olla vaimselt vägivaldne ja ajapikku hullemaks muutuda.

Kui sina ise mõtled niisugused mõtteid, et sa oled kuidagi halvem kui mehe eelmine, siis tegele oma enesehinnanguga. Pealegi ei ole kõik asjad ilus kinni. Ilus olla on tore küll, aga iga ilus inimene ei ole kohe meeldiv inimene, kellega iga päev koos tahaks olla. Välise ilu kõrval võib olla (VÕIB, mitte et kindlasti on) sisutühjus, rumalus, lohakus, ülbus ja veel sada muud mittemeeldivat asja, mis muutuvad suhte purunemisel selleks otsustavaks asjaks, miks selle ilusa naisega koos olla ei taheta. No ju siis nad omavahel mingil põhjusel ei sobinud.

Võimalik, et ka teie oma mehega mingil põhjusel ei sobi, aga seda viga ei pea kindlasti otsima iseenda välisest ilust. Enamasti on asi siiski kooselukõlbulikkuses, mitte selles, kui kena keegi välismaailmale paistab.

+11
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Olen kunagi korraks nii mõelnud küll, aga saan aru, et see on lapsik ja minu enda probleem, mitte kellegi teise, ja natuke häbenen seda ebakindlusesähvatust minus. Ja kuna nad on eksid, siis nii täiuslikud nad selle mehe jaoks ikka polnud, seega on minul võimalus olla sobivam.  Üldiselt ennast sellise asjaga mürgitada on väga mõttetu.

+4
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Olen kunagi korraks nii mõelnud küll, aga saan aru, et see on lapsik ja minu enda probleem, mitte kellegi teise, ja natuke häbenen seda ebakindlusesähvatust minus. Ja kuna nad on eksid, siis nii täiuslikud nad selle mehe jaoks ikka polnud, seega on minul võimalus olla sobivam. Üldiselt ennast sellise asjaga mürgitada on väga mõttetu.

Miks sa arvad, et mees ilusa naise maha jättis? Ehk ikka vastupidi ja nüüd peab mees nii mitte-ilusaga leppima.

+3
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Miks sa arvad, et mees ilusa naise maha jättis? Ehk ikka vastupidi ja nüüd peab mees nii mitte-ilusaga leppima.

No maitea, tule küsi mu mehe käest, miks jättis ja hoopis mind püüdis 🙂 Hommikul vara silmini sappi täis mõni, ei see saa su tervisele kasulik olla.

+5
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ooo, hea küsimus. Minu mehe eks on minust kindlasti targem ja edukam, aga pole mõttesegi tulnud, et ma sellepärast oma mehele võiksin vähem meeldida. Edukuses võistlen ikka pigem oma laiskusega kui teiste inimeste eduga. Ilu kohta ei oska öeldagi, sest olen teda ainult piltidel näinud, aga ise ma ka mingi klassikaliselt ilus naine pole.

Mind hoopis huvitab, et kas sa ise võrdled meest oma eksidega ja pead teda siis seetõttu vähem väärtuslikuks? Eriti  välimuse osas… Ma ise arvan, et igal inimesel on oma iseloomu-erisused ja seetõttu võimatu võrrelda. Mõnega lihtsalt klapib, mõnega tekkivad konfliktid aja jooksul ja nendest ei saa kuidagi üle ja mõne inimese vigu on lihtsam taluda, sest kõik  muu (armastus) kaalub neist üle.

+4
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

No maitea, tule küsi mu mehe käest, miks jättis ja hoopis mind püüdis 🙂 Hommikul vara silmini sappi täis mõni, ei see saa su tervisele kasulik olla.

No mis sappi. Siin mitmed üritavad selgitada, et mehed muudkui jätavad iluasaid maha, et siis mitte-ilus võtta. No ei käi need asjad päris nii.

+5
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tõenäoliset siis jah nendele eksidele sinu mees enam ei kõlvanud, aga sulle ta ju kõlbab, nii et milles probleem. See illusioon, et mees mingi “valija” on, kehtib võibolla ainult väga väga edukate inimeste puhul.

+7
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei ole otseselt võrrelnud konkreetsete eksidega, aga eks mingil määral ikka olen mõelnud mingitele X asjadele. Kunagi aga deitisin üsna pikalt ühe naistemehe tüüpi mehega, kes on atraktiivne nii välimuselt kui ka sellist tüüpi mees, kes paljudele naistele peale läheb. Tal on väga lai tutvusringkond ja ükskord käisime sõbrannadega öölokaalis ja too mees oli ka sõpradega samal üritusel, kohtusime ja veetsime õhtut edasi ühise pundina. Pärast mu sõbranna ütles mulle, et kui mina olin tualetti läinud, siis oli täitsa ulme vaadata, kuidas hetkega selle mehe ümber naisteparv kogunes (tema enda tuttavad ja nn sõbrannad, kes olid ka samal üritusel). Mina ise olen suhteliselt keskmise välimusega naine, ei ole mul mingit kadestamisväärset figuuri ega piltilusat näolappi, seega selle mehe puhul tõesti vahel mõtlesin, et kummaline, et mina tema jaoks atraktiivne olen. Aga mina võtsin seda nii, et pigem on see kompliment mulle, sest tema endised valikud olid olnud tõesti väga kaunid naised.

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

No mis sappi. Siin mitmed üritavad selgitada, et mehed muudkui jätavad iluasaid maha, et siis mitte-ilus võtta. No ei käi need asjad päris nii.

Seda muidugi, et ega ei tea, kes kelle maha jättis, aga sina vastasid siin konkreetsele inimesele, see muudabki su märkuse sapiseks torkeks.

Loomulikult jätavad ka naised mehi maha, nii ilusad kui koledad naised, seejuures. Kui konkreetselt ilust rääkida, siis ei olegi vahet, kes kelle maha jättis, oluline on see, et ennast ei ole mõtet võrrelda oma kaaslase eksidega, eriti mitte veel sellel suuna, et kas eelmine oli ikka palju ilusam ja tublim.

Kui ka on nii, et eelmine oli ideaalnaine ja mingil põhjusel jättis ise selle praeguse elukaaslase maha, siis järelikult see mees on ise selline, kellega uus naine peab leppima ja mees siis omakorda on valinud endale sobivama, mis siis, et mitte nii ideaalse kui oli eelmine.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui ka on nii, et eelmine oli ideaalnaine ja mingil põhjusel jättis ise selle praeguse elukaaslase maha, siis järelikult see mees on ise selline, kellega uus naine peab leppima ja mees siis omakorda on valinud endale sobivama, mis siis, et mitte nii ideaalse kui oli eelmine.

No võib ju olla ka mõlemat korraga – ideaalnaine jättis praeguse mehe maha, sest mees polnud piisavalt ilus, aga samas see, kui su naine sulle kogu aeg räägib, et vahata käsivarsi või mine ninaopile, võib lõppude lõpuks tähendada, et ega ta nii ideaalne naine selle mehe jaoks ei olnudki, vähemalt elu temaga polnud just ideaalne.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ükskõik kui ilus või lahe või kole – eks on mingi kindla põhjusega eks. Ära lase minevikul oma elu varjutada.

Jah, näiteks seetõttu, et naine jättis selle mehe maha ja enda hinges tegelikult mees nutab eksi endiselt taga. Mul enda tutvusringkonnas vastav näide. Ilus, tark ja tore naine jättis mehe maha, sest ta tundus, et tahab üksi elada ja koosoleku pole tema jaoks. Saavad senini suurepäraselt läbi. Käivad väljas, reisidel, ka seksikad. Algul mees küll üritas teiste naistega mingit asja aretada, aga suht tulutu kui eksist kuidagi üle ei saa.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Öelge ausalt, kas olete tutvudes uue mehega võrrelnud end tema eksi(de)ga ja on tekitanud ebakindlust, kui eks või eksid on olnud teist ilusamad?

Olen võrrelnud ja olen tundnud end loomulikult hoopis meelitatatuna. Mu mehe ex on minust väga palju ilusam ning kui me tutvusime, seal peamiselt naistest koosneval töökohal valis ta kõigi naiste seast, kes vähegi vabad ja sobivas vanuses olid, välja kõige vähem ilusa. See ei ole mingi madal enesehinnang, see ongi lihtsalt tõde. Minu. Valis välja ja hakkas lähenema. Teda saatis peagi edu 🙂 Meelitatuna tundsin end seepärast, et mind valiti ja minusse armuti mitte kesta vaid sisu pärast, isikuomaduste pärast. On meelitav ja tore mõelda, et seega ma ei pea eriti kartma, et ta mu maha jätab, kui võtan veel 2 kilo kogemata oma kondibuketisarnasest kerest maha, tulevad kortsud, lähen halliks ja jäängi vanaks. Möödas palju aastaid ja nii on ka läinud.

+4
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma oleks ka pigem meelitatud, et eksid on ilusad. Kuigi tegelikult mul endal ongi selline olukord, et mehe eks oli väga ilus naine, minu mees on ikka alla tema lati minek. Jättis minu mehe maha ja nüüd on tal palju kenam ja edukam mees. Mina olen rõõmus, et nii läks, sest muidu ma poleks ju oma meest kohanud, aga vaatan, et mu mees ei ole mõnikord eriti rahul, et ta eksi uus mees on väga kena ja edukas. Sõbrannal on nii, et ta mees on tunduvalt vanem ja mehe eks on ilus naine, aga noh, sõbranna on keskmise välimusega paksuke, aga noor. Ta ise arvab küll, et on eksist juba sellepärast igati parem. Seega see võrdlemine on ka suhteline.

+4
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mingis mõttes on ikka jutuks tulnud, et milline on olnud mõni ekspruut minu praegusel mehel ja milline on olnud mõni minu ekspeika, kuid otseselt võrrelnud me pole. Küll aga oleme rääkinud sellest, et kellega ma tahaksin tema endistest pruutidest näiteks sõber olla jms (selline hüpoteetiline arutelu).

Oleme mõlemad aru saanud, et minevikku ju me ei muuda ja meil on hea meel tõdeda, et meie endised partnerid on praeguses eluhetkes tegelikkuses ju olnud väga sümpaatsed inimesed ja andnud meile mõlemale väga palju juurde.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina tolles sappi ei näe. Arvan samamoodi. Kui üks eks, siis äkki tõesti osutus halva iseloomuga naiseks, pettis vms, aga kui kõik ilusad, siis jäeti mees maha.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja sappi täis on need, kes peavad ilu kõige tähtsamaks, sest miks muidu solvuda ja öelda, et sappi täis.

+1
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei ole võrrelnud. Mul on olnud kolm tõsist suhet (kolmas hetkel juba kaks aastakümmet käsil) ja kõigi kolme mehe eksidest olen isiklikult tundnud ainult ühte. Teistest heal juhul fotot näinud. Rohkem ekse oligi ainult mu esimesel suhtel, kes oli minust mõni aasta vanem. Teisel ja kolmandal (praegusel) mehel kummalgi oli enne mind üks tõsine suhe. Nendega ei kohtunud kunagi.

Teiseks arvan, et inimene(naine) ise pole kuigi pädev oma välimust realistlikult hindama. Kui keegi ütleb, et mehe kõik eksid on temast ilusamad, siis minu arvates kõneleb see hoopis selle naise madalast enesehinnangust.

Olge enesekindlamad ja ärge muretsege oma mehe pärast, et see koleda naisega koos on! Küllap mees ise teab paremini, kes ja miks talle sobib. Eksid on põhjusega eksid, on väga hea ütlemine.

Küll aga on mul selline kogemus, et mu teise eksi üks uutest naistest helistas mulle ja üritas mingit vestlust arendada. Ei tea, miks ta just minu valis, sest see naine ei olnud mehega suhtes vahetult pärast mind ja sellest, kui mina selle mehega koos olin, oli möödas pea kümme aastat. Väga kummaline telefonikõne oli, mis tekitas kahtluse, kas tolle daami kupli all kõik ikka korras on?

+6
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jah, näiteks seetõttu, et naine jättis selle mehe maha ja enda hinges tegelikult mees nutab eksi endiselt taga. Mul enda tutvusringkonnas vastav näide. Ilus, tark ja tore naine jättis mehe maha, sest ta tundus, et tahab üksi elada ja koosoleku pole tema jaoks. Saavad senini suurepäraselt läbi. Käivad väljas, reisidel, ka seksikad. Algul mees küll üritas teiste naistega mingit asja aretada, aga suht tulutu kui eksist kuidagi üle ei saa.

AuriKatariina jättis samal põhjusel mehe maha. Ühes koristusvideos rääkis sellest. Ei tea, kas mees nutab taga või mitte. Nad muidugi ei seksi ega käi väljas.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Teiseks arvan, et inimene(naine) ise pole kuigi pädev oma välimust realistlikult hindama.

Lollus.

+1
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Lollus.

Mõnel on küll see arusaam väga nihkes ja ei lähe teiste hinnanguga kokku. Mõni arvab endast, et on mingi miss Maailm, kuigi on keskpärane ja teine arvab, et pole midagi erilist, kuigi on väga ilus. Esineb mõlemaid variante.

+5
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Loomulikult võrdlesin ennast alguses mehe eksiga. Ma arvan, et see on nii inimlik. Eriti, kui see eks pidevalt pildil üritas olla peale lahkuminekut ja siis, kui meie tuttavaks saime.

Ma olin noor, mees 8a vanem ja eks see eks ikka teadis ka, kuhu torgata. Ütleski mulle välja, et ma olen mehe jaoks lihtsalt lühiajaline tore meelelahutus ja milline mees siis ei tahaks vahepeal noort tüdrukut. Päris õel, eksole? Aga maha rahunesin täielikult siis, kui tutvusin mehe emaga ja mehe ema suhtus minusse väga soojalt ja positiivselt ning sisuliselt ütles ükskord jutu käigus ka selle välja, et seal (minu ja eksi) vahel ei ole lihtsalt midagi võrrelda. Pidades siis silmas eksi suhteliselt kehva iseloomu ning seda, et ta mehe perekonda ei hoidnud ja kalliks ei pidanud, ei võtnud vaevaks isegi tundma õppida. Seega, jah, inimesed ei lähe lahku enamasti välimuse pärast. Täna tagasi mõeldes arvan, et ma olingi noor ja enesekindlust oli puudu. Ausalt öeldes, oleks  hetkel taolises olukorras, siis naeraks lihtsalt sellise inimese ja väljaütlemise üle, mis tuleb üksnes (armu)kadedusest ning milles mingit päris sisu ega tõde ei ole.

+5
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Olen TA ja mõtlesingi olukorda, kus pigem ikka see ilusam ja naiselikum, toredam naine on mehe ise maha jätnud. Seni on sellised juhtumid olnud. Teada värk, et kui mees ise maha jäetakse, siis seda suurem tõenäosus, et jääb taga nutma. Siis seda parem tunne, kui see naine on ilusam ka.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma oleks ka pigem meelitatud, et eksid on ilusad. Kuigi tegelikult mul endal ongi selline olukord, et mehe eks oli väga ilus naine, minu mees on ikka alla tema lati minek. Jättis minu mehe maha ja nüüd on tal palju kenam ja edukam mees. Mina olen rõõmus, et nii läks, sest muidu ma poleks ju oma meest kohanud, aga vaatan, et mu mees ei ole mõnikord eriti rahul, et ta eksi uus mees on väga kena ja edukas. Sõbrannal on nii, et ta mees on tunduvalt vanem ja mehe eks on ilus naine, aga noh, sõbranna on keskmise välimusega paksuke, aga noor. Ta ise arvab küll, et on eksist juba sellepärast igati parem. Seega see võrdlemine on ka suhteline.

No see oli ju su mehele egole korralik hoop. Ta tunnistati liiga kehvaks ja tema asemele leiti parem. Ilmselt mõjutab tema enesehinnangut siiani. Meestele mõjubki selline naise poolt maha jätmine väga rängalt. Et mis mõttes ei kõlba ja olen liiga nadi. Eriti kui veel leitakse uus ja parem.

Aga see, et keegi noorem, aga keskmise välimusega ning paks peab end ilusast ja saledast naisest paremaks, sest too on natuke vanem… Ma ei tea,kas mehi huvitab et üks on 5-10a vanem, aga palju ilusam ja saledam. Kas see noorus on nii suur boonus, et pigem võetakse inetum ja paks. Ei usu.

+3
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui keegi küsis, kas ise võrdlen sedasi oma ekse välimuse järgi, siis tuleb tõdeda, et ei võrdle. Vaadanud ainult seda, kuidas ma end mingi mehega tunnen ja kuidas ta minuga käitub. Headus seisneb selles minu jaoks. Välimuse osas on kõik mehed meeldinud ja pole võrrelnud. Aga mehed ongi välisekesksemad. Ja ütlesin ka, et madal enesehinnang. Mis siis et eksid olnud palju trullakamad, vanemad vms, olen tundnud, et nad ilusamad, naiselikumad ja hoolitsetumad. Ma ise olen selline lihtne.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Lollus.

Mõnel on küll see arusaam väga nihkes ja ei lähe teiste hinnanguga kokku. Mõni arvab endast, et on mingi miss Maailm, kuigi on keskpärane ja teine arvab, et pole midagi erilist, kuigi on väga ilus. Esineb mõlemaid variante.

Aga sa said aru, mida mõeldi. Onju. Mõeldi ISEENDA objektiivset hindamist inetuks ja teiste hindamist ilusaks. Saab küll ju. Oma keha näeb naine ise ja oma nägu meigita ja rasvaste juustega ja hommikul ärgates ja pärast nutmist ja haigevoodis olles jne. Et kui juba kulmude kitkumata jätmine teeb inetumaks, siis ongi inetu. Ükskord teatris kõndis üks Eesti modell sisse ja no kõik naised kahvatusid. Ise loomulikult ka. Ei pea olema alaväärne, et olla objektiivne. Ei pea olema isegi depressioonis.

+3
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 57 )

Esileht Pereelu ja suhted Eksiga võrdlemine