Mõtlen sama asja. Köögis teeme süüa, sööme ja joome kohvi. Muul ajal ei käi seal keegi. Kui on toidukord (nt lõuna- või õhtusöök), siis sööme kõhud täis, korustame laua, nõud masinasse ja kõik. Mida sinna veel peaks tegema minema? Vahel võtab mees nõud masinast välja, mina võtan tavaliselt enne järgmist söögikorda.
Mina käin küll kogu aeg köögi vahet, pesen seal käsi näiteks, korduvalt ja suht sagedasti, kui olen tegemas midagi, mis käsi määrib, näiteks koristan, teen ahju alla tuld, käin keldris, koristan kassi tualetti, panen seemneid mulda jne.
Ühtlasi ma käin seal ikka palju ka juua võtmas, näiteks kraanivett. Ja kuna ma teen ise süüa, siis tihtipeale söögitegemine võtab 2-3 tundi, mille käigus on vaja vahepeal köögis vaatamas käia, mida patta juurde panna või kas praadi on vaja kasta, kas puljongil on vaja vahtu võtta jne. Kui teed näiteks ühepajatoitu, siis see keeb kaua ja kõiki juurikaid ei panda korraga sinna sisse. Ma ei ole nonstop pliidi kõrval kõik need kolm tundi.
Ma ei kujuta ette seda, et kööki astun sisse vaid korra hommikul, et kohvi võtta ja siis veel paar korda päevas “kui on söögiaeg”. Mul ei teki see söök sinna kööki kuidagi imeväel. Kohvi joon ma ka rohkem päeva jooksul kui vaid ühe taasi hommikul.