Kõige naljakam, mis ma siit olen lugenud, on ühe inimese mõtteavaldus, et mis vahite seda telekat kogu aeg, tema küll ei vaata. Tema vaatab Jupiteri ja Netflixi.
No aga see ongi ju asja uba. Minu jaoks on imelik esiteks see, et inimestel mängib telekas taustaks (kohutav mürareostus), teiseks see, et vaadatakse seda teleprogrammi (karjuvad reklaamid, rumalad saatejuhid jne). Ongi normaalne vaadata Netflixist häid filme ja sarju.
Meil on suur ekraan olemas. Eriti keegi seda ei kasuta, vahel harva vaatame Netflixist midagi. Enamasti vaatab igaüks oma läpakast endale sobivaid filme-sarju. Kas oma toas või siis klappidega. Minu jaoks on elementaarne, et kodus on vaikne ja saab juttu rääkida ning et pool seina ei virvenda kogu aeg.
Kui läheme nt vanemale generatsioonile küll, siis suunatakse sujuvalt kõik diivanile ning telekas pannakse mängima. Miks, pole aru saanud. Uudised ei kao kusagile ja juttu ajada on palju mugavam, kui ei pea kogu aeg telekast üle rääkima. Pigem võiks üksteisele otsa vaadata, mitte telekasse.