Esileht Ilu Elu pärast blondeerimist

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 86 )

Teema: Elu pärast blondeerimist

Postitas:
Kägu

Lasin juustesse peenikesi blonde triipe teha, et üldmulje heledam oleks. Juuksed on päris pikad ja nüüd on nendega jube häda. Kammimine on väga vaevarikas ja võtab lõputult aega. Pesemine tekitab jubedalt pusasid. Mul on ära proovitud mitu salongitoodet, teen maske, kasutan pähejäetavaid siluvaid spreisid, otstele ka õli. Kammin Tangle Teezeriga. Kasu pole midagi, ikka on juuksed pärast pesu pusas.

See blondeerimine ilmselgelt ei olnud just parim otsus, aga tahaks ilusat tulemust siiski säilitada, mitte krapsida pusasid ja lõhkuda niigi hapraid juukseid. Täna mul läks asi juba kriitiliseks, üks pusa oli nii kangekaelne, et tükk aega tundus, et läheb juba rastapatsiks ja ei saagi siledaks.

Palun, kirjutage mulle siia tootenimetusi, millega te oma blondeeritud juukseid hooldate, et nad hõlpsalt kammitavad oleks. Mis te veel teete juustega peale maskide ja spreide?

+8
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Alusta sellest, et mis brände sa ise kasutad?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Blondeerimine teebki kahuseks.
Sirgendajaga saab salke siluda ja välja tuua

0
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minule sobivad kõige rohkem need väiksed, kollases tuubis maskid swarchkophi toode, mida müüakse toidupoes. Olen ka hädas pusas juustega ja olen ostnud kõiki-võimalikke maske, palsameid jne, aga sobivad need – panen pähe ja duši all kammin laiade piidega kammiga selle maski n.ö. maha.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Olaplex, keratiin ja kookosõli. Annab juuksele kõik vajamineva nö restardi – aga vähemalt kord nädalaks võiks teha. Keratiini on nii õlisid, maski (vedeliku) näol kui pihustatavaid.

+2
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tigi ja Wella tooted sobivad mulle. Tigist punane sari on hea kahjustatud juustele. Wellast meeldib Wella Fusion sari. Pähejäetavatest palsamitest avastasin Wella Nutri Enrich pähejäetava juuksekreemi (oranzi värvi tooted).

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Paul Mitchell super skinny seerum saab igast pusast jagu.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Matrix so lon damage sari, Holika Holika Biotin damage care treatment palsam ja iga kord, kui kuivatan fööniga siis panen õli juustele. Tangle deezer mulle ei sobi. Kui juuksed märjad siis kohe ei harja, föönitan peaaegu kuivaks, panen õli ja siis föönitan harjates lõpuni.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Blondeerituid juukseid muidugi ei föönitata ega sirgendata.

0
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Eriti ei föönitata õlitatud juukseid. Õli, kuumus…praepann

0
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tahad ehk oma raudse väite ümber sõnastada, kuna ilmselgelt tehakse mõlemat, nii siin foorumikasutajate poolt kui juuksuris.
Räägi, mida peaks tegema, anna soovutusi, aga pole mõtet öelda, et elevant pole elevant.

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tahad ehk oma raudse väite ümber sõnastada, kuna ilmselgelt tehakse mõlemat, nii siin foorumikasutajate poolt kui juuksuris.

Räägi, mida peaks tegema, anna soovutusi, aga pole mõtet öelda, et elevant pole elevant.

Mitte keegi ei keela juuksurist märgade juustega ära tulla.

See oligi soovitus. Mida mitte teha.

Aga muidugi on TA uttu tõmmanud.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tänapäeval on vähemalt pea iga teine ja ka kõige soodsaim föön külma õhuga.

+6
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nii külmetab ära ju, see küll mingi soovitus pole.

+1
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tere, mina olen teemaalgataja. Ma ei saa sellest kommentaarist väga hästi aru, kas sinu soovitus on, et peab juuksurist kähku märgade juustega uttu tõmbama enne kui ta fööni jõuab haarata?

Ma ise ei föönita üldiselt kunagi juukseid, ka juba enne blondeerimist ei föönitanud. Seega fööni ärajätmine on hea soovitus küll, aga mind ei aita, sest ma juba nagunii ei tee seda.

Aitäh kõigile, kes konkreetseid tooteid ja meetodeid mainisid, proovin, kas leian sobiva kombinatsiooni.

+8
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tere, mina olen teemaalgataja. Ma ei saa sellest kommentaarist väga hästi aru, kas sinu soovitus on, et peab juuksurist kähku märgade juustega uttu tõmbama enne kui ta fööni jõuab haarata?

Ma ise ei föönita üldiselt kunagi juukseid, ka juba enne blondeerimist ei föönitanud. Seega fööni ärajätmine on hea soovitus küll, aga mind ei aita, sest ma juba nagunii ei tee seda.

Aitäh kõigile, kes konkreetseid tooteid ja meetodeid mainisid, proovin, kas leian sobiva kombinatsiooni.

Kui sa fõõnitad kord kuus, ei kuku veel juuksed peats tõesti.

Üldiselt on Joico nii niistutav kui taastav mask ok. Ja nagu eelnevalt märgiti, paar korda kuus keratiini mask (nt Hask).

Ja muidugi olaplex nr 3.

Shampoon võiks olla väga õrnatoimeline, nt cutrini bio sari.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Föönidel on võimalik kuumust reguleerida, tead?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

väga huvitav, ma lasin mai keskel blondid triibud teha. juuksur ütles kohe, et mul on samasugused juuksed nagu tal endal, peenikese karvaga ja niruvõitu, et kui üldse teha, siis väga lahja lahusega. juuksemaski ostsin küll salongist kaasa, aga olen seda üks kord viitsinud kasutada, muidu ainult šampoon kas iga päev või üle päeva (sellel teemal pole vaja targutama hakata) ja ühtegi pusa küll ei ole olnud, juuksed on pigem siledamad ja mõnusamad kui muidu, värv püsib siiamaani suht viisakas. fööni ka ei kasuta. sul siis ehk lihtsalt tapeti juuksed liiga tugeva blondeerijaga ära ja nüüd polegi muud, kui oodata, millal välja kasvavad? palsam iga kord? minu juuksur rääkis, et kui juuksed on kuivad (millist muret minul ei ole), siis oliiviõli pidi ka hea olema.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

minu juuksur rääkis, et kui juuksed on kuivad (millist muret minul ei ole), siis oliiviõli pidi ka hea olema.

Oliiv ja riitsinus(teise nimega kastoorõli) on mõlemad head, aga kehv välja pesta, kollaka tooniga nt oliivõli, blondile väga ei soovita, kuna muudab kollakaks. Kookosõli on selle poolest hea, et on hea ka peanahale, oma juukserasule sarnase koostisega, ei anna juustele tooni ja lihtne välja loputada.

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Peenike õrn juuksekarv viige blondeerimisele ainult VÄGA kogenud juuksuri juurde. Kui on liiga kange vesinik või liiga kaua peas, lõppeb see pusade ja murdumistega. TA-le soovitaks iga pesu teha peale šampooni Joico reconstructor mask + Hydrator mask. Esimene on kontsentreeritud keratin, teine mask silub karva pealt ära. Kui ikka ots kuiv, siis joico spreipalsam leave-in otstesse lisaks. Schwarzkopfil on samuti moisture kick leave in palsam. Kindlasti on ka teistel brändidel. Siin nimetatud skinny seerum silub samuti peenikest otsa hästi.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Blondeerimine teebki kahuseks.

Sirgendajaga saab salke siluda ja välja tuua

Jeesus, kuidas te oma juukseid tapate… Ja siis kurdate, et elutud tuustid peas. Ongi jah.

Sirgendajad on so yesterday …

Eriti kui blondeerijaga üle käidud enne.

TA, kas oli kehv juuksur  v midagi sellist. Hoiti liiga kaua peas?

+1
-9
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tuttav teema! Eriti hulluks läks veel olukord nende blondeeritud salkudega talvel…

Kasutasin pesemiseks hoopis balsamit. On olemas sellised asjad nagu “cleansing conditioner”; mina ostsin kunagi mingit Loreali oma Prismast. Juuksed jäid mõnusad kammitavad, läikivad ja pehmed. Üldiselt rasvased ei jäänud, aga mina üle 2-3 pesukorra järjest ei saanud kasutada, sest mul on loomulikult kergesti rasunevad juuksed.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kanepiõli hoia peas mõni tund enne pesu. Pane ikka julgelt, et juuksed on kõik läbi immutatud ja ka peanahk koos.
Väljapesemisega ei teki mingit probleemi ja garanteerin, et juuksed on pärast nagu siid ning püsivad kauem ka puhtad.
Kuus korra teha on täiesti piisav alguses ja hiljem vbl polegi vaja.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Olen ka blondeeritud triipudega ning kasutan Kukupesa tükkšampooni ja Inebrya hõbešampooni vaheldumisi. Palsam ja juukseõli samuti Inebrya omad. Harjan Macadamia harjaga. Toimivad minu juuste puhul:)

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

minu juuksur rääkis, et kui juuksed on kuivad (millist muret minul ei ole), siis oliiviõli pidi ka hea olema.

Oliiv ja riitsinus(teise nimega kastoorõli) on mõlemad head, aga kehv välja pesta, kollaka tooniga nt oliivõli, blondile väga ei soovita, kuna muudab kollakaks. Kookosõli on selle poolest hea, et on hea ka peanahale, oma juukserasule sarnase koostisega, ei anna juustele tooni ja lihtne välja loputada.

Riitsinusmask käib tavaliselt koos munakollasega, see aitab kergemini välja pesta. Ja kas oliiviõli mitte roheline pole? Kui külmpressitud õlist räägime.

Kookosõli ja takjaõli teevad mõlemad väga pehmeks ja siidiseks.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tänan selle teema eest. Ma just mõtlesin blondeerida, aga minevikust on sama mälestus nagu teemaalgatajal. Tegin maske, aga lõpuks laheneski väljakasvamisega, maskid siiski aitasid natuke. Nüüd Olaplex peaks väga hea olema. Aga mul üks tuttav ütles, et tänapäeva vahendid on ikka hoopis teised ja blondeerimine ei tohiks ikka juukseid nii hulluks teha, eriti kui juuksur teeb. Nüüd tuleb välja, et on ikka tänapäeval ka samamoodi nagu ennemuiste.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tänan selle teema eest. Ma just mõtlesin blondeerida, aga minevikust on sama mälestus nagu teemaalgatajal. Tegin maske, aga lõpuks laheneski väljakasvamisega, maskid siiski aitasid natuke. Nüüd Olaplex peaks väga hea olema. Aga mul üks tuttav ütles, et tänapäeva vahendid on ikka hoopis teised ja blondeerimine ei tohiks ikka juukseid nii hulluks teha, eriti kui juuksur teeb. Nüüd tuleb välja, et on ikka tänapäeval ka samamoodi nagu ennemuiste.

No juukseid saab ju ikka heledamaks ainult pleegitades ja ega selleks pole mingit muud vahendit välja mõeldud kui vesinik. Keemia ja füüsika on meie planeedil ikka sanasugused nagu ennemuiste.

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vesinik on üks ja sama, asi on kanguses- kui kasutada liiga kanget ja/või liiga kaua juustes hoida, siis lõppeb nali kuivade, kahjustatud, katkevate ja karedate blondide juustega. Lahjemaga ei saa küll kiirelt ja otsekohe nii heledaks, aga ka juuksed jäävad pähe. Ülejäänu on butafooria.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

No selliseid kohti on tekkinud küll, kus võetakse 300 eurot blondeerimise eest, aga heledamaks tegemine on ikka vesinikuga, mitte mingi erilise imevahendiga. Ja kui juba kahjustatud, siis natuke saad seda kahjustatud karva siluda, aga põhimõtteliselt tuleb ikka ära lõigata. Levinumad kahjustatud juuste hooldused, mida pakutakse on keratiinhooldus, K18 ja Olaplex, aga ega imet ei tee neist ükski.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul on samuti väga õhuke juuksekarv, juuksur blondeerida ei soovitanud üleni. Siis hakkasime triibutama. Käin üle 5a juba sellesama juuksuri juures, aga kahuseks küll juuksed pole tõmmanud. Kasutan šampooni ja palsamit Alfaparf Milano (roosad). Juuksemaskiks Estel prima blonde silver mask (tumelilla potsik). Mask teeb juuksed kohe eriti pehmeks. Nende toodetega on igatahes juuksed väga pehmed ja siidised..

+1
-1
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 86 )

Esileht Ilu Elu pärast blondeerimist