Ma sattusin õnnetul kombel seda saadet poole silmaga nägema, alguses vaatasin täitsa huviga, oli selline osa, kus nad käisid turul? Kokaraamatu leidsid euroga. Saade tundus tore iga korrani, kui see naisterahvas pildile ilmus. Mees paistab selline tasakaalukas ja lapsed toredad, aga kas see naine on ikka normintellektiga? See huilgamine ja üle võlli tehislik hüpersuperhappyyy olek, kõik kokku mõjub nii eemalepeletavalt, et kui ma reaalses elus kokku satuka, siis keeraks selja ja jalutaks kiiresti minema. Õnnetuseks olin sel hetkel redeliga lae all ja ei saanud veidi aega ei alla tulla ega kanalit vahetada, seega vaatasin peaaegu lõpuni. Nüüd siin teemast loen, et nad peavad rannas võõraste filmimist ja naeruvääristamist normaalseks, rõve, sellisel inimesel ei ole ka sisemist ilu mitte. Olin ka kunagi ülekaalus ja saanud sellise alanduse osaliseks, et keegi tegi minust jõusaalis ja jõusaali riietusruumis pilte ja jagas neid snapchatis umbes sellise tekstiga, et “kust loomaaiast sellised veel tulevad” ja need pildid jõudsid lõpuks ringiga minuni. Appi, kui vastik tunne oli. Ja vastik, et sellise mentaliteediga inimestele kuidagi kaasa peaks elada tahtma.
Teisalt, kes iganes siin teemas järjepidevalt “Hispa” korrutanud on, ajab ka väikestviisi judinad peale. Mis sõna see niisugune on, ma pole iialgi kuulnud, et keegi reaalses elus Hispaania kohta Hispa ütleks 😬