Pildil olevad lapsed ei ole kõik tema omad. Kolm last on selle naise omad, kes pildil ja kes on sinna külla läinud ajutiselt. Kuigi mu meelest küll imelik, kuidas sinna suitsusauna neli last ja kaks täiskasvanut ära mahuvad.
Tema laps elab tema juures artikli järgi “pool nädalat”, nii et ilmselt siis laps seal terve aja ei ela ja hea on, et ei ela. See on ikka liiga ekstreemne. Mu meelest kui tahad niisugust elustiili harrastada – tee seda üksi. Lapsele peab siiski võimaldama normaalse elu ja kaasaegse ühiskonna tajumise, hariduse.
Elektri puudumine on seal kõige pisem asi. Inimene elab saunas, suitsusaunas, mida teadupoolest köetakse nii, et toss on toas. Ühtlasi ka suitsusaun haiseb sedamoodi. Ela metsas, kui tahad, aga no tee endale normaalne hütt, mitte elektrita suitsusaun! Selline pidevad suitsuvines elamne ei ole tervislik.
Ohu märk on ka see, et mees justui tunneb uhkustki selle üle, et kooliharidus teda pole iial huvitanud ja artiklist jääb mulje, et kool on tal varakult üldse pooleli jäänud. Kuidas selline saab olla mingi hea eeskuju oma lastele? Jah no sellisel juhul kasvatab inimene ka oma lastest väikesed nukitsamehed.
Oma last ma suistsusauna mitmeks päevaks elama ja ööbima küll ei saadaks, rääkimata sellest, et laseks tal seal pikemalt elada. Mingid kitsad lavatsid, pime urgas. Selline ei sobi alaliseks elukohaks ei lapsele ega täiskasvanule. Kui laps kooliealiseks saab, siis ei tule enam kõne allagi, et ta seal suitsunurgas päevade kaupa koos isaga sitsiks. Veider, et siin suur hulk inimesi seda heaks kiidavad, kas te artiklit ikka lugesite või vaatasite esimest pilti ja hakkasite lihtsalt oletama, et nii tore maalähedane elu ja küllap tal ikka on genekas ja nii edasi? Ei ole midagi niisugust, inimene on sauna elama kolinud ja seda serveeritakse nüüd kui mingit super romantilist asja. Ta on ära keeranud ju, see mees.