RE: Ema paneb hullumajja
[small]yxikmees kirjutas:[/small]
[tsitaat] [small]agneriin kirjutas:[/small]
Ma ei oska niihästi valetada ja mu käitumine reedab mind nagunii.Miks meeldib naistele ilus vale,selle asemel,et leppida tõega?
Töökohtade juurde.Kui ma soovin olla peadirektor ja see on mu siht,siis teised ametikohad ongi ajutised,isegi kui liigun redelil edasi ja ühest asutusest teise aina parema palga ja meeldivama töö suunas.Ja kui oleksin tööandja siis sooviksin ka seda teada,poleks ju mõtet kulutada väljaõppele ja muudele asjadele,kui töötaja ei jää ettevõttesse.
Ja kui nüüd otsida naine,ütleme alguse endaealine,ülekaaluline,suitsetav ja lasteta,siis jääksin ju edasi otsima naist,kes vastaks nõuetele.No leikasin siis ütleme ülekaalutu suitsetava naise,jätaksin ülekaalulise maha ja hakkaksin teisega käima.Kas ma poleks siis selle esimesega ülekohtune,tema äkki lootis midagi enamat?Äkki hakkab veel igasuguseid lollusi tegema,nagu üks mulle tegi.
Sestap eelistaksin suhet mis algusest peale oleks aus.Kui ajutine suhe,siis ajutine,keegi ei saaks haiget,kui lahku minnakse,kuna kellegigile pole tekitatud asjatuid lootusi.Seega ei ole tegu põhjendamatult kõrgete kriteeriumitega vaid sellega,et mind lihtsalt ei taha keegi,isegi ajutiseks suhteks.Seega on selge üks,et see maailm ei ole minujaoks.Ja sellest ka see depressioon.[/tsitaat]
Kas sulle ei tundu, et see on sinu poolt väga egoistlik mõtlemine. Igal suhtel on alati kaks poolt, ei saa mõelda ainult enda seisukohast, et sul hea oleks. Tundub, et sa esitad teistele ainult nõudmisi mõtlemata sellele, mida sul endal vastu pakkuda oleks. Eespool ma juba loetlesin ära, mis nõudmised sul oma tulevase naise suhtes on – peab olema noor, ülekaalutu jne. Samas panin kirja ka sinu miinused, miks ükski nendele nõudmistele vastav naine sind ei taha. Naine, kes on noor, sale, lastetu ja ei suitseta, saab ilmselt ka muid pakkumisi ja, kuna sinul on neid miinuseid liiga palju, siis arvan, et ta leiab siiski parema pakkumise, nii, et mõttetu on loota, et sinu unistus täitub.
Samahästi ei saa ka mina mitte kunagi peadirektoriks, kuigi ma võib-olla tahaksin seda. Mina saan sellest aru, et minu unistus on lootusetu, aga sina sellest aru ei saa, et sinu unistuse täitumine on samaväärne minu peadirektoriks saamisega. Kui ma mõtleksin nagu sina ikka ainult sellest peadirektoriks saamisest ja igal pool töövestlustel ka sellest räägiksin, siis oleks minu töölesaamise võimalus null. See tähendaks seda, et tegelikult jääksin kõigest ilma, esiteks ei saa ma peadirektori ametikohta, kuna ma ei vääri seda. Nii, et seda ma nagunii ei saa, aga tänu sellele, et ma tööandjatele pidevalt räägin, et minu unistus on peadirektoriks saada, ei saa ma ka ühtegi teist ametikohta. Aga, kui ma endale tunnistan, et tegelikult mul ei ole mitte kunagi reaalset võimalust peadirektoriks saada, siis ei hakka ma selle rumala unistuse nimel ka teistes töökohtades endale kaikaid kodaratesse loopima ja sellest unistusest rääkima, sest siis on mul lootust, et ma ikka kuskile tööle saan.
Sama lugu on sinu unistusega noorest, saledast. lastetust ja mittesuitsetavast naisest – see jääbki sul kahjuks ainult unistuseks, sest seda sa ei saa niikuinii kunagi. Kui sul oleks kasvõi väike mõistuseraas peas, siis sa saaksid ise ka sellest aru. Ja, siis sa saaksid ka sellest aru, et on rumal iseendale kaikaid kodaratesse loopida ja rääkida kõigile ülejäänud naistele, et tegelikult sa neid üldse ei taha ja ootad pikisilmi oma unistuse täitumist. Sest sinu unistus ei täitu mitte kunagi. Nii ei saagi sa mitte midagi, ei oma unistuste naist ega ka mitte ühtegi teist naist. Ja seda sellepärast, et sa ise nii rumalalt käitud.