Esileht Lapse ootamine Emaka toonus või emaka kasvamise valu

Näitan 4 postitust - vahemik 1 kuni 4 (kokku 4 )

Teema: Emaka toonus või emaka kasvamise valu

Postitas:
Kägu

Olen pisut segaduses, et kuidas ma teen vahet, kas on emakas toonuses või on lihtsalt emaka kasvamisest ja venimisest tingitud pinge ja torked. Pidevalt on tunne, nagu lihtsalt kõht oleks väga täis ja raske olla. vahest ka torkab külje peal või all siis kubeme juures. Aga olen pidevalt mõelnud, et need kõik sellest et pisike teeb endale ruumi. Ämmaemanda vastuvõtul aga ütles, et UHs on näha kohe kuidas emakas on kontraktsioonis. Mul enamasti see pinge on naba juures ja pigem ülakõhus, emakas ju aga allpool… No igatahes pean olema nüüd rahulikul reziimil, kohe kui tunned, et kõht pinges pikali ja No-spad ja magneesiumi võtma. Ajas nüüd korralikult pabinasse ka kõik see. Nädalaid 14+. On kellegil nii olnud ja mismoodi ma siis neid valusid eristan? Oh ja kõige suurem mure mis koguaeg, et see lapsele kuidagi halvasti ei mõju….

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina soovitan lähtuda arsti juhistest, et kui valutab, siis rahulikule režiimile ja mitte niiväga valutada pead sellega, et kas on see või teine valu.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Venimisest on tingitud valu/torked, tihti just külgedel. Siis on olemas veel vaagnavalud, need on tavaliselt seljas ja kubemes (justkui miski suruks kontidele). Kui kõht tundub kõva ja pinges (tunne nagu oleks seda raske kanda), siis on need toonused – siis pead kindlasti pikali heitma ja no-spad võtma. Jube vara algasid, seega arsti soovitus igapäevaselt võtta magneesiumi on ka väga asjalik! mõnikord igapäevasest magneesiumist piisab, et need mõneks ajaks ära kaoks (raseduse lõpuni).

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Raske uskuda, et täiskasvanud inimene ei oska valudel vahet teha. Toonus on nö krambi tunne kõhus, kõht kõva ja raske. Venitusvalu on hoopis midagi muud.

0
-1
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Näitan 4 postitust - vahemik 1 kuni 4 (kokku 4 )

Esileht Lapse ootamine Emaka toonus või emaka kasvamise valu

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.