Olen lugenud ilmselt läbi enamus teemasid, mis eelpool nimetatud kahte vankrit puudutavad, aga selgusele ei ole jõudnud ikkagi.
Meil sündimas mai alguse beebi ja seega olen alustanud juba aktiivselt turuuuringuid kärude/vankrite teemadel. Sõelale on jäänud EJ Edge sportraamil ja Hartan Topline X ja Hartan Topline S.
Olen ka mõlemat vaatamas käinud ja katsunud ning uurinud. Kahjuks ei saa neid kärusid üheski poes nö kõrvuti panna ja siis otsustada.
Emmaljunga puhul meeldivad mulle selle korvi kõik lisafunktsioonid (õhutusavad, kiikuv põhi põrandale asetamisel, integreeritud putukavõrk käru päikesekaares)lisaks muidugi imeline vedrustus. Samas häirib see osa, et MC turvahälli paigutamisel tuleb vahele lisada suur lisatükk nö adapteri näol 🙁 Ja see tuleb siis jälle sealt ära võtta ja pagasiruumis koht leida kui tuleb tahtmine taas korv peale tõsta. Samuti häirib, et kui laps juba istub, siis on see istumisosa nii kõrgel kui võrrelda teiste kärudega/vankritega.
HArtani puhul võlub eelkõige mitmekesine ja ilus värvivalik. Turvahälli adapterid MC hälli kinnitamiseks on koguaeg käru küljes mõnusasti olemas ja ei mingeid vahetükke. Topline S puhul imlihtne manööverdada ning vajadusel suured rattad alla kui metsa juurikatele sõitma või lumes vaja liikuda. Olen vaadanud Hartanit selle kõvade seintega kookoniga ning see on pea sama mis korv. Lisaks käib kate mõnudalt lukuga sinna peale. Istumisosa on siis nö koguaeg küljes, ei mingit ringitõstmist kui emmaljunga puhul. Samas jälle ei meeldi, et putukavõrk peab kaasas olema eraldi, eelnevalt loetud teemade puhul kipub raam külmaga (raami plastikosad)krigisema ja Topline S puhul siis rattad kuhugi kiiva kiskuma kui need on parasjagu all need väiksemad. Lisaks küsitav järelturg. Viimane on mulle oluline just seetõttu, et see meie viimane planeeritud laps ja ei ole vajadus kärule ilmselt rohkem kui 2 aastat. Siis tahaks vabaneda. EJ puhul läheks see müük ilmselt kordades kiiremini ja soovitud raha eest, aga Hartani puhul ei ole teada.
Kas keegi kaalub nende kahe firma vahel ja kuhu poole teie nö kaalukauss kaldub? Hartani puhul on see ka veel, et hetkel poes saada vaid veel 1 mulle väga meeldiv värvitoon ja uus tellimus tehakse märtsis. Seega vaja ost teha nüüd 2 nädala jooksul (seniks sain broneerida) või siis võtta risk, et müüakse ära sobiv toon ja uus tellimus võtab aega ca 2 kuud, mis tähendab, et laps võib olla juba sündinud ja ma ikka käruootel. Samas mai kindlasti juba selline kuu kus sooviks kohe alates sünnist kärutada, mitte vankrit oodata. Oeh, ei teagi mida teha…
Esileht › Rasestumine ja lapse ootamine › Emmaljunga vs Hartan
Teema: Emmaljunga vs Hartan

RE: Emmaljunga vs Hartan
Tekib siis küsimus, kas soovid lapsele lihtsast ilusa värvitooniga, aga mõnede puudustega vanker-käru või sellist millel on igate pidi head omadused…

Tahaks et oleks maksimaalse kasutusmugavusega ja väljanägemiselt ilus endale vaadata ja lapse koha pealt vaadates parimad omadused, mis ühel vankril olla saavad. Seega ei oskagi valida. Tahaks, et oleks mõlema head omadused ja ilus väljanägemine korraga, aga ei ole ju 😛

mina saan aru, et Hartani puhul on sul kõik vajalik olemas (va. see putukavõrk). see, et kellegi on midagi viga olnud – selliseid vigu on esinenud absol. kõikide vankrimarkide (sh. ka emmaljunga) puhul.
ainuke asi on järelturg. mina kahtlesin ka ja just selle järelturu osas aga otsustasin valida ikka selle, mis väga meeldib. ma olen nõus selle eest ka lõivu maksma, et kahe aasta jooksul kasutan asja, mis meeldib. mitte järelturu pärast siis seda, mis vähem.

Endalegi silma jäänud Hartan,,eelkõige saksa kvaliteet.

Esileht › Rasestumine ja lapse ootamine › Emmaljunga vs Hartan
See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.