.
Teema: .

Te pole IKKA veel sellest Swedist loobunud? Kui palju te lasete ennast nöökida, aru ma ei saa?
Mina pole iial olnud Swedi klient, olen SEBiga eluaeg rahul olnud ja lõputult kuulnud Swedi klientide nurinat oma panga üle, aga lahti ka ei lase?
Mis masohhism see on?

Te pole IKKA veel sellest Swedist loobunud? Kui palju te lasete ennast nöökida, aru ma ei saa?
Mina pole iial olnud Swedi klient, olen SEBiga eluaeg rahul olnud ja lõputult kuulnud Swedi klientide nurinat oma panga üle, aga lahti ka ei lase?
Mis masohhism see on?
Eks naised saunas räägivad jutt on ikka see kõige õigem……

Aga üks hetk enam ei saanud. Ja valikutes seda võimalust ei ole ka.
Kas oled proovinud äpi uuesti installida ja siis ka ei toimi?
Mis masohhism see on?
Mis vahet seal on? Kõik pangad hakkavad varem või hiljem nöökima, nii nad raha teenivadki. Seni kuni tagatud on ainult 100 000 eurot, hoian mina oma raha erinevates pankades.

Seni kuni tagatud on ainult 100 000 eurot, hoian mina oma raha erinevates pankades.
Mõistlik. Kahjuks minu jaoks pole see probleem, kaugel sellest.

Ikka saab. Hoia õrnalt sõrme peal, mitte ära vajuta tugevalt

Mul ja abikaasal sama teema. Paar nädalat sai ja siis järsku ei saanud enam biomeetriat kasutada, ainult mobiil-id. Kui panen, et “logi sisse teiste valikutega”, on seal valikus ainult smart-id, mobiil-id ja id kaart. Tõmbasin äpi maha 2x, aga ei midagi.
Ei ole üldse rahul uue äpiga. Üldiselt uuendused peaks elu lihtsamaks tegema, mitte raskemaks.

No küsige pangast seda, miks enam ei saa. Kas on mingi viga või millegipärast loobuti üldse sellest? 6310310 vastab ööpäev läbi.

Logi sisse parooliga.
Näed üleval paremal oma initsiaale, vajuta sellele.
Avaneb Seaded.
Kasutaja eelistused –> Äpi funktsioonid: Biomeetria –> Lükka oranž mumm “Kasuta biomeetrilisi andmeid” sisse.
Olemas.

Seni kuni tagatud on ainult 100 000 eurot, hoian mina oma raha erinevates pankades.
see argument jääb minu jaoks arusaamatuks – 100 000 € on tagatud ja kõigi pankade peale kokku, mitte igas pangas.

Ikka saab. Hoia õrnalt sõrme peal, mitte ära vajuta tugevalt
Ah selles on asi? Jah, muidugi, sõrmejälg mõjub ainult õrnalt, mitte nuppu litsudes. Ma muidugi Swedi oma ei tea.

Saab, ei ole probleemi.

see argument jääb minu jaoks arusaamatuks – 100 000 € on tagatud ja kõigi pankade peale kokku, mitte igas pangas.
Tagatud on ikka 100 000 igas tegevusloaga pangas. Ühe panga mitmel arvel olev raha kokku hüvitatakse kuni 100 000. Kui peaks juhtuma, et ka teine pank läheb samal ajal pankrotti, siis seal hüvitatakse samuti kuni 100 000. Lisaks hüvitatakse veel kuni 70 000 kinnisvara müügist saadud raha kuni kuus kuud pärast tehingut.
https://www.tf.ee/hoiuste-kaitse/#Hoiuste_h_vitamise_ulatus