Mis siin ikka aru saada. Ratasele oli mugav hetk püss põõsasse visata, ära jätta abielureferendum, keerata selg lärmakale tülikale koalitsioonikaaslasele ja ka kõik muud mured unustada. Tema pühkis käed puhtaks ja lükkas Mailise koristama. Mailisel endal põll plekiline, aga kesse seda lastetaksot mäletab, kui Porto Franko suurune okselärakas keset tuba haiseb.
Isamaast on minu silmis saanud kõige maotum ja lollakam partei Riigikogus. Väike klähviv puudel, ei minhit kaalu ei sõnal ega ka mõttel. Väga õige, et neid kampa ei võeta. Katsugu oma nägu uuesti üles leida ja tulgu siis (ilma Seederi ja Reinsaluta, palun). Hetkel on nii EKRE kui ka Isamaa võimust ilma nagu peni pehmest leivast ja seda kiunumist on hale vaadata/kuulata. Ühele erakonnaliidrile lükkaks praegu kurku tema enda sõnad, et “Näidake oma halvimat, Mordor!”, kui ma oleks temasugune fanaatiline lõualõksutaja. Aga las ta jääb, näoilmed televisioonis ja ajakirjanduses ütlevad juba niigi selgelt, et leiva teine ots ei maitse üldse nii hästi. (Ei teinud Reform ka sugugi paremat nägu, kui issideparteid neil vaiba jalge alt tõmbasid).
Juba antiikajal öeldi, et poliitikas pole sõpru, vaid on huvid. Reformil on huvi võimule tulla. Keskil on huvi võimu lähedale jääda. Mõlemal on huvi EKRE potilaadale saata. Kuigi ma ei näe, kuidas see valitsus töövõimeliseks jääb, sest opositsioonis istuvad kurjad geeniused, kes suurima heameelega hakkavad kätte maksma ja käru keerama (obstruktsioon jm toredused). Sotsid ilmselt sülitavad kuni valimisteni lakke, sest opositsioonis neil mõttekaaslasi pole, küll aga võivad nad torpedeerida teiste opositsioonikaaslaste aktsioone.
Ohjah, isegi kolmeaastased liivakastis on mõistlikumad. Üht ma aga ennustan – ei tule Reformil mingit emmevalitsust – nüüd roomavad tagasi võimu juurde need isased, kes seni nurgas magasid, kuni Kaja palehigis vehmles, et midagigi teha partei näo ja nime hoidmiseks, Ligi moepärast kõrval haukumas. Nüüd kui jälle riigipirukat saab jagada, on mehed manu.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 15.01 01:35; 15.01 13:33;