Esileht Ajaviite- ja muud jutud Mees lükkas lapse koos emaga rongi ette…

Näitan 29 postitust - vahemik 1 kuni 29 (kokku 29 )

Teema: Mees lükkas lapse koos emaga rongi ette…

Postitas:
Kägu

https://www.ohtuleht.ee/971994/oudne-frankfurdis-lukkas-aafriklane-kaheksa-aastase-poisi-koos-emaga-kiirrongi-ette?fbclid=IwAR1YGKPZMNvZ04kPctGtlA-qmbW6PQ1RLE9CL-br_q3_PngaX0FWLSpOxx8

Pole sõnu …

+7
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Eks hulle ole igal pool ja igast rahvusest.

+12
-10
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ju siis jäi ajukirjurgi või kosmoseinseneri tööst natuke aega üle ja otsustas lõõgastuda.

+27
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Eks hulle ole igal pool ja igast rahvusest.

Ja Aafrikas on nii palju rahvusi.

+12
-6
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Õnnetu juhus. See ei pruukinud tahtlik olla. Sokolaadipoisid on oma loomuselt armsad, hoolitsevad ja empaatilised.

+7
-25
Please wait...

Postitas:
Kägu

See uudis pole eriti üksikasjalik ega täpne. Lükkaja elas juba 13 a Šveitsis ja oli psüühiliselt haige ning seetõttu ka jälgimisel. Frankfurti põgenes ta rongiga, sest Šveitsi politsei otsis teda juba taga, kuna ta ähvardas oma naabrit noaga ja pani tolle lõpuks koju luku taha. Ka oma naise ja laste vastu oli ta varem vägivaldne olnud.
Sellise loo puhul pole rahvus väga oluline, hullu etniline kuuluvus teda vähem ega rohkem hulluks ei tee.
Nüüd muidugi hakkavad möllama mingid kommentaatorid. Et juhtus ju Saksamaal ja eritrealane ja va mustad ja moslemi pagulased tapavad juba meie lapsi, eks ole.
Mu naaber on ka muideks eritrealane. Eritrea on riigivõim ilmalik, u pool rahvastikust on kristlased, valdavalt kusjuures veel õigeusklikud. Usuekstremiste neil väga pole, aga põgeneb rahvas massiliselt, kuna võimul on mingi psühh diktaator ja kõik inimesed, nii mehed kui naised, võetakse kohe pärast keskkooli vägisi määramata ajaks sõjaväkke. Seal elad pmst nagu ori.
Selle loo teeb muidugi hirmsaks, et raudteejaamas perroonil ei saa eriti midagi inimeste kaitseks ette võtta. Kõik ootavad kambas koos rongi ja mingeid barjääre ette panna ka ei saa. Ei aita metallidetektorid, politseipatrullid, pommikoerad ega muud avalikes kohtades levinud meetmed vägivalla tõkestamiseks. Üks hull flipib ära ja inimesed on surnud…

+26
-11
Please wait...

Postitas:
Kägu

See uudis pole eriti üksikasjalik ega täpne. Lükkaja elas juba 13 a Šveitsis ja oli psüühiliselt haige ning seetõttu ka jälgimisel. Frankfurti põgenes ta rongiga, sest Šveitsi politsei otsis teda juba taga, kuna ta ähvardas oma naabrit noaga ja pani tolle lõpuks koju luku taha. Ka oma naise ja laste vastu oli ta varem vägivaldne olnud.

Sellise loo puhul pole rahvus väga oluline, hullu etniline kuuluvus teda vähem ega rohkem hulluks ei tee.

Nüüd muidugi hakkavad möllama mingid kommentaatorid. Et juhtus ju Saksamaal ja eritrealane ja va mustad ja moslemi pagulased tapavad juba meie lapsi, eks ole.

Mu naaber on ka muideks eritrealane. Eritrea on riigivõim ilmalik, u pool rahvastikust on kristlased, valdavalt kusjuures veel õigeusklikud. Usuekstremiste neil väga pole, aga põgeneb rahvas massiliselt, kuna võimul on mingi psühh diktaator ja kõik inimesed, nii mehed kui naised, võetakse kohe pärast keskkooli vägisi määramata ajaks sõjaväkke. Seal elad pmst nagu ori.

Selle loo teeb muidugi hirmsaks, et raudteejaamas perroonil ei saa eriti midagi inimeste kaitseks ette võtta. Kõik ootavad kambas koos rongi ja mingeid barjääre ette panna ka ei saa. Ei aita metallidetektorid, politseipatrullid, pommikoerad ega muud avalikes kohtades levinud meetmed vägivalla tõkestamiseks. Üks hull flipib ära ja inimesed on surnud…

Maailma juhtriigid võiks, siis kukutada selle diktaatori. Mismoodi siis orjandusliku riigiteenituse vastu võitled?

+5
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kommentaar eemaldatud.
4.6 seadusrikkumisele üleskutsuvad ning kehtivate õigusaktidega vastuollu minevad sõnumid (rikuvad head tava, sisaldavad riigisaladusi, õhutavad rahvuste ja sugudevahelist või rassilist vihavaenu, vägivalda, propageerivad narkootikume, alkoholi ja /või tubakatooteid, piraatlust, jagatakse/müüakse ravimeid vms).

Perekooli Moderaator

+2
-6
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Pole ju põhjust, kui sina ja teemaalgataja, kaks toredat äärmust, juba kohal ja möllate?
Üks ei kannata neegreid, teisel on neegrist naaber, kes on superinimene. Mis siis, et juba pisut tumesinine ja natuke läigib, mitte enam tavaline neegripruun.

Aga otsutame sinu naabri järgi, et nad on arukas ja väga töökas euroopa rahvas, kui nad vaid siin elaksid.

Aga seda saaks ju organiseerida? S<a ju elad ikka mingis depressiivses Eesti väikelinnas? A`la Tallinn vms.

+2
-11
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Kommentaar eemaldatud.

4.6 seadusrikkumisele üleskutsuvad ning kehtivate õigusaktidega vastuollu minevad sõnumid (rikuvad head tava, sisaldavad riigisaladusi, õhutavad rahvuste ja sugudevahelist või rassilist vihavaenu, vägivalda, propageerivad narkootikume, alkoholi ja /või tubakatooteid, piraatlust, jagatakse/müüakse ravimeid vms).

Perekooli Moderaator

Vot nüüd ei saa küll aru, mispärast see kommentaar eemaldati. Ma ei õhutanud ei viha ega solvanud kedagi personaalselt, ei viidanud oma kommentaaris mitte ühegi sõnaga kellegi rassile ega rahvusele ega päritolule. Inimene, kes lükkab ema lapsega rongi alla, pole minu nägemuses jätkuvalt rohkem arenenud kui ahv, vahet ei ole, millisest rassist või rahvusest ta on.
Teisest küljest, kui keegi tunneb, et ahviga võrdlemine on räigelt solvav, siis tahaks kangesti teada, miks. Kui ma kasutan tekstis sõna alaarenenud, siis seda miskipärast solvavaks ei peeta.

+15
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kommentaar eemaldatud.

Perekooli Moderaator

Vot nüüd ei saa küll aru, mispärast see kommentaar eemaldati. Ma ei õhutanud ei viha ega solvanud kedagi personaalselt, ei viidanud oma kommentaaris mitte ühegi sõnaga kellegi rassile ega rahvusele ega päritolule. Inimene, kes lükkab ema lapsega rongi alla, pole minu nägemuses jätkuvalt rohkem arenenud kui ahv, vahet ei ole, millisest rassist või rahvusest ta on.

Teisest küljest, kui keegi tunneb, et ahviga võrdlemine on räigelt solvav, siis tahaks kangesti teada, miks. Kui ma kasutan sõna alaarenenud, siis seda miskipärast solvavaks ei peeta.

tolerastia võidukäik, nüüdseks on juba pealkirja parandatud Eritrealane -> Mees, kes on tegelik vaenlane

+9
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

No meil ju suht hiljuti pussitasid 21 a 22-aastased noormehed 16-aastast noormeest ja panid ta koos majaga põlema. Ja nad polnud vaimuhaiged. Mis järeldusi me eestlaste kohta teeme? Kaks eestlast, mees ja naine, tapsid Soome raudteejaamas kolmanda eestlase. Mis järeldused soomlased eestlaste kohta teevad? Eestlane tulistas keset ööd heast peast taksojuhte ja tappis neist ühe. Vaimuhaigust polnud tal diagnoositud. Elvas tapeti 87 aastane memm 65-aastase mehe poolt. Me ise ju panema ju sama võikaid kuritegusid üksteise kallal toime. Miks migrantide poolt sooritatud tuleb suurema kella külge panna ja tervet rahvust süüdistada? Eestlaste poolt sooritatud kuriteod ei vääri tähelepanu ega arutelu? Kui sama kuriteo sooritab migranditaustaga inimene, siis ahhetama ja ohhetama, issand-issand kui hirmus ja kuidas ei saa enam end turvaliselt tunda. Kui eeestlane tapab, siis oh juhtub, ei pole põhjust oma turvalisuse pärast muretseda.

No onju kõik “suure kella küljes”, kuidas sa muidu teaksid. Tähelepanu täitsa olemas. Kas migranditaustaga inimese tegudele ei tohiks tähelepanu pöörata?

+7
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

tolerastia võidukäik, nüüdseks on juba pealkirja parandatud Eritrealane -> Mees, kes on tegelik vaenlane

See on igal pool.

Teatavasti 2018. aasta jalgpalli maailmameistrivõistlused olid 21. maailmameistrivõistlused jalgpallis, mis toimusid 14. juunist kuni 15. juulini Venemaal.

Sel ajal ei kandnud Must meri mitte nimetust Must meri, vaid Afroameerika meri.

Must on teadagi, solvav.

+4
-10
Please wait...

Postitas:
Kägu

No meil ju suht hiljuti pussitasid 21 a 22-aastased noormehed 16-aastast noormeest ja panid ta koos majaga põlema. Ja nad polnud vaimuhaiged. Mis järeldusi me eestlaste kohta teeme? Kaks eestlast, mees ja naine, tapsid Soome raudteejaamas kolmanda eestlase. Mis järeldused soomlased eestlaste kohta teevad? Eestlane tulistas keset ööd heast peast taksojuhte ja tappis neist ühe. Vaimuhaigust polnud tal diagnoositud. Elvas tapeti 87 aastane memm 65-aastase mehe poolt. Me ise ju panema ju sama võikaid kuritegusid üksteise kallal toime. Miks migrantide poolt sooritatud tuleb suurema kella külge panna ja tervet rahvust süüdistada? Eestlaste poolt sooritatud kuriteod ei vääri tähelepanu ega arutelu? Kui sama kuriteo sooritab migranditaustaga inimene, siis ahhetama ja ohhetama, issand-issand kui hirmus ja kuidas ei saa enam end turvaliselt tunda. Kui eeestlane tapab, siis oh juhtub, ei pole põhjust oma turvalisuse pärast muretseda.

No onju kõik “suure kella küljes”, kuidas sa muidu teaksid. Tähelepanu täitsa olemas. Kas migranditaustaga inimese tegudele ei tohiks tähelepanu pöörata?

No ei tohigi, eks ole, kohe oled rassist pk moderaator eemaldab kommentaari. Sest migrandi taustaga inimene on nö ohver, mis sest et 8a laps surma sai.

+14
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ikka tohib. Lausa peabki. Karistada peaad ka saama samamoodi nagu kõik teised sarnaste kuritegude eest saavad. Aga nende kuritegusid ei saa üldistada kõikidele migrantidele nagu eestlaste kuritegusid ei sa üldistada kõikidele eestlastele.

Aga kui veel tähelepanu pööramisest rääkida, siis eelnevad näited on kõik eestlaste kohta. Teame, sest eestlaste kuritegudest Eestis ikka räägitakse. Mitut Frankfurdis toimunud kohalike poolt toimepandud vägivallakuritegu sa ka kohe peast tead? Mina mitte ühtegi. Huvitav miks? Arvad, et nad ei teegi või? Või pigem siiski neile ei pöörata nii laialdast tähelepanu, sest kurjategijad ei ole migrandid ja seepärast nad Eesti meediasse ei jõuagi?

+4
-8
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ikka tohib. Lausa peabki. Karistada peaad ka saama samamoodi nagu kõik teised sarnaste kuritegude eest saavad. Aga nende kuritegusid ei saa üldistada kõikidele migrantidele nagu eestlaste kuritegusid ei sa üldistada kõikidele eestlastele.

Migrant ei ole rahvus, see on nimetus inimese kohta, kes on mujalt riiki tulnud. Minu meelest pole midagi halba selles kui on ära märgitud, et inimene pole kohalik. Riigid kujundavad oma migratsioonipoliitikat ja selline info ei tohikski varjatud olla. Karistada peaks muidugi ühtemoodi saama. Aga no kui juba haigeks tunnistatud, siis vähe usutav.

+5
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei saa öelda, et pagulane on alaarenenud ahv😀😀😀

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuna tegemist on vana uudisega, siis kas teemaalgataja pole piisavalt võimekas tarbimaks maailmameediat?

+2
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

Migrant ei ole rahvus, see on nimetus inimese kohta, kes on mujalt riiki tulnud. Minu meelest pole midagi halba selles kui on ära märgitud, et inimene pole kohalik. Riigid kujundavad oma migratsioonipoliitikat ja selline info ei tohikski varjatud olla. Karistada peaks muidugi ühtemoodi saama. Aga no kui juba haigeks tunnistatud, siis vähe usutav.

Jah, looomulikult ei ole migrant rahvus. Aga miskipärast just neid sisserännanute kuritegusid tema me kõik, ükskõik, millises maailmanurgas need ka toimuvad. Saksa või Soome või Rootsi koahlike kuritegusid miskipärast Eesti meedia ei kajasta.

+1
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vana uudis juba, me oskame neid ise lugeda, miks sa neid siia pidevalt kopeerid?

+1
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kommentaar eemaldatud.

Perekooli Moderaator

Teisest küljest, kui keegi tunneb, et ahviga võrdlemine on räigelt solvav, siis tahaks kangesti teada, miks. Kui ma kasutan tekstis sõna alaarenenud, siis seda miskipärast solvavaks ei peeta.

Kõik kardavad kaebamist ja kõik kaebavad. Jäle.

+3
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Veel üks põhjus surmanuhtluse taastamiseks!!
Nii hea on pugeda mingi haiguse taha- nägin luulusid,kuulsin hääli ei teadnud mida tegin.
Mis siis kui kõik hakkaksid selle vabanduse najal teisi maha nottima.
Soomes jäi karistuseta mees,kes jõuluõhtul oma õe 7-aastase poja noaga surnuks pussitas.
Mingit õiglust pole.
Kui inimene on peast haige siis peab ta olema täielukult kinnises asutuses. A mis toimub? Haiged põgenevad-järelikult pole väga haige kui teab kuidas ja millal põgeneda. Nädalalõpud,pühad jne. priid.
Sama lugu ka vangidega.

+7
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kommentaar eemaldatud.

Perekooli Moderaator

Sest ahvid ei lükka lapsi rongi alla. Alaareng on diagnoos (kui sa seda sõna just terve inimese solvamiseks ei kasuta).

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Me ise ju panema ju sama võikaid kuritegusid üksteise kallal toime.

Ära meieta. Mina pole ühtki kuritegu toime pannud, räägi enda eest.

+7
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jah, looomulikult ei ole migrant rahvus. Aga miskipärast just neid sisserännanute kuritegusid tema me kõik, ükskõik, millises maailmanurgas need ka toimuvad. Saksa või Soome või Rootsi koahlike kuritegusid miskipärast Eesti meedia ei kajasta.

Sinu puhul on ilmselt tegemist valikulise lugemisega, mina olen korduvalt lugenud ka artikleid, kus räägitakse ka nn põlisrahvaste kuritegudest oma riigis.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kommentaar eemaldatud.

Perekooli Moderaator

Sest ahvid ei lükka lapsi rongi alla. Alaareng on diagnoos (kui sa seda sõna just terve inimese solvamiseks ei kasuta).

Kust sea tead, et ahvid ei tapa oma järeltulijaid? Päris mitmed loomariigi esindajad tapavad järeltulijaid, sh ka enda omi. Täiskasvanud inimene võiks olla bioloogiat ikka nii palju õppinud.
http://nautil.us/blog/human-infanticide-signals-a-lack-of-social-support

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kommentaar eemaldatud.

Perekooli Moderaator

Täiskasvanud inimene võiks ikka olla nii palju bioloogiat õppinud, et teada, et just loomariigi esindajate hulgas on järeltulijate tapmine üsna tavaline nähtus.
http://nautil.us/blog/human-infanticide-signals-a-lack-of-social-support

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kellele ja mis eesmärgil selline otsene valetamine kasulik on?
https://www.delfi.ee/news/paevauudised/valismaa/rootsis-tappis-endine-tuntud-sportlane-oma-kaks-last-ja-iseenda?id=85118781
https://www.postimees.ee/50540/soomes-tappis-mees-oma-elukaaslase-ja-sooritas-siis-enesetapu

0
0
Please wait...

Näitan 29 postitust - vahemik 1 kuni 29 (kokku 29 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Mees lükkas lapse koos emaga rongi ette…