Esileht Sünnitus esilekutsumine Pelgus

Näitan 8 postitust - vahemik 1 kuni 8 (kokku 8 )

Teema: esilekutsumine Pelgus

Postitas:
Kägu

Mitmendal nädalal on teile esilekutsumine määratud kui kõik näidud korras? 7a tagasi pandi mulle 41+5 aga beebigrupis ühele pandi teises haiglas 41+0. Millest see oleneb?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ämmaemandast äkki? Mulle pandi aeg esilekutsumiseks 41+2.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sain 41+5 norm rasedusega. Sain 41+0 rasedusdiabeediga.

Veel võib põhjuseks olla arvatav liiga suur loode, vähem lootevett kui võiks olla, vm näidustus, otsinguga peaks välja tulema.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aa, aga kui näidud on kõik korras, siis ei olegi tegelikult praktiline nii vara esile kutsuda, sest sellega võib kaasneda ka probleeme.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kliinikum ütles, et alustab kõigil esilekutsumist 41+0. Mind suunati mujalt, 41+0 aega ei antud, sain 41+5 ja veed olid rohekad ja lootekestade põletik, mitte ükski asi ei viidanud, et põletik oleks vmt.

Samas kuni 42 on lubatud kanda, et teoorias saab kuni sinnamaani keelduda. Ise teistkordselt kui läheb üle laseks ikkagi nüüd 41+0 esile kutsuda, ei riskiks kauem kanda. St minu juhul ma teadsin ise testiga, mil OV oli ja nö õiget viljastumise aega.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kliinikum ütles, et alustab kõigil esilekutsumist 41+0. Mind suunati mujalt, 41+0 aega ei antud, sain 41+5 ja veed olid rohekad ja lootekestade põletik, mitte ükski asi ei viidanud, et põletik oleks vmt.

Samas kuni 42 on lubatud kanda, et teoorias saab kuni sinnamaani keelduda. Ise teistkordselt kui läheb üle laseks ikkagi nüüd 41+0 esile kutsuda, ei riskiks kauem kanda. St minu juhul ma teadsin ise testiga, mil OV oli ja nö õiget viljastumise aega.

Üldiselt rohkem kanda ei lasta kui 41+5

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

minule pandi esilekutsumise aeg 41+5, aga beebi otsustas öösel ise sündida. Veed rohelised polnud, kõik oli korras.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul kutsuti esile 40+4, kuna lootevett oli vähemaks jäänud. Kōik oli siiski veel normi piires. Laps oli ka pea 4 kilo.

B.

0
0
Please wait...

Näitan 8 postitust - vahemik 1 kuni 8 (kokku 8 )

Esileht Sünnitus esilekutsumine Pelgus