RE: Esimese klassi poiss füüsiliselt nõrk.
[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]Just, Arabella42! Minu 40 aastane õde on siiani meie vanematele tänulik, et nad temast pehmokest ei kasvatanud ja trennipäeval oli trenni minek, sadagu või pussnuge. Lapsed on enamasti tänulikud kindlate piiride ja mõistliku sunni eest. Iseenese tarkusest oskaks nad vaid arvuti ees istuda ja krõpse süüa. [/tsitaat]
Vaat siis kui erinevad inimesed on! Mina olen taas see soft, kes siiani ei tee just neid asju, milleks mind kõige rohkem sunniti. Kui siiski lähtuks eeldusest, et pole olemas \”keskmist\” inimest, kes igal juhul on kunagi üliõnnelik, et sunniti üht või teist asja tegema? On ka hoopis teistsuguseid inimesi, arusaamu ja iseloome ja no tee või tina – pole ka see pidev võistlemine (enda ja teistega) elus kõigi jaoks innustust tekitav. Ning nii must-valge see maailm kahjuks või õnneks ka pole, et lapsed oma tarkusest peale krõpsusöömise ja telekavahtimise muud teha ei oska. Leitakse endale huvialasid küll ja veel. Tõsi, alati pole see sport. Kas peakski? Tavalise terve lapse elus on just niipalju normaalset füsioloogilist liikumist (kõndimine, rattasõit, õuemängud, uisutamine, kelgutamine, puude otsas ronimine jms), et trennis mittekäivat last ei peaks nüüd hakkama küll kohe laisaks ja imelikuks tembeldama või tema edaspidise vaimse tervise üle muret tundma (seegi käis siin kuskil korraks läbi). Vanemate saavutusvajadus ning pidev lapse aja ja päeva täisorganiseerimine, vot need on hoopis asjad, mille tõttu vaim võib hakata kunagi veidi \”järgi andma\”. Aga veelkord, vaated elule on ju nii erinevad. See, mis teb minu õnnelikuks, ei pruugi teha sind. Ja vastupidi. 🙂
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 24.04 09:56; 24.04 14:16;