Esileht Ajaviite- ja muud jutud Esimese suudluse mäletamine

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 37 )

Teema: Esimese suudluse mäletamine

Postitas:
Kägu

Vaatan praegu etv pealt saadet mälust. Siin öeldi, et enamus inimesi mäletab oma esimest suudluse. Mina ei mäleta. Muidugi ma mäletan kellega see toimus, aga millal, mismoodi jms, ei mäleta. Kahju kohe, siin inimesed nii ilusti rääkisid sellest.

Kuidas teiega, kas mäletate?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mäletan, aga ma olin ka muldvana, kui selle sain.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mäletan täpselt- kutt oli 3 aastat vanem ja väga oskuslik.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Iga detaili mäletan. Umbes 10 minutit enne seda mäletan ka, kus oli õhus, et kohe juhtub midagi. Suudlus ei olnud väga pikk, mis sai peale suudlust ei mäleta absoluutselt. Ja see jalgade nõrgaks minemise tunne on ka meeles. Meenutan seda vahetevahel, kui on nostalgiline meeleolu.
Toimus see Elva raudteejaamas maikuus aastal 1987.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Üldse midagi ei mäleta, nime mäletan vaevu. Kohta ei mäleta.
Olen 35 praegu. siis olin 16

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Üldse midagi ei mäleta, nime mäletan vaevu. Kohta ei mäleta.
Olen 35 praegu. siis olin 16

ja väga purjus?

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Minu esimeses “suudluses” ei olnud ma vabatahtlik osaline (kuid midagi dramaatilist ei olnud ja tüüp, kes seda üritas sai mu käest üsna kõvasti kolkida. ..Kuigi see, et ma temast füüsiliselt üle olin, oli ka see, mis teda seda üritama vist pani. Tegemist oli ühe kriminaalse taustaga poisiga, kellega mu teed vahel ristusid ja enamasti pidin ma kas teisi inimesi või loomi tema eest kaitsma, seega ei olnud temaga kaklemine esmakordne juhus.)

Pärast seda oli see ühe endast vanema kutiga kohe kui välismaale ülikooli läksin, kuid ma ei mäleta seda just eriti detailselt.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

ojaa mäletan väga hästi. olin 14, poiss oli 18. suvepäevad järve ääres, ansambel, tants, hiljem kuumad suudlused telgis..mul on heameel et poiss edasi ei läinud, olin nii erutunud, et oleksin vist kõike lubanud.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Eriti ei mäleta, ähmaselt on situatsioon ja koht meeles, aga täpset vanust ei mäleta ja poisi välimust ka ei mäleta. Teine suudlus oli umbes samasugune ja ka ei mäleta eriti midagi. Alkoholi mängus ei olnud, aga juhtusid need suudlused peol suvalise võõra noormehega tantsides.
Kolmas suudlus on seevastu hästi meeles, sest suudlejaks oli noormees kellesse ma ka armunud olin. Temast saigi hiljem minu mees, kuigi vahepeal jõudsime ka lahus olla.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vaatan praegu etv pealt saadet mälust. Siin öeldi, et enamus inimesi mäletab oma esimest suudluse. Mina ei mäleta. Muidugi ma mäletan kellega see toimus, aga millal, mismoodi jms, ei mäleta. Kahju kohe, siin inimesed nii ilusti rääkisid sellest.

mina mäletan. Olin siis juba ikka suht vana ja vast seetõttu.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Esimest ei mäleta. Tean vaid täpselt kellega.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mäletan, see ei olnud tegelikult meeldiv, sest tegin seda vale mehega.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

mäletan ka ainult seda poissi, kellega esimesena suudlesin. aga kui ma 16 oma ilueluarmastuse leidsin, kes oli minust 6 aastat vanem…vot temaga esimest suudlust ma mäletan ja neid tundeid, mis sellega seoses valdasid ma mäletan. mäletan ka kohta ja ilma, mis toona oli. ma isegi mäletan, mis tal seljas oli. 38 vanust hetkel.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina mäletan. Olin 12 ja poiss 13.
Mäletan, kuidas ta mulle oma keelt kurku surus ja keelega ila mu suhu üritas lükata.
Jälk kogemus.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Järelikult ei mäletata mitte esimest suudlust, vaid esimest armunult suudlemist. Peaks ETV tädidele ja onudele teatama.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Oi, mäletan. Kuigi kutt ega suhe polnud suurem asi, suutis ta mulle ilusa mälestuse jätta. Öö, selge taevas, tugev miinus, lumi, imeilus vaade. Seda kõike ühes vanas pealt lahtises lossitornis.

Pea-aegu nagu filmis 😀

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Järelikult ei mäletata mitte esimest suudlust, vaid esimest armunult suudlemist. Peaks ETV tädidele ja onudele teatama.

Mina olin täiega armunud ja elasin esimese suudluse andjaga peale suudlust veel ca 4 aastat koos, aga ei mäleta ikkagi mitte midagi muud, kui et olin 18-aastane ja aasta siis oli 1998 . Ei kohta, ei hetke, ei tunnet, ei seda, kas see oli õues või toas, pimedas või valges – mitte midagi. Nii et su teooria armunud olemise kohta siiski paika ei pea. Täiesti kaine olin ka, sest alkoholi ma tollal veel üldse ei tarvitanud.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mäletan… Olime mitu aastat nagu kassid käinud ümber palava pudru ja siis, olin just 18 saanud, mõlemad gümnaasiumi lõpetanud, koos, siis see juhtuski. Muidugi satuti meile peale, aeti asi naljaks ja selleks ainsaks korraks see jäigi temaga. Ohh, mis sest kõigest oleks võinud saada, kui saatus poleks vahele astunud. Minu elu pole sellest ajast peale küll midagi kiiduväärt olnud.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mäletan. Naabripoisiga. Ei olnud midagi erilist ja teist korda enam ei teeks. 😶

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mäletan. Olin 14 ja poiss 16. Saatis mind peolt koju ja siis see tuligi. Olime juba mõnda aega arglikult käinud. Poisist sai hiljem mu abikaasa ja laste isa.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mäletan! Musivärki olin varemgi teinud, aga seekord, kui ise ka vastu suudlesin, ja me suudlesime päriselt, olin 16-aastane. Ma värisisein ja vappusin nii kõvasti ja kontrollimatult, et piinlik oli. Siiamaani häbenen selle mehe (tollal noormehe) ees seda seika. Mõnikord harva ikka puutume kokku. Suudlusest kaugemale me temaga ei jõudnudki, aga mõlemad oleme südames teineteisel siiani. Oleme mõlemad 45-aastased. Väga hea ja helge tunne ja mälestus on.

Mitte kellegi teisega, kellega olen suudelnud, ei ole sellist ekstaasi olnud.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Ei mäleta. Esimest armumist mäletan küll, jääb vaid loota, et see suudlus sama inimesega toimus.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Loomulikult mäletan. Olin seda väga oodanud. Noormees saatis mind koju ja koduväravas suudles mind, oli hilissügis ja mina olin lihtsalt hullumiseni õnnelik. Pärast seda käisime aasta otsa käest kinni ja musitasime. 🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mäletan, 14-aastane olin, lauluväljakul kontserdi ajal. Noormees oli minust vanem ja võõras, selles mõttes, et olime terve õhtu pilke vahetanud, aga ei tundnud varasemast. Mina olin täiesti kaine, aga lihtsalt tahtsin kellegagi suudelda, et teada, milline tunne see on – oli sigaretimaitseline ja liiga ilane, mäletan kerget pettumust. Hiljem koos sõbrannadega taksoga koju sõites toetasin otsaesist vastu autoukse klaasi ja mõtlesin: appi, ma olengi nüüd suudelnud, apppppi!!!!

Esimene tõeliselt armununa suudlus on ka meeles, see oli mitu aastat hiljem ja igas mõttes ilus.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mäletan ja väga detailselt. Kuigi peale seda suudlust viis elu meid lahku, ikka aastateks, siis tänaseks olen temaga 10 aastat abielus olnud. Vahva seik meie elust, mis teeb meie abielu natuke erilisemaks 🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ausalt öeldes ma ei tea, mida õieti suudluseks pidada. Musi pole see, eks ole, üks mopsatus huultele ja kõik. Suudlus peaks vist olema kus mõlemad osapooled osalevad aktiivselt moklemises ja lastakse keeled käiku. Kaua peab suudlus kestma, mis hetkest alates võib öelda vat nüüd oli suudlemine, samas mis teeb ühe suudluse eriliseks. Kas õigesti valitud partner, kes on juba vilunud suudleja, enne sind kümnete tüdrukutega treeninud, või samasugune algaja kohmitseja nagu sina, aga see suudlus oleks vist väga jama, ja kui ma peaks seda mäletama ja ütlema, et see oli minu esimene suudlus, no tead, kes seda jama tahab mäletada. Aga kui minu huuli haarati suudlemiseks ja mina ei vastanud, teine pool aga üritab visalt edasi et sind panna vastama ja midagi sealt nagu isegi tuleb vastu, siis ikkagi mida pidada suudluseks ja veel enam selliseks, mis jääb mällu ja mida saab uhkusega öelda, et see oli suudlus.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Mäletan. Hambad kõlksusid kokku. Olin 16, poiss 17, olime juba mõnda aega jalutamas käinud jms, tõmme oli tugev. Olime mõlemad nii ebakindlad, et käisime pärast üle aasta kokku-lahku ja tegime teineteisele kõvasti haiget.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ausalt öeldes ma ei tea, mida õieti suudluseks pidada. Musi pole see, eks ole, üks mopsatus huultele ja kõik. Suudlus peaks vist olema kus mõlemad osapooled osalevad aktiivselt moklemises ja lastakse keeled käiku. Kaua peab suudlus kestma, mis hetkest alates võib öelda vat nüüd oli suudlemine, samas mis teeb ühe suudluse eriliseks. Kas õigesti valitud partner, kes on juba vilunud suudleja, enne sind kümnete tüdrukutega treeninud, või samasugune algaja kohmitseja nagu sina, aga see suudlus oleks vist väga jama, ja kui ma peaks seda mäletama ja ütlema, et see oli minu esimene suudlus, no tead, kes seda jama tahab mäletada. Aga kui minu huuli haarati suudlemiseks ja mina ei vastanud, teine pool aga üritab visalt edasi et sind panna vastama ja midagi sealt nagu isegi tuleb vastu, siis ikkagi mida pidada suudluseks ja veel enam selliseks, mis jääb mällu ja mida saab uhkusega öelda, et see oli suudlus.

Heldeke, oled sa alles teoreetik!

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ausalt öeldes ma ei tea, mida õieti suudluseks pidada.

Minu jaoks on küll vastus lihtne – see ongi esimene suudlus, mis sulle sellena tundub. Vahet pole, kui pikk, lai, keelega või hammastega.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Olin 16 ja toimus see suvisel ajal Schnelli tiigi ääres. Noormees oli rahvuselt austraallane. Meie suhe jätkus veel on ja off mõned aastad.

0
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 37 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Esimese suudluse mäletamine

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.