Esileht Ajaviite- ja muud jutud Esimese suudluse mäletamine

Näitan 7 postitust - vahemik 31 kuni 37 (kokku 37 )

Teema: Esimese suudluse mäletamine

Postitas:
Kägu

Ausalt öeldes ma ei tea, mida õieti suudluseks pidada. Musi pole see, eks ole, üks mopsatus huultele ja kõik. Suudlus peaks vist olema kus mõlemad osapooled osalevad aktiivselt moklemises ja lastakse keeled käiku. Kaua peab suudlus kestma, mis hetkest alates võib öelda vat nüüd oli suudlemine, samas mis teeb ühe suudluse eriliseks. Kas õigesti valitud partner, kes on juba vilunud suudleja, enne sind kümnete tüdrukutega treeninud, või samasugune algaja kohmitseja nagu sina, aga see suudlus oleks vist väga jama, ja kui ma peaks seda mäletama ja ütlema, et see oli minu esimene suudlus, no tead, kes seda jama tahab mäletada. Aga kui minu huuli haarati suudlemiseks ja mina ei vastanud, teine pool aga üritab visalt edasi et sind panna vastama ja midagi sealt nagu isegi tuleb vastu, siis ikkagi mida pidada suudluseks ja veel enam selliseks, mis jääb mällu ja mida saab uhkusega öelda, et see oli suudlus.

Imelik heietus! Kas üldse peab nii keeruliselt sellise lihtsa ja üheselt mõistetava asja üle arutlema?

Ma olin noorena kena tüdruk ja mulle ajasid paljud poisid ligi. Mitmed neist üritasid mind vägisi suudelda. Kuna ma tõrjusin neid ja lükkasin eemale, siis tegelikult õiget suudlust ju ei toimunudki. Ehkki poisi suu võis puudutada mu nägu või huuli.

Suudluseks pean seda korda, kui ma ise ka tahtsin ja vastu suudlesin. Keelega, mitte põgusalt huuli kokku pannes.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Ma ei arva, et esimene suudlus oleks niipalju väärt, et seda eriliseks pidada. See on sama jama nagu esimene vahekord, pole kogemust, ei saagi hea olla. Seega pole mäletamist väärt.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Mina ei mäleta enam isegi seda, kellega esimest korda suudlesin:) Mingi 14 või 15 olin, aga kus ja kellega, seda meenutada ei suuda. Midagi tõsist ja suurt armastust/armumist see minu jaoks igatahes ei tähendanud.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma ei arva, et esimene suudlus oleks niipalju väärt, et seda eriliseks pidada. See on sama jama nagu esimene vahekord, pole kogemust, ei saagi hea olla. Seega pole mäletamist väärt.

Kui see esimene suudlus või vahekord on olnud erilise inimesega, siis on ikka mõlemad mäletamist väärt ja ausalt ma ei kujuta ette, kuidas midagi sellist saab üldse mitte mäletada või mitte oluliseks pidada.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Kui see esimene suudlus või vahekord on olnud erilise inimesega, siis on ikka mõlemad mäletamist väärt ja ausalt ma ei kujuta ette, kuidas midagi sellist saab üldse mitte mäletada või mitte oluliseks pidada.

Just, rõhk on sõnal- erilise inimesega. Paljudel seda siin on, lugedes tuleb välja et suvalise naabriposi suudlust peetakse juba selliseks, mida mäletada ja mälestada

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Just, rõhk on sõnal- erilise inimesega. Paljudel seda siin on, lugedes tuleb välja et suvalise naabriposi suudlust peetakse juba selliseks, mida mäletada ja mälestada

Mõnel on lihtsalt hea mälu. Kusjuures esimese suudluse mäletamine on seda tõenäolisem,, mida vähem inimene suudles või kui see oli kuidagi eriti halb või hea ja loomulikult jääb meelde, kui armastus on mängus, aga see pole ainus põhjus mäletamiseks, nt suvakaga eriti halb kogemus jääb meelde, inimaju jätab halva kogemuse meelde, et sellest õppida või lootuses seda tulevikus vältida.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Paljudel seda siin on, lugedes tuleb välja et suvalise naabriposi suudlust peetakse juba selliseks, mida mäletada ja mälestada

No kui algusest alustada, siis ega ma seda ka mõista, miks peaks suvalise naabripoisi või võhivõõra selliga üleüldse soovima suudelda.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt

Näitan 7 postitust - vahemik 31 kuni 37 (kokku 37 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Esimese suudluse mäletamine

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.