Miks need ministrid on ikka veel ametis? Ratasel on võim nii pähe läinud, et isegi ei tunne enam seadusi ja laseb oma ministritel pähe istuda?
Esileht › Ajaviite- ja muud jutud › Ettekäänded Vaheri vallandamiseks põhinesid valedel
Teema: Ettekäänded Vaheri vallandamiseks põhinesid valedel

Jüri ei julge midagi teha, muidu Mart Helme võib ta lahti lasta. Paneb kaks paberit nina alla ja Jüri seda kardab:)

Ratas hoiab peaministrikohast kümne küünega kinni ja Helmed teavad seda. Pole Helmed enam ministrid, võib EKRE üldse valitsusest lahkuda ja ilma EKRE-ta pole ka enam praegust valitsust. Ratase võimul püsimine sõltub Helmedest, eks need seepärast nii julged ongi.
Kui Savisaare ajal hüüti Jürit Savisaare abirattaks, siis nüüd on ta õigustatult Helmede sülekoera tiitli välja teeninud.

Huvitav, miks on suur huvi saada enda otsese võimu alla politsei- ja piirivalve? Miks oli vaja nii ruttu ja kohe Vaherist lahti saada, et isegi ei oodatud aega, millal Mart Helme puhkuselt tagasi tuleb? Mind natuke hirmutab seda, sest nii politsei, kui piirivalve on relvastatud ning väljaõppe saanud üksused. Riigipööre oleks vast hirmutav öelda, aga omal ajal plaanisid seda ju vapsid.

Kaja peab valitsusse saama, muidu sureb!

Pigem ikka nii, et Jüri sureb, kui peaministriks jääda ei saa. Selle koha nimel ta ju oma kompanjonide lollusi talub.

Kommentaar eemaldatud.
3.2. Vältida tuleb pahatahtliku ja halvustava arutelu algatamist ning jätkamist.
Perekooli Moderaator

Pigem ikka nii, et Jüri sureb, kui peaministriks jääda ei saa. Selle koha nimel ta ju oma kompanjonide lollusi talub.
Sa unustad, et Jüri ON peaminister. Kas ta peaks Kajale koha vabaks tegema, sest Kaja ju nii tahab!? Kajake ju tahaaab! 😀

Head suremist. Õnneks pole reformivarastel piisavalt hääli, et teha valitsust.
Milvi sa seda eesti rahva ennemuistset juttu tead, kuidas konn käis inimese pulmas? Tegelikult äkke alla, aga häbi oli öelda, ja siis rääkis kõigile, et käis inimese pulmas ja lõi nii hirmsasti tantsu, et nüüd puha kondid haiged. Rääkis-rääkis, kuni jäi ise ka uskuma.
Kui sina jätkad piisavalt kaua seda inimese pulmas käimise juttu, siis võid ühel päeval avastada, et oledki inimene, puhastverd ekreiit! Ettevaatust.

Milvi sa seda eesti rahva ennemuistset juttu tead, kuidas konn käis inimese pulmas? Tegelikult äkke alla, aga häbi oli öelda, ja siis rääkis kõigile, et käis inimese pulmas ja lõi nii hirmsasti tantsu, et nüüd puha kondid haiged. Rääkis-rääkis, kuni jäi ise ka uskuma.
Kui sina jätkad piisavalt kaua seda inimese pulmas käimise juttu, siis võid ühel päeval avastada, et oledki inimene, puhastverd ekreiit! Ettevaatust.
Ei saa aru sogasest jutust. Valitsuse moodustamine on puhas matemaatika. Proua Kajakesel pole piisavalt hääli.

Ei saa aru sogasest jutust. Valitsuse moodustamine on puhas matemaatika. Proua Kajakesel pole piisavalt hääli.
Mida kauem ekre valitsuses on, seda rohkem tal neid on.

Heldur-Valdek Seeder (Isamaa juhi Helir-Valdur Seederi vend) kirjutab oma Facebooki lehel, et PPA juht Elmar Vaher on tüüpiline süvariigi tankist ja karjerist.
Heldur-Valdek Seeder: „Elmar Vaher, kes sai ameti nõuetekohast haridust mitte omades ja riigi rahaga suunati peadirektorina riigi kooli haridust tagantjärgi omandama. Suutis selle omandada kaks aastat hiljem, kui oli tollasele siseministrile lubanud.
Käesoleval aastal selgus, et ka selle hariduse sai suures osas pettusega ehk olles politseipeadirektor, tegeles plagieerimisega. Aga edasi.
Kui mina sain 55 ehk 5 aastat vanemaks kui Vaher teised eripensionile vormistab, siis mulle vormistas võltsitud koondamise. Sest ma julgesin erakonda astuda ja valimistel kandideerida. Minul ühtegi piirangut ei olnud, Vaher tallas jalge alla põhiseaduse. Vaheri hariduse lugu näitab, et ta on sünnipärane süvariigi tankist. Minu kaasus näitab, et ta on ka räige valetaja.
Praegu on süvariigil hirm, et kui Vaher kõrvaldatakse, siis hakkab neid mineviku musti asju sealt PPA-st nagu Chicago rahapesumasinast tulema, ja uued rahavood vasakule keeratakse kinni.
31.10.2017 tappis politsei Transferwise´i asutaja Käärmanni venna Jaanus Käärmanni ja alustas massiivset desinformatsioonikampaaniat (Vaheri abikaasa on suhtekorraldusbüroo omanik, kes nõustas Pevkurit selle siseministriks oleku ajal igakuise arve alusel). Kogu oma ligi viieaastase blogipidamise kogemuse juures sai see minu ainsaks looks, mille ma mobiiltelefoni videote analüüsi põhjal blogisse toksisin. Arvuti oli katki, ise olin Hispaanias. Vaheri desinformatsioonikampaania oli niivõrd massiivne ja niivõrd demagoogiline, et ma ei saanud seda kirjutamata jätta. Postitus sai ligi 18000 lugemist, sest näitas tegelikku asjade käiku vastupidiselt desinformatsioonikampaanias kuvatavale. Käärmanni tapmise asi iseloomustab Vaherit – ülima karjeristi püüd näida, läbi räigete valede, häbematuse ja julmuste.“

Heldur-Valdek Seeder (Isamaa juhi Helir-Valdur Seederi vend) kirjutab oma Facebooki lehel, et PPA juht Elmar Vaher on tüüpiline süvariigi tankist ja karjerist.
Heldur-Valdek Seeder: „Elmar Vaher, kes sai ameti nõuetekohast haridust mitte omades ja riigi rahaga suunati peadirektorina riigi kooli haridust tagantjärgi omandama. Suutis selle omandada kaks aastat hiljem, kui oli tollasele siseministrile lubanud.
Käesoleval aastal selgus, et ka selle hariduse sai suures osas pettusega ehk olles politseipeadirektor, tegeles plagieerimisega. Aga edasi.
Kui mina sain 55 ehk 5 aastat vanemaks kui Vaher teised eripensionile vormistab, siis mulle vormistas võltsitud koondamise. Sest ma julgesin erakonda astuda ja valimistel kandideerida. Minul ühtegi piirangut ei olnud, Vaher tallas jalge alla põhiseaduse. Vaheri hariduse lugu näitab, et ta on sünnipärane süvariigi tankist. Minu kaasus näitab, et ta on ka räige valetaja.
Praegu on süvariigil hirm, et kui Vaher kõrvaldatakse, siis hakkab neid mineviku musti asju sealt PPA-st nagu Chicago rahapesumasinast tulema, ja uued rahavood vasakule keeratakse kinni.
31.10.2017 tappis politsei Transferwise´i asutaja Käärmanni venna Jaanus Käärmanni ja alustas massiivset desinformatsioonikampaaniat (Vaheri abikaasa on suhtekorraldusbüroo omanik, kes nõustas Pevkurit selle siseministriks oleku ajal igakuise arve alusel). Kogu oma ligi viieaastase blogipidamise kogemuse juures sai see minu ainsaks looks, mille ma mobiiltelefoni videote analüüsi põhjal blogisse toksisin. Arvuti oli katki, ise olin Hispaanias. Vaheri desinformatsioonikampaania oli niivõrd massiivne ja niivõrd demagoogiline, et ma ei saanud seda kirjutamata jätta. Postitus sai ligi 18000 lugemist, sest näitas tegelikku asjade käiku vastupidiselt desinformatsioonikampaanias kuvatavale. Käärmanni tapmise asi iseloomustab Vaherit – ülima karjeristi püüd näida, läbi räigete valede, häbematuse ja julmuste.“
Olen sada protsenti veendunud, et Helmetel oli väga mõjuvaid põhjusi selleks sammuks. Ainult nad tegid seda ebatargalt ja kohmakalt ning andsid süvariigi ešelonile lollil kombel liiga priske kondi hambusse.
Aga jälgime arenguid.

Ma vaatan ja mõtlen, et kas ollakse lollid, no ikka lauslollid-lausa puudega, või mängitakse lolli. Et ega totu valija nagunii aru ei saa, raiun oma “tõde” ja minust rumalam valija, loomulikult usub mind. Sest mantra on ju üks: meile tehakse liiga, meie räägime ainukesena tõtt, peavoolumeedia on halb, kõik teised ei tea midagi, teised kõik valetavad jne. Valijaskond on neil suht primitiivne, seega see töötab.

Ei saa ära unustada, et Isamaa (mille juht on selle Seedri vend) oli alles mõned aastad tagasi selle süvariigi üks valitsusparteisid ja on valitsuses ka täna.
Miski siin ei klapi.

1) kohtuvaidlust Seederi ja PPA vahel saate lugeda siit, http://www.riigikohus.ee/et/lahendid?asjaNr=3-16-340/39
Riigikohus leidis et vabastamine oli õiguspärane
2) Jaanus Käärmann oli see, kes jooksis nuga pihus Vabaduse väljakul ning hoiatuslaskudest välja ei teinud sp ei jäänudki politseil midagi üle, kui teda tulistada.

Esileht › Ajaviite- ja muud jutud › Ettekäänded Vaheri vallandamiseks põhinesid valedel