Luba ma arvan – sa oled inimene, kes käib harva perekoolis? Vaid sel juhul võiks eraldi foorumitest mingi kasu olla. Kui sa käid tihti, kasvõi päevas korra või paar perekoolis, siis ei kao ükski teema tänapäeval nii kiiresti nurga taha, et sa teda ei näeks. Hetkel on näiteks ajaviitejuttudest alumised 3-4 teemat sellised, kus viimati vastatud eile õhtul. Seega selleks, et mind huvitavate teemade kõigiga kursis olla, vaatan ma päevas mõned korrad ajaviitejuttude nimekirja üle ning avan teemad, mis mind kõnetavad. Kui nüüd sinu lemmikloomateema ajaviitejuttudest ära viia, siis mul ei ole küll mõtteski kõiki perekooli alamfoorumeid hakata läbi kammima. Siis jääb see lemmikloomateema, milles ma ehk ka osanuks kaasa rääkida, minu poolt avamata. Jah, kui ma kord nädalas tulen perekooli, siis on tore, kui on kõik mind huvitavad teemad ühes kohas koos. Nüüd on küsimus, kumbasid kasutajaid perekoolis rohkem on – kas pidevaid hängijaid või korra nädalas läbi astujaid. Arvan, et pidevaid on palju rohkem. Seetõttu ei mõista ma seda teemade silma alt ära viimist sugugi. Hobide alla ei tule kunagi meelde vaatama minna, kui nad oleks ajaviitejuttudes, siis küll vaataks ja vastaks vahel. Sama on ka rahateemadega, kuid neid on tõesti nii palju, et see annab omaette põhjuse nad ajaviite alt ära viia.