Vaatan praegu seda Esse saadet ja uskumatu, kuidas suudab üks inimene ennast niivõrd lolliks, ebameeldivaks ja labaseks teha nii lühikese aja jooksul. Odav! Kuidas temast küll saatejuht sai?
Esileht › Ajaviite- ja muud jutud › Eva Esse
Teema: Eva Esse
<p style=”text-align: center;”>
Vaatan praegu seda Esse saadet ja uskumatu, kuidas suudab üks inimene ennast niivõrd lolliks, ebameeldivaks ja labaseks teha nii lühikese aja jooksul. Odav! Kuidas temast küll saatejuht sai?
Mulle ta meeldis seni, kuni teadsin teda vaid Kuldvillakust. Täpne, sõbralik, vaimukas, igati sümpaatne. Aga see Esse saade tundub olevat üks ebameeldiv egotripp ja propaganda, kus tehakse selgeks kes mõtlevad õigesti ja kes valesti.</p>

Nõukogude aega meenutab, kui igal sammul oli vaja ikka “tõestada”, kuidas valge on must ja must valge. Muidu äkki keegi näeb valesti.

Eelmise laupäeva Kuku raadio mälumängu saates jättis ta endast koos Jolleriga võrdlemisi tuutu mulje.
Timo Tarve ei tahtnud lõpuks skoorigi kõva häälega välja öelda, sest see oli null.
mulle väga meeldib! lahe ja tark naine, lisaks on väärinfo levik päris suur probleem.
Mulle ta meeldis seni, kuni teadsin teda vaid Kuldvillakust. Täpne, sõbralik, vaimukas, igati sümpaatne.
Julgen vastu vaielda. Just tema pärast ei ole Kuldvillakut võimalik enam vaadata.

Äärmiselt ebameeldiv saatejuht kui ka isiksus

Minu lemmik saatejuht sellest ajast kui tal Raadio 2s päevane saade oli. Oleks võinud jääda ERR-i, aga ju seal ei pakutud piisavalt väljundit. Kanal2 lihtsalt ei meeldi mulle.

3 minutit suutsin vaadata. Kummaline et saate kaasautor Raud enda ja Liina pildi ekraanile lasi, veel üsna halvustavas võtmes

Mulle ta meeldis seni, kuni teadsin teda vaid Kuldvillakust. Täpne, sõbralik, vaimukas, igati sümpaatne.
Julgen vastu vaielda. Just tema pärast ei ole Kuldvillakut võimalik enam vaadata.
Sama!

See saade oli lihtsalt õudne. Arvamus Essest langes nulli.

Tänane saade oli väga hea. Vingujatele lihtsalt ei meeldi, kui alasti tõde neile näkku paisatakse.

Teet Margnaga alati vaatasin Kuldvillakut. Nüüd ei tule enam saade meeldegi.

Soovitan kuulata sellise podcasti nagu Täitsa pekkis! osa Eva Essega. Siis saate temast selgema pildi ja ehk paremini aru. Mis nüüd Tarkade Klubi puudutab, siis kahtlemata saaks ka keskmine perekoolikas seal nulliringi.

Mulle on vastuvõetamatu teise inimese alavääristamine, ka siis hoian suu kinni kui keegi ongi vea teinud. Pole minu asi kedagi kommenteerida või jäljendada/osatada, näpuga näidata. Algul Veerpalu, siis Sõnajalad…rohkem ei vaadanud ja rohkem ei vaatagi. Madal, häbiväärne käitumine.

See oli hea, kuidas usuasjade arutlemiseks oli kutsutud saatekülaliseks staarjuuksur L.P….: )))) Mul pole tema vastu isiklikult midagi, aga see tegi saate lihtsalt…naljakaks. ; P

See saade oli KOHUTAV, lõhestav mõnitav. Mõnitati jälle ühte gruppi inimestest ehk usklikeid, mis õigusega, miks? Jälle ühte sellist gruppi mida on vaja näidata paariatena, alavääristada. President tegi juba otsa lahti kunagi kui keeldus kirikusse minemast, nüüd jooksikud said sellest innustust.
Õõvastav saade õõvastav ühiskond.
P.s. olen ristitud aga ei ole tõsiusklik, kirikus käin ehk ainult jõulude ajal.

Eva Esse
See “E” sealt perenime lõpust tuleb ära jätta, siis iseloomustaks kogu komplekt asja palju paremini.
Ja kui sisse ei taha astuda, siis jookse!

Ma vaatan seda just – kohutav! Naljad on labased ja mõnitavad. No naljad on tal tõesti äärmiselt kehvad, pole talle seda naljasoont antud.
Kanal kaks on ikka täiega alla käinud.

Mis, teile ei meeldigi vankumatult progressiivsel kursil purjetav kvaliteetajakirjandus?
Tohohh, millised tagurlased!

<p style=”text-align: left;”>
Ma vaatan seda just – kohutav! Naljad on labased ja mõnitavad. No naljad on tal tõesti äärmiselt kehvad, pole talle seda naljasoont antud.
Kanal kaks on ikka täiega alla käinud.
Mulle tundub ka, et saate probleem on see, et ei ole väga humoorikas inimene. Sellise saate formaadiga, mis Usas populaarsed, on alati see, et saatejuht on koomik varasemalt olnud (Jay Leno, Jimmy Kimmel jne jne).</p>

Eva Esse
See “E” sealt perenime lõpust tuleb ära jätta, siis iseloomustaks kogu komplekt asja palju paremini.
Ja kui sisse ei taha astuda, siis jookse!
Algul Veerpalu, siis Sõnajalad…rohkem ei vaadanud ja rohkem ei vaatagi. Madal, häbiväärne käitumine.
Et mida nagu?? Dopingutarvitaja sinisilmsed toetajad tegid ennast narriks juba toona. Kas nad on mingid pühad lehmad, kelle rumalat käitumist ei tohi meenutada?
Sama lugu on Sõnajalgadega. Need inimesed väärisid hukkamõistu juba omal ajal ja käituvad negatiivselt ka tänapäeval.
Häbi peaks olema, ei saa sundida inimesi suud sulgema väärnähtuste paljastamisel.

Ta nüüd kihlus, eks varsti saab sellest essust lahti.
Siis pole varsti enam essugi.

Eeva Essu Ass
milleks vastu vaielda kohe, igaühel oma maitsed ja arvamused ehk piisab arvamusest. Kui ühele meeldib, teisele mitte, siis ei ole õigeid ega valesid vastuseid

Ma ei saanud aru täpsemalt kuidas see kirik siis nii hirmsasti riigi asjadesse sekkub. Isegi kui see suurem abielu ümber kemplemine oli siis kirik küll sõna avalikult ei võtnud. Ja Kivirähki kommentaar oli lahe ‘mind kirik ei huvita,miks ma peaksin sekkuma nende tegemistesse a la homod pastoriks või ei ? Oma firma ise juhatavad seda kuidas tahavad ja ühelegi mitteusklikule ei peaks see korda minema.

Aga mina sain alles minut tagasi aru, et Marii Karell ja Eva Esse on kaks eraldi inimest, mitte üks ja seesama, kes erinevates saadetes erinevat soengut ja varjunime kannab…muu on kõik minu jaoks sarnane.
Asi vist ka selles, et ma kummagi nende saateid üle 5 minuti pole vaadanud. Asi pole neis, asi on minus. Saatejuhioskusi ega iluküsimusi kommenteerida ei oska ega taha.

Ma ei saa üldse aru, Eestis käib see autorisaadete tegemine eriti lihtsalt. Mis tal oli – üks mingi saade, kust ta sai vist kinga? siis on juhtinud telemängu ja juba ongi autorisaade? Eestis käib mingi imelik eneseupitamine

Jagan enamuse arvamust. Kuldvillak jäi minu poolt vaatamata alates selle preili tulekust saatejuhiks. Minu arvates nii külm, terav, ebameeldiv, üleolev saates osalejate suhtes. Nüüd siis uus šõu. Ja saab hullemaks minna! Uskumatu, tahaks nagu madalalaubalistele kohta kätte näidata(esimeses osas need lamemaalased), aga langeb ise samal tasemele v veel alla poole. Eilselt saadet oli lihtsalt paha vaadata. Ei tea, kas arvab et on U.Ott või Ophra, et on terav ja vaimukas. Aga tegelikult on ikka väga ebameeldiv. Andsin võimaluse, vaatasin kaks osa, aga oleks võinud vaatamata jätta. Kanal 2 peaks seda teemat siin lugema!

Esileht › Ajaviite- ja muud jutud › Eva Esse