FB Marketplace on muidu täiesti ok koht ostmiseks ja müümiseks, aga mõned müüjad unustavad üldse ära, et kuulutuses võiks olla riideeseme või jalanõu suurus.
Samuti pannakse suvalisse alagruppi, nt laste roosad tossud nr 28 on meesteriiete/jalanõude all või lasteriiete grupis on jope suuruses xxl. Selliste tõttu ei oska tõesti arvata, kellele on mõeldud hall kapuutsiga pusa, kirjelduses märgitud suurus M.
Mulle tundub, et taolist segadust korraldab MP ise. Vaatan samamoodi, et ehted, autorehvid ja naiste kingad on vahel kõik samas pundis, aga siis saan aru, et olen neid ise hiljuti vaadanud ja need liiguvad kuidagi suvaliselt ja segamini ühtekokku. Võibolla ei ole ka nii, ei tea, ma ei ole müåuja, olen ostja.
Marketplace või FB tiim jah. On minulgi olnud kogemus, kus müüsin noormeeste suurusnumbris poistejopet; panin lasteriiete, poiste ja meeste gruppi, kuni üks ostja võttis ühendust ja küsis, kas ikka on meeste jope jne… sest kuulutus olla naisteriiete grupis. No 101% kindlalt ma naiste alla ei pannud. Siis enda laste talveriideid olen avastanud näiteks talispordi, aga mitte enam lasteriiete alt jne.