Esileht Ajaviite- ja muud jutud FB-s valge lind rohelise oksaga

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 33 )

Teema: FB-s valge lind rohelise oksaga

Postitas:
AnniMarin

Näen seda Facebookis paljudel Putini toetajatel, sellistel inimestel kel on palju postitusi, et Ukraina sõda on väljamõeldis, Ukraina viib genotsiidi läbi ja palju muud sarnast infot.

Kunstis on sellel märgil teine tähendus mis ei sobi kuidagi kokku sellega, et Venemaa tapab Ukrainas süütuid lapsi ja täiskasvanuid.

Tekkis küsimus, et miks eestlased seda märki Facebookis kasutavad?

+8
-2
Please wait...

Postitas:
astorias

Lolle on igasuguseid.

Küsi midagi kergemat. 😀

+14
-2
Please wait...

Postitas:
Tervist

Näen seda Facebookis paljudel Putini toetajatel, sellistel inimestel kel on palju postitusi, et Ukraina sõda on väljamõeldis, Ukraina viib genotsiidi läbi ja palju muud sarnast infot.

Kunstis on sellel märgil teine tähendus mis ei sobi kuidagi kokku sellega, et Venemaa tapab Ukrainas süütuid lapsi ja täiskasvanuid.

Tekkis küsimus, et miks eestlased seda märki Facebookis kasutavad?

Aga loeb oma postitust, selles on ju vastus olemas. Kui inimene annab sümbolile tähenduse, siis ta jagab tähendust. Kui sina ei ole eestlane, miks sa arvad, et eestlane ei tea kunstis kasutatud tähendust. Miks sa eestlastest halvasti mõtled ?

0
-13
Please wait...

Postitas:
RahutuHing

Kas mitte see valge lind rohelise oksaga ei tähenda soovi rahuks, et lõppeks sõda ja saabuks rahu. Rahutuvi. Kuidas sina seda tõlgendad, ei pruugi seda nii teised inimesed tõlgendada.

+27
-3
Please wait...

Postitas:
AnniMarin

Veel ühest asjast on raske aru saada  – pannakse Ukraina lipp Facebooki, kogutakse laigid ja siis võetakse lipp maha. Miks seda tehakse? Kui sa ei taha end määratleda läbi lipu, siis ära pane, aga hiljem ümber mõelda, mõni lausa kaks korda, jätab väga silmakirjaliku mulje.

+3
-16
Please wait...

Postitas:
RahutuHing

Veel ühest asjast on raske aru saada – pannakse Ukraina lipp Facebooki, kogutakse laigid ja siis võetakse lipp maha. Miks seda tehakse? Kui sa ei taha end määratleda läbi lipu, siis ära pane, aga hiljem ümber mõelda, mõni lausa kaks korda, jätab väga silmakirjaliku mulje.

Ilmselt võtan ise ka varsti maha, sest liiale on mindud ja ilmselt üsna pea hakkavad need aitamised meie (eestlaste) vastu pöörduma. Kõike infot ka enam tõepähe ei võta. Ukraina poolt olen ikka ja soovin, et sõda lõppeks, aga ma enam ei usu, et kõik see info, mida meile edastatakse, 100% tõde on, et mõni asi puhutakse suuremaks ka, tundub nii ja mingit häma ma ei kannata.

+8
-49
Please wait...

Postitas:
AnniMarin

Veel ühest asjast on raske aru saada – pannakse Ukraina lipp Facebooki, kogutakse laigid ja siis võetakse lipp maha. Miks seda tehakse? Kui sa ei taha end määratleda läbi lipu, siis ära pane, aga hiljem ümber mõelda, mõni lausa kaks korda, jätab väga silmakirjaliku mulje.

Ilmselt võtan ise ka varsti maha, sest liiale on mindud ja ilmselt üsna pea hakkavad need aitamised meie (eestlaste) vastu pöörduma. Kõike infot ka enam tõepähe ei võta. Ukraina poolt olen ikka ja soovin, et sõda lõppeks, aga ma enam ei usu, et kõik see info, mida meile edastatakse, 100% tõde on, et mõni asi puhutakse suuremaks ka, tundub nii ja mingit häma ma ei kannata.

Ära vähemalt siin teemas Kremli trolli jutu räägi, teeni oma palgaraha mujal, siin sa kedagi ei lollita.

+31
-6
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Mortal

Ära vähemalt siin teemas Kremli trolli jutu räägi, teeni oma palgaraha mujal, siin sa kedagi ei lollita.

Juba olemegi olukorras, kus kõik, kes häälekalt kaasa ei kiida, on kohe Kremli trollid! Endal imelik ei ole või?

+11
-34
Please wait...

Postitas:
tavakasutaja

Eks rahu soovivad kõik. Lihtsalt arusaam sellest, mis on rahu eeldus … on totaalselt erinev.

+13
0
Please wait...

Postitas:
Anonymous

Juba olemegi olukorras, kus kõik, kes häälekalt kaasa ei kiida, on kohe Kremli trollid! Endal imelik ei ole või?

Mis kiitmisest sa räägid? Me räägime sõja hukkamõistmisest, süütute inimeste tapmisest, piinamisest, vägistamisest. Kas siin saab üldse olla seisukohta, et natuke nagu on ok minna niimoodi teise riiki inimesi tapma? Natuke ok, et Venemaa paneb sihukest valede soga päevade kaupa ja silma ka ei pilgu? Ukrainas on olukord jubedamast jubedam. Siin ei ole midagi liialdatud. Inimesed on meeleheitel.

+33
-3
Please wait...

Postitas:
Mortal

Kas siin saab üldse olla seisukohta, et natuke nagu on ok minna niimoodi teise riiki inimesi tapma? Natuke ok, et Venemaa paneb sihukest valede soga päevade kaupa ja silma ka ei pilgu.

OK on, et inimesed ei usu 100% seda infot, mis meedia meile edastab. Rohked pildid nutvatest lastest ja armsatest kutsikatest, keda head Ukraina sõdurid süles kannavad – kas vanematel muttidel, kes nõuka aega veel mäletavad, tõesti peas kelluke helisema ei hakka ja mingeid assotsiatsioone ei teki?

+5
-30
Please wait...

Postitas:
UunoR

et mõni asi puhutakse suuremaks ka,

Mis asi see suuremaks puhutakse? Et ei pommitatagi, inimesed ei sure, metroos ei ela?

+22
-2
Please wait...

Postitas:
kuvalda

Päriselt?!

+12
-2
Please wait...

Postitas:
krokodill

Minu meelest see rahutuvi märk ongi neil, kes on n-ö erapooletud. Et on tegelikult Putini poolt, aga inimeste tapmist päris õigeks ei pea.

+2
-16
Please wait...

Postitas:
kakalakid

Ekstra logisin sisse, et vastata.

Minul on tuvi rohelise oksaga. Ma pole putinist. Hetkel ei leidu sõnu, millega väljendada kogu seda jälestust Putini ja tema valijate suhtes.
Aga valge tuvi tähendas vähemalt vanasti rahu. Võib-olla ma olen vahepeal mingisse teistsugusesse reaalsusesse sattunud ja siin see tähendab putinismi. Kui nii, siis palun vabandust. Jooksen kohe vahetama, tõesti ei soovi, et keegi mind putinistiks peaks. See oleks päris rõve.

Ma pole mitte ainult ukrainlaste tapmise vastu vaid üleüldiselt maailmarahu poolt. Sellest siis selline loll valik.

+22
-4
Please wait...

Postitas:
alma

Mul pole küll mingit märki, aga valge tuvi rohelise oksaga on ikka rahumärk. Ei tasu sellele mingeid muid tähendusi hakata omistama.

+19
-2
Please wait...

Postitas:
km70

Putinlastel on vast ikka see Z märk kuidagi kaela ümber keeratud. Tuvi on rahumärk. Päris mitmel olen kohanud ka kahte freimi koos – Ukraina lipp ja rahutuvi.

Rohked pildid nutvatest lastest ja armsatest kutsikatest, keda head Ukraina sõdurid süles kannavad – kas vanematel muttidel, kes nõuka aega veel mäletavad, tõesti peas kelluke helisema ei hakka ja mingeid assotsiatsioone ei teki?

Tekib ikka, aga siit järelduseni, et piltidel nähtu tõsi ei ole, on ikka pikk maa. Või sa arvad, et kuskil Ukrainas töötab mingi selline propagandastuudio, mis lavastab pommitamisjärgseid fotosid? Kuhjab hunniku kive kokku, grimeerib raseda näost halliks ja veriseks ning paneb ta kanderaamile, mida sõdurid kannavad?

+9
-1
Please wait...

Postitas:
talutavaim

Logisin ka ekstra sisse, et vastata: inimesed ei võta seda lippu ise maha. Need lipud-värgid on ajutised raamid. Kui selle oma pildile paned, saad valida, kui kauaks. Ilmselt paljud panid nädalaks. Siis FB eemaldas aja täitudes ise ja inimesed pidid uuesti panema.

+9
-3
Please wait...

Postitas:
mii

Infosõda käib muidugi mõlemalt poolt. Nii Ukraina kui vene poolt. Siiski on arusaadav, et venemaa ründas Ukrainat ja praegu ei kavatsegi lõpetada ning kui Ukrainaga on valmis, siis tuleb meie kallale. See on lihtsustatud kokkuvõte asjast. Kõik need sõdurite pildid kasside ja kutsikatega on tühine infomüra seal juures.

Ukraina lipp profiilipildil on jah ajalise piiranguga. Mul näiteks pole aega olnud seda uuendada, sest sõjapõgenike vastuvõtuga on käed-jalad tööd täis. Aitäh, et meelde tuletasid.

+7
-4
Please wait...

Postitas:
tavakasutaja

Infosõda käib muidugi mõlemalt poolt. Nii Ukraina kui vene poolt. Siiski on arusaadav, et venemaa ründas Ukrainat ja praegu ei kavatsegi lõpetada ning kui Ukrainaga on valmis, siis tuleb meie kallale. See on lihtsustatud kokkuvõte asjast. Kõik need sõdurite pildid kasside ja kutsikatega on tühine infomüra seal juures.

Ukraina lipp profiilipildil on jah ajalise piiranguga. Mul näiteks pole aega olnud seda uuendada, sest sõjapõgenike vastuvõtuga on käed-jalad tööd täis. Aitäh, et meelde tuletasid.

Miks see siis nii selge on, et kui Ukrainaga lõpetatud on, tullakse kohe meie kallale? Tuletan meelde, et erinevalt Ukrainast on meil EL ja NATO kaitse.

0
-12
Please wait...

Postitas:
km70

Miks see siis nii selge on, et kui Ukrainaga lõpetatud on, tullakse kohe meie kallale? Tuletan meelde, et erinevalt Ukrainast on meil EL ja NATO kaitse.

Jah, muidugi on selge, et Putini plaan ei piirdu ainult Ukrainaga. On järgmiseks Moldova või Balti riigid või Soome, vahet pole, kõik oleme tal plaanis. Ja NATO … Putin ei karda NATOt. Tal on tuumanupp ja sellega suudab ta pehmeid läänemaailma juhte manipuleerida nagu tahab. Seda ei arva mitte ainult juhuslikud perekooli käod, vaid ka kõik eksperdid. Loe näiteks seda, kui inglise keelt oskad https://neatkariga.com/interviews/374305-political-analyst-andrei-piontkovsky-the-three-baltic-presidents-could-prevent-world-war-iii?fbclid=IwAR1FpZvpjtN-ZkmtratafMBg2j6qv4I6VmfAd7mYPTcFtZn4MUbhD9IEn2o

+9
0
Please wait...

Postitas:
AnniMarin

Logisin ka ekstra sisse, et vastata: inimesed ei võta seda lippu ise maha. Need lipud-värgid on ajutised raamid. Kui selle oma pildile paned, saad valida, kui kauaks. Ilmselt paljud panid nädalaks. Siis FB eemaldas aja täitudes ise ja inimesed pidid uuesti panema.

Seda juttu on raske uskuda, et pannakse pooleks päevaks lipp ja Facebook ise võtab selle maha. Enamus inimesi paneb selle vähemalt kuuks ajaks või arvab mõni tõesti, et Ukraina toetamine peabki poole päevaga lõppema?

+3
-6
Please wait...

Postitas:
ttriinu

Kahjuks olen märganud kümneid seoseid, et tuvi oksaga on ühe erakonna pooldajatel ja kahju kirjutada, aga ka vaktsiinivastaste fotodel…

+7
-8
Please wait...

Postitas:
tavakasutaja

Jah, muidugi on selge, et Putini plaan ei piirdu ainult Ukrainaga. On järgmiseks Moldova või Balti riigid või Soome, vahet pole, kõik oleme tal plaanis. Ja NATO … Putin ei karda NATOt. Tal on tuumanupp ja sellega suudab ta pehmeid läänemaailma juhte manipuleerida nagu tahab. Seda ei arva mitte ainult juhuslikud perekooli käod, vaid ka kõik eksperdid. Loe näiteks seda, kui inglise keelt oskad https://neatkariga.com/interviews/374305-political-analyst-andrei-piontkovsky-the-three-baltic-presidents-could-prevent-world-war-iii?fbclid=IwAR1FpZvpjtN-ZkmtratafMBg2j6qv4I6VmfAd7mYPTcFtZn4MUbhD9IEn2o

Ehk siis jõuame selleni, et meil siiski ei EL-ist ega NATO-st miskit kasu pole? …

+3
-2
Please wait...

Postitas:
km70

Ehk siis jõuame selleni, et meil siiski ei EL-ist ega NATO-st miskit kasu pole? …

Miskit ikka on. Aga kas lõpuni, ei tea ju. Ja seda, et meie NATOsse kuulumine Putinit ründamast takistab, ei tasu kohe kindlasti loota. Iseasi, kuidas see ründamine lõppeks.

Just seepärast on vaja juba praegu teha kõik, et Putin Ukrainas peksa saaks, mitte sealt edasi ei marsiks.

+11
0
Please wait...

Postitas:
Musil

Tal on tuumanupp ja sellega suudab ta pehmeid läänemaailma juhte manipuleerida nagu tahab. Seda ei arva mitte ainult juhuslikud perekooli käod, vaid ka kõik eksperdid. Loe näiteks seda, kui inglise keelt oskad https://neatkariga.com/interviews/374305-political-analyst-andrei-piontkovsky-the-three-baltic-presidents-could-prevent-world-war-iii?fbclid=IwAR1FpZvpjtN-ZkmtratafMBg2j6qv4I6VmfAd7mYPTcFtZn4MUbhD9IEn2o

Ka USA-l on tuumanupp, samuti nt Prantsusmaal. Tuleb siia või USAsse, siis läheb Venemaale ka.

+1
0
Please wait...

Postitas:
km70

Ka USA-l on tuumanupp, samuti nt Prantsusmaal. Tuleb siia, siis läheb Venemaale ka.

Nagu ütlevad asjatundjad – nuppe on paljudel, aga kasutama on neid valmis ainult nahaalne Venemaa. Ja selle peale ta mängibki. Nagu praegu mängib ta selle peale, et ega NATO reegleid ei riku ja Ukraina kaitsele ei tule.

+8
0
Please wait...

Postitas:
Mashake25

Ka USA-l on tuumanupp, samuti nt Prantsusmaal. Tuleb siia, siis läheb Venemaale ka.

Nagu ütlevad asjatundjad – nuppe on paljudel, aga kasutama on neid valmis ainult nahaalne Venemaa. Ja selle peale ta mängibki. Nagu praegu mängib ta selle peale, et ega NATO reegleid ei riku ja Ukraina kaitsele ei tule.

Teise maailmasõja ajal sai Jaapan USA-lt 2 tuumapommi, ei saa päris nii öelda, et ei kasuta.

+3
0
Please wait...

Postitas:
tavakasutaja

jep, ma olen täiesti nõus – just nimelt kõik see ongi putleri plaanidesse sisse arvestatud: tema rikub reegleid/talle reeglid ei kehti ning samal ajal teised peavad reeglitest kinni.

+8
0
Please wait...

Postitas:
km70

Teise maailmasõja ajal sai Jaapan USA-lt 2 tuumapommi, ei saa päris nii öelda, et ei kasuta.

USA saigi sealt oma emotsionaal-globaalse õppetunni, mida ta üritab vältida kuni võimalik.

+2
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 33 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud FB-s valge lind rohelise oksaga