Esileht Kodunurk filotaignast

Näitan 3 postitust - vahemik 1 kuni 3 (kokku 3 )

Teema: filotaignast

Postitas:

tegin eile esimest korda filotaignast süüa. toidutarest vaatasin järgi kevadrullide tegemise ja tegin. see selleks.

ostsin Prismast paki. seal sees 10 lehte. sügavkülmutatud.koju jõudes oli juba täiesti kasutuskõlbik ja sulanud.

tarvis oleks olnud vaid 4 tk. pakil kirjas, et juba sulatatud toodet mitte uuesti külmutada.

kes on kasutanud ja teavad aidata.
kui mul tõesti vaja vaid 4 lehte ja pakis on 10-15 tk siis kuidas ma saan ülejäänu säilitada?? tavalises külmkapis (sel juhul kui kaua)??

tänud ette!

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

minul on seisnud umbes nädal, siis kõlbas veel. oluline on õhukindlalt sulgeda, et ära ei kuivaks.

soovitan järelejäänud lehtedest teha ntx kylmkapijääkidest piruka – mimgit lihalist + köögivilja + toorjuustu, parmesani, riivjuustu + 1-2 muna

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Sa võid järelejäänud taignast küpsetada salatikorvikesed. Säilivad kuu aega.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Näitan 3 postitust - vahemik 1 kuni 3 (kokku 3 )


Esileht Kodunurk filotaignast

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.