Esileht Kodunurk foolium küpsetuspaberi asemel?

Näitan 8 postitust - vahemik 1 kuni 8 (kokku 8 )

Teema: foolium küpsetuspaberi asemel?

Postitas:

Kas koogi küpsetamisel saaks hakkama ka nt vormi põhja pandud fooliumiga või hakkab äkki kinni?

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Võid vabalt kasutada fooliumit. 🙂

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Kindlalt hakkab kinni.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Mis kook, milline pann?
Ise kaaluks ka või ja riivsaia kooslust.
Foolium eriti see tänapäevane õhuke lirakas ei kõlba küll eriti.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

kui vooderdamine pole vajalik läbilaskmise kartuses, siis soovitaks ka pigem paksult võiga määrida ja jahuga yle riputada (määritud vormi paned 1 spl jahu ja siis koputades vormi servale ja kallutades katad kogu vormi jahuga, ylejäägi valad välja)

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Olen vahetevahel jahu asemel ka mannat kasutanud – lihtsam toimetada kui jahuga ja seda ei jää vormi nii paks kiht kui jahu.

Aga jah – fooliumi tasub kasutada ainult siis kui karta on küpsetusvormi lekkimist.

Kui ei ole tegu just millegi ülivedelaga, siis lahtikäiva koogivormi põhjale võib enne vormi serva kinnivajutamist panna küpsetuspaberi, nii et selle servad jäävad vormi põhja ja servade vahele (ülejäägi lõikad ära). Minul pole sel moel ka kõige vedelam tainas vormist läbi nõrgunud.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

kasutasin ka varem mannat, aga mind häiris valmis kypsetise kyljes krõmpsuv mannatera, muide, kui seda jahu ärakoputamise metodit kasutada, siis jääb ainult imeõohuke kiht vormi [small]Jaagular kirjutas:[/small]
[tsitaat]Olen vahetevahel jahu asemel ka mannat kasutanud – lihtsam toimetada kui jahuga ja seda ei jää vormi nii paks kiht kui jahu.

Aga jah – fooliumi tasub kasutada ainult siis kui karta on küpsetusvormi lekkimist.

Kui ei ole tegu just millegi ülivedelaga, siis lahtikäiva koogivormi põhjale võib enne vormi serva kinnivajutamist panna küpsetuspaberi, nii et selle servad jäävad vormi põhja ja servade vahele (ülejäägi lõikad ära). Minul pole sel moel ka kõige vedelam tainas vormist läbi nõrgunud.[/tsitaat]

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.

ma just selle krõmpsu tõttu mannat alati kasutangi:)

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Näitan 8 postitust - vahemik 1 kuni 8 (kokku 8 )


Esileht Kodunurk foolium küpsetuspaberi asemel?

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.