Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 45 )

Teema: Foorum

Postitas:
Kägu

Praegu väga hea, uus valitsus hakkab leili minema. Mõni mees näpib mobla, teine koogutab-noogutab peaga nagu kana, mõni ajab mulli. Ei usalda, ei tea, ei saa õelda, ootame, vaatame, kaalume. Udu kuubis.

+8
-16
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kehakeele ekspertidel peaks materjali jätkuma.
Reinsalu on see, kes midagi põhjendab madison targutab, karilaid vaikib. Ossinovski ja pevkur ilmselt teavad, et madison kaotab kergelt enesevalitseuse, ning hakkab pudistama ja puterdama. Kinu käib.

+8
-7
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Foorum?

Aga Tralla oli suht vait. Kas poiss sai bossidelt noomida?

+5
-8
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vaatasin saate kartulisalati lõikumise kõrvalt ära…

Kui mõttetu, kui mõttetu. Ainult üksteise süüdistamine stiilis:

Aga sina ütlesid aastal 2012 seda
Aga teie aseesimees on öelnud nii:
Aga tema kirjutas aastal 2006 seda
Aga teie auesimees…
Aga teie esikandidaat Pärnus…

Jne, jne

Ei ühtegi edasiviivat mõtet saate jooksul. Samas TTVs on uus saade Debatt, kus on palju asjalikum õhkkond. Nagu ka TTV saates “Otse kümnesse” oli.

Tundub, et uuel Ratase valitsusel – kui see ükskord ametisse saab – ei lastagi tööle asuda. Peale opositsiooni ja riigikogust välja jäänute ollakse ka ajakirjanduse tule all.

Trallal on ka huvitavad argumendid, nagu 14. aprillile plaanitav kontsert, mille mastaapsust me praegu veel kuidagi teada ei saa. Nagu ta ründas Helmet Stromkal välismaalase ja tema koera ründamise teemaga, mille kohta politsei hiljem selgitas välja, et sellist asja sellel ajal selles kohas ei saa olla toimunud.

+12
-9
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Ma ei ole TTV-d vaadanud, aga sinna arvatavasti neid kallutatuid (või äraostetud) saatejuhte ei lasta. Huvitav, et Tralla oli vaiksem, aga see inetu mees (Kuusk või Kuusik) mängis endiselt ühte väravasse. Sellist ERR-i rahastab rahvas, häbi tal olgu!

+7
-18
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

viimase aja kaks kõige kallutatumat ja ebameeldivamat saatejuhti on tralla ja kuusk. eilne saade, kuigi ma ei suutnud seda samal põhjusel kuigi kaua vaadata, oli selle tõestuseks.

+7
-12
Please wait...

Postitas:
Kägu

Trallal on ka huvitavad argumendid, nagu 14. aprillile plaanitav kontsert, mille mastaapsust me praegu veel kuidagi teada ei saa

No see on osavalt paika pandud. Samal ajal on Lauluväljaku ruumides käsitöömess, rahvast liigub ka ilma tühjade südameteta, aga saab näidata pungil parkimisplatse ja mõni messikülastaja ikka jääb õue peale laulu ka kuulama.
24. veebruari tõrvikurongkäigu kajastamine koos kõrvaltänavate jotadega andis ju hea ettekujutuse kuidas räpast poliit-propat tehakse.

+10
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

24. veebruari tõrvikurongkäigu kajastamine koos kõrvaltänavate jotadega andis ju hea ettekujutuse kuidas räpast poliit-propat tehakse.

Huvitav jah, kust need jotad leiti. Läksin tõrvikurongkäigule läbi vanalinna ja see oli samahästi kui inimtühi. Pärast rongkäiku oli jah rohkem inimesi liikumas.

+1
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tundub, et uuel Ratase valitsusel – kui see ükskord ametisse saab – ei lastagi tööle asuda. Peale opositsiooni ja riigikogust välja jäänute ollakse ka ajakirjanduse tule all.

Aga see tõestabki kõige paremini kuidas reffid ja sotsid ei suuda kannatada ühtegi arvamust mis nende omaga kokku ei sobi. Ja seda kui kättemaksu himulised nad nüüd on. Ega nad ei jäta jah, ma kardan. Ainus viis nad vait sundida on vist tõesti ajakirjandus mingi kontrolli alla saada või siis kehtestada mingi seadus, mis lubab karistada valitsuse mõnitamise ja sellise valedega lahmiva kriitika eest.

+7
-11
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 11 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Huvitav jah, kust need jotad leiti. Läksin tõrvikurongkäigule läbi vanalinna ja see oli samahästi kui inimtühi. Pärast rongkäiku oli jah rohkem inimesi liikumas.

4.02.2019 kell 17:00-20:00 Vabaduse väljak piket Pikett „Saja marss 3” Maria Kaljuste, tel. 5258068

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aga see tõestabki kõige paremini kuidas reffid ja sotsid ei suuda kannatada ühtegi arvamust mis nende omaga kokku ei sobi. Ja seda kui kättemaksu himulised nad nüüd on. Ega nad ei jäta jah, ma kardan. Ainus viis nad vait sundida on vist tõesti ajakirjandus mingi kontrolli alla saada või siis kehtestada mingi seadus, mis lubab karistada valitsuse mõnitamise ja sellise valedega lahmiva kriitika eest.

Koli Venemaale või Põhja-Koreasse, saad kõik, millest unistad.

+9
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma olen eestlane ja rahvuslane. Ei koli ma kuhugi, sest usun et uus valitsus teeb selleks kõik, et püsima jääda ja Eesti elu õiglaseks muuta.

+6
-10
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma olen eestlane ja rahvuslane. Ei koli ma kuhugi, sest usun et uus valitsus teeb selleks kõik, et püsima jääda ja Eesti elu õiglaseks muuta.

Ajakirjanduse suukorvistamise ja valitsuse tegevuse kritiseerimise keelustamisega saab Eesti elu õiglaseks?

Vat ei saa. Eestlaseid ja rahvusvlasi ei määratleta helmeparteisse kuulumise järgi.

+13
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sinu emakeeles vist sõna “kodu” puudub?
Las need kodutumaatud kolivadki, minu ürgselt kodumaalt ei aja ükski roosa ega lilla globalist ega tühisüda mind minema.

+8
-10
Please wait...

Postitas:
Kägu

Huvitav, et Tralla oli vaiksem, aga see inetu mees (Kuusk või Kuusik) mängis endiselt ühte väravasse. Sellist ERR-i rahastab rahvas, häbi tal olgu!

Siin aitaks ainult kui ERR ka riigi rahastuse pealt maha võtta. Milleks kasutada Eesti maksumaksja raha mingi kallutatud televisiooni jaoks. Las saavad ise hakkama nagu teised kanalid. Ega mujal selliseid kallutatud saatejuhte nii palju pole ka. Turg paneb asja paika.

+4
-11
Please wait...

Postitas:
Kägu

Las need kodutumaatud kolivadki, minu ürgselt kodumaalt ei aja ükski roosa ega lilla globalist ega tühisüda mind minema.

Mida venelaste okupatsioon ei suutnud siin ära teha, tegi ekre nüüd ära. Nii et ekrelased on valmis isegi oma kaasmaalasi küüditama.

Us-ku-ma-tu.

+9
-11
Please wait...

Postitas:
Kägu

Lisaks saatejuhtidele oli jube vaadata Ossi pidevalt irvitavat lõusta, niimoodi vist irvitasid ka eesti inimeste küüditajad.

+10
-12
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Nii et ekrelased on valmis isegi oma kaasmaalasi küüditama.

Vastupidi. EKRE eesmärk on eestlasi kaitsta globaliseerumise ja sisserände eest, et maa jääks nüüd ja alati eestlastele. Eestlaste küüditamisest pole keegi mõelnudki. Kui, siis võibolla ainult sotsid ise.

+6
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mida venelaste okupatsioon ei suutnud siin ära teha, tegi ekre nüüd ära. Nii et ekrelased on valmis isegi oma kaasmaalasi küüditama.

Us-ku-ma-tu.

Kas sa arvad, et see Põhja-Koreasse või Venemaale kolida käskkiv ülbur on ekerekas või? Ilmselt sa ei arva, lihtsalt jätad algse sõnumi lõimest välja, et saaks soppa loopida. Kena Stroomi rand jälle.

+3
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

see saade ei ole ju foorum see on esimene stuudio. ketrasin seda err lehte edasi ja tagasi aga ei leidnud foorumi nime alt midagi muud kui 2016 aasta saate;)

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Eestlaseid ja rahvusvlasi ei määratleta helmeparteisse kuulumise järgi.

Võibolla otseselt ei määrata, aga EKRE on ainus erakond kes eestlaste kestma jäämise eest seisab ja julgeb selle nimel vastu astuda rahvusvahelisele globaliseerumisele ja migratsioonile ja pahedele nagu pederastia, iive pidurdamine sünnituseas naiste poolt jne. Sellepärast ongi EKRE praegu ainuke tõeline rahvuslus, teistel pole tegelikult sellest sooja ega külma. Sotsid ja reffid juhiksid meid ikka edasi globaalseks vanglaplaneediks muutumise poole, kus pole enam ühtegi rahvust, vaid suva orjade mass, laste pilastamine ja “pagulaste” märatsemine. Seda tahate või?

+6
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas sa arvad, et see Põhja-Koreasse või Venemaale kolida käskkiv ülbur on ekerekas või?

Ei, ta vist ei arva seda. Sest EKRE ei käsi kellelgi Põhja-Koreasse või Venemaale kolida, vaid M.Helme on öelnud, et mingu Kanadasse. Vaata ise: https://epl.delfi.ee/news/eesti/martin-helme-kes-tahab-pakib-asjad-ja-soidab-kanadasse-neid-on-vahem-kui-soomest-tagasi-poordujaid?id=85626063
Kui meil need vist umbes sadatuhat inimest Soomest, Rootsist jm tagasi tulevad, siis ei ole see käputäis Kanadasse tõmmanud Sotse ja lumehelbekesi mingi kaotus. Aga keegi ei küüdita neid kuhugi.

+6
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma ei ole TTV-d vaadanud, aga sinna arvatavasti neid kallutatuid (või äraostetud) saatejuhte ei lasta. Huvitav, et Tralla oli vaiksem, aga see inetu mees (Kuusk või Kuusik) mängis endiselt ühte väravasse. Sellist ERR-i rahastab rahvas, häbi tal olgu!

Inetu mees???? Kuusk on minu absoluutne lemmik – alati asjalik, informeeritud, täpselt sihitud küsimustega, vaimukas, professionaalne ja erapooletu (just nimelt, erinevalt oma kolleegidest). Tema väljaastumine auhinnagalal oli küll poliitiline avaldus, aga ma saan aru, et sellel olid pigem isiklikud põhjused. Normaalsed inimesed ju ikka hoiavad kolleege ja astuvad nende eest välja. Ma ei või – kuidas on võimalik teda inetuks pidada?

+15
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Lisaks saatejuhtidele oli jube vaadata Ossi pidevalt irvitavat lõusta, niimoodi vist irvitasid ka eesti inimeste küüditajad.

Ta irvitab sedasi alati, igas saates kus ta on olnud ja tavaliselt hirnub ka rämedalt naerda kellegi jutu sisse. Äärmiselt ebaviisakas ja rõlge tüüp.

+6
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ainus viis nad vait sundida on vist tõesti ajakirjandus mingi kontrolli alla saada või siis kehtestada mingi seadus, mis lubab karistada valitsuse mõnitamise ja sellise valedega lahmiva kriitika eest.

Jajah, eelkõige võiks karistada presidendi mõnitamise eest ja nii mõnigi ekrekas leiaks ennast kohtupingist. Nii mõnigi tulevase ministrina väljakäidud inimene samuti.

+8
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Te nagu päriselt vaatasite seda Esimest stuudiot või? Mis see teile andis?

+2
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ainus viis nad vait sundida on vist tõesti ajakirjandus mingi kontrolli alla saada või siis kehtestada mingi seadus, mis lubab karistada valitsuse mõnitamise ja sellise valedega lahmiva kriitika eest.

Jajah, eelkõige võiks karistada presidendi mõnistmaise eest ja nii mõnigi ekrekas leiaks ennast kohtupingist. Nii mõnigi tulevase ministrina väljakäidud inimene samuti.

Ega see seadus ju tagant järgi ei kehtiks. EKRE on nüüdsest peale ise valitsuses ja erinevalt eelmistest valitsustest tema juba endale pähe istuda või näkku irvitada ei lase.

+1
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Praegu väga hea, uus valitsus hakkab leili minema. Mõni mees näpib mobla, teine koogutab-noogutab peaga nagu kana, mõni ajab mulli. Ei usalda, ei tea, ei saa õelda, ootame, vaatame, kaalume. Udu kuubis.

Peaks ikka olema täpne terminites. Abielu ikka toimub siis kui abielu on sõlmitud ja juriidiselt kinnitatud. Hetkel see kolmiabielu on planeerimisel, kuid veel sõlmimata. Kui president ikka ei tee Ratasele ettepanekut valitsuse moodustamiseks, siis seda valitsust ei tule ka. Ise ei saa peaministriks hakata. Peab tulema ettepanek. Kuigi tõenäosus on suur, et see ettepanek tuleb, siis olgem täpsed, hetkel mingit alust uuele valitsusele ei ole.

+1
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui meil need vist umbes sadatuhat inimest Soomest, Rootsist jm tagasi tulevad,

Sa unustasid londoni tibi koos tõmmu kaaslasega, kui tema ka tagasi tuleb ja kultuuri toob. Tea, kas ta ka eesti laulule esinema tuleb. Võiks ju.

0
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Huvitav, kas on veel võimalik mingi trikk leida, et KEI valitsus võimule ei tuleks? Või on kõik variandid läbi mõeldud ja pole siiski mingit võimalust. President ajab muidugi Ojakivile (viker) korrektset juttu, et tema on teinud ettepaneku Kallasele ja ärgem rutakem sündmustest ette jne.

0
-1
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 45 )

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.